ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πολλά τα σχόλια για τις εκλογές στην τοπική μας αναγκάζουν να βάλουμε προέγκριση αφού υπάρχουν αναφορές σε άτομα που δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στο δημόσιο ΔΙΑΛΟΓΟ

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Πολλά τα σχόλια για τις εκλογές στην τοπική μας αναγκάζουν να βάλουμε προέγκριση αφού υπάρχουν αναφορές σε άτομα που δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στο δημόσιο ΔΙΑΛΟΓΟ

Αναφορές σε στελέχη της ΝΔ που δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στο δημόσιο διάλογο μήνες πριν τις εκλογές στην τοπική μας αναγκάζουν (για ακόμα μια φορά εξαιτίας "οπαδών" που υβρίζουν) να κάνουμε προέγκριση σχολίων .



Η λογοκρισία είναι επιβεβλημένη γιατί υπάρχει κριτική σε πρόσωπα που δεν έχουν κάποιον τίτλο ώστε να δέχονται κριτική και προφανώς δεν επιθυμούν να σχολιάζονται και να υβρίζονται από ανώνυμους Νεοδημοκράτες ή Νεοδημοκράτισσες. 

Αυτό το ιστολόγιο έχει αποδείξει στα 7 και πλέον χρόνια διαδικτυακής του παρουσίας πως δεν "μασάει" με χαρακτηρισμούς που αφορούν τον ιδιοκτήτη του και βέβαια για εμάς γράφεται ό,τι θέλετε το βλέπουμε και απαντάμε. 

Όμως δεν μπορούμε να απαντάμε για άλλους που υβρίζονται και απαξιώνονται . Άλλο να γράφεις πως για εμένα πιο ΙΚΑΝΟΣ είναι ο τάδε και άλλο να προσπαθείς να "ανακαλύψεις" θεωρίες συνωμοσίας για να απαξιώσεις τον αντίπαλο του. 

Σε μερικούς μήνες τα πάθη θα καταλαγιάσουν και ο πρόεδρος της τοπικής της ΝΔ θα χαράξει την πορεία της τοπικής μαζί με το νέο Δ.Σ που θα εκλεγεί. 

Πρέπει να είμαστε πολλοί προσεκτικοί στους χαρακτηρισμούς εάν θέλουμε να συμβάλλουμε και κυρίως να μην  αναφέρουμε θεωρίες συνωμοσίας που δεν ισχύουν αφού δεν αποδεικνύονται.

Τις περισσότερες φορές κάποιοι χάνουν το δίκιο τους καταφεύγοντας σε θεωρίες που δεν συνάδουν σε εκλογική διαδικασία στην οποία μπορεί να συμμετάσχει ο οποιοσδήποτε πληρεί τις προϋποθέσεις. 

Τις επόμενες μέρες και επειδή πλέον οι υποψηφιότητες των κυρίων Θανάση Αθανασίου και Στάθη Ευσταθόπουλου έχουν "κλειδώσει" αναμένουμε περισσότερους που αντί να δουλέψουν για την επιτυχία του εκλεκτού τους θα τα βάλλουν ως είθισται με εμάς που θα πάρουμε ΘΕΣΗ , κάτι που οφείλουμε να κάνουμε ως το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΕΞΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ της πόλης πλέον όλα τα ΣΧΟΛΙΑ θα έχουν προέγκριση .

Τα θέλουμε χωρίς ύβρεις για πρόσωπα και κυρίως επειδή θέλουμε την συμμετοχή όλων και περισσότερων Νεοδημοκρατών στις εκλογές να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με εκείνο το 12ευρω που πρέπει να πληρώσει το κάθε μέλος για να ψηφίσει. 

Είναι βέβαια και μια δικλίδα ασφαλείας για όσους από άλλες παρατάξεις θυμηθούν πως πρέπει να κάνουν κουμάντο και στα ΔΕΞΙΑ. 

Το 3ευρώ για πρόεδρο του κόμματος έβγαλε Κυριάκο Μητσοτάκη και όπως όλοι πλέον έχουν αντιληφθεί δεν ωφέλησε ένα κόμμα που έχει καθαρά πατριωτικό χαρακτήρα και που είναι συνέχεια του ΕΔΕΣ που γλίτωσε  την χώρα μακριά από την κομμουνιστική θηριωδία , και έδωσε την δυνατότητα να αναπτυχθεί η χώρα μας και να γίνει μέλος της μεγάλης Ευρωπαϊκής Οικογένειας και του ΝΑΤΟ.


Σ.Μ 

4 σχόλια:

UNKNOWN είπε...

ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ Ν.Δ ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΩΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.

Η Ν.Δ "ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΘΗΚΕ" ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ Ή ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΗΝ Ν.Δ ΠΡΙΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ.

Babis είπε...

Αγαπητέ Στάυρο σε αρκετά έχεις δίκιο αλλά και σε κάποια άλλα κάνεις λάθος.

Συμφωνώ με την επιλογή να βάλεις προέγκριση, αν και θα έπρεπε να το είχες κάνει και στο παρελθόν, όταν ανώνυμοι εκτόξευαν χυδαία ψέμματα σε βάρος του κ. Αραμπατζή.

Διαφωνώ όμως σε κάτι! Όποιος αυτοπαρουσιάζεται ως ΣΤΕΛΕΧΟΣ ή ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ της ΝΔ στην Ηλιούπολη θα δέχεται κριτική ανεξαρτήτως αν οι τίτλοι του έχουν "βγει στη σύνταξη".

Η κριτική είναι επιβεβλημένη ειδικά σε όσους πετάνε λάσπη ΔΗΜΟΣΙΑ. Μπορεί να μην το κάνουν στο αξιόλογο ιστολόγιο σου, το κάνουν όμως στα καφενεία.


Σε ευχαριστώ

The punisher είπε...

Συμφωνώ απόλυτα, κανένα σχόλιο δεν είναι επιτρεπτό το οποίο διαδίδει ψευδείς ύβρις για κανένα πρόσωπο όπως έγινε και στην περίπτωση του Κ. ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ. Πόσο μάλλον όταν έχεις διαπιστώσει και αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτηση σου με στοιχεία ότι ορισμένοι δεν το κάνουν τυχαία...

The punisher είπε...

Συμφωνώ απόλυτα, κανένα σχόλιο δεν είναι επιτρεπτό το οποίο διαδίδει ψευδείς ύβρις για κανένα πρόσωπο όπως έγινε και στην περίπτωση του Κ. ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ. Πόσο μάλλον όταν έχεις διαπιστώσει και αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτηση σου με στοιχεία ότι ορισμένοι δεν το κάνουν τυχαία...