ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Φταίμε και που δεν κάλεσαν κάποιο από τα δεκάδες Σωματεία ΑμεΑ της Αττικής γιατί προφανώς και δεν αντέχουμε να μην αναδεικνύουμε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Φταίμε και που δεν κάλεσαν κάποιο από τα δεκάδες Σωματεία ΑμεΑ της Αττικής γιατί προφανώς και δεν αντέχουμε να μην αναδεικνύουμε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους

Σε ανάρτηση συνδημότη μας στο facebook όπου καυτηρίαζε πως οι Συνεργοί με την Ηλιούπολη διοργάνωσαν εκδήλωση για την αναπηρία χωρίς να έχουν καλέσει κανέναν εκπρόσωπο σωματείου ΑμΕΑ της Αττικής μάθαμε από τον κ. Παπαθανασίου πως το πρόβλημα είμαστε εμείς!



Συγκεκριμένα σύμφωνα με την αριστερή "λογική" του η ΔΗΜΟΣΙΑ αναφορά μας για τα κακώς κείμενα της συγκεκριμένης εκδήλωσης ήταν "εκβιασμός" και μέσω αυτού θέλαμε να αποτρέψουμε στην λύση των προβλημάτων που προφανώς και δεν θα έρθουν με την συμμετοχή του Παναγιώτη Κόκλα σε μια εκδήλωση όπου το δούλεμα θα πέσει σύννεφο.

4,5 χρόνια όλα τα άτομα με ιδιαίτερες ικανότητες είδαν στην πράξη την αριστερή "αλληλεγγύη" και για να μην πέφτουν θύματα εάν η χώρα μας δεν  ήταν μέλος της Ε.Ε θα ζούσαν και την "κεντροδεξιά" η οποία ως μη όφειλε στην χώρα μας και πουθενά αλλού στον δυτικό κόσμο τιμά τους "αγώνες" της αριστεράς να καταστρέψει τις ζωές μας!

Το να μας ξεριζώσουν εμείς τα ερπετά επειδή γράφουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ είναι κάτι που προφανώς δεν πρόκειται να συμβεί σε συνθήκες Αστικής Δημοκρατίας και επομένως αφού απέτυχαν το 1945-1949 να αποτρέψουν την ύπαρξή μας προφανώς και θα μας ανέχονται. 

Άλλωστε αυτουργοί σε αίσχη εμείς δεν είμαστε εκτός και εάν  η αντίθετη άποψη με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ θεωρείται κακούργημα για τους οπαδούς του Σταλινισμού στην πόλη μας.

Όποιος θέλει πάει λοιπόν να ακούσει ευχολόγια για τα ΑμεΑ αλλά μην θεωρούν πως θα γίνουμε και εμείς συνεργοί στο δούλεμα της τοπικής κοινωνίας.

Για εμάς η παρουσία κάθε κεντροδεξιού δημότη σε αυτή την εκδήλωση τον κάνει συνεργό στο σανό που νομίζουν πως μοιράζουν όσοι θέλουν να μιλάνε για τα προβλήματα των άλλων , να λένε πράγματα τα οποία ουδέποτε υλοποιούν και να υβρίζουν όσους παρέχουν και αυτά τα ελάχιστα που εκτός Ε.Ε δεν θα είχαν οι συνάνθρωποί μας με αναπηρία.

Τώρα όσων αφορά τους εκπροσώπους των ΑΜΕΑ αυτοί έχουν εδώ και καιρό φτύσει τους Συριζαίους για όσα απαξιωτικά νομοθέτησαν για τα άτομα με ειδικές ανάγκες και ακόμα και εάν είχαν κληθεί δεν θα είχαν παραστεί σε μια εκδήλωση που προφανώς γίνεται για να το παίξουν "αλληλέγγυοι" αυτοί που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία, που μας δούλεψαν πως θα σχίσουν τα μνημόνια, που μας είπαν Αμερικανόφιλους και Γερμανοτσολιάδες και που τώρα ζητάνε να σταθούν δίπλα μας ως ισότιμοι συνομιλητές.

Εμείς εδώ ιερείς δεν είμαστε συγχωροχάρτια δεν δίνουμε ούτε ζητάμε για τα λάθη μας και προφανώς θα συνεχίσουμε να γράφουμε όσα για εμάς είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ απέναντι στο ψέμα και στις συκοφαντίες των δραχμστών, των αντιμνημονιακών και των οπαδών ολοκληρωτικών καθεστώτων τύπου Βενεζουέλας. 

Ασχολούμαστε με ό,τι αρνητικό μας αφορά γιατί προφανώς και δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα από όλους εσάς που γνωρίζετε πολύ καλά πως ασκούμε το λειτούργημά μας με απόλυτο σεβασμό στη νοημοσύνη σας .

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο Αντιδήμαρχος κ. Στασινόπουλος έχουν προσκληθεί σωματεία . Με όσα εμείς επικοινωνήσαμε δεν ήξεραν κάτι για την εκδήλωση και προφανώς μας είπαν να είμαστε και πιο καυστικοί και με την προηγούμενη κυβέρνηση που τους εξαπάτησε αλλά και με αυτή αφού προς το παρόν δεν έχει κάνει τίποτα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Πέσαμε και σε κάνα δύο σωματεία του ΚΚΕ που προφανώς και μόλις κατάλαβαν ποιοι είμαστε άρχισαν τον αντιμπεριαλιστικό τους αγώνα!

Πάντως επί την ευκαιρία να κάνουμε και ένα καλό και να διαφημίσουμε την σελίδα ΑμεΑ Care που έχει καθημερινά πολλές ειδήσεις για τα άτομα με αναπηρία.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: