ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πρώτο στα Νότια Προάστια το notia.gr ακολουθεί το μικρό μας ιστολόγιο !!!!!!

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Πρώτο στα Νότια Προάστια το notia.gr ακολουθεί το μικρό μας ιστολόγιο !!!!!!


Σας παρουσιάζουμε σήμερα την θέση που κατέχουν στην Ελλάδα τα τοπικά ΜΜΕ της πόλης μας σύμφωνα πάντα με την alexa.com αφού είναι και το μοναδικό μέσο που διαθέτει ο οποιοσδήποτε για να παρακολουθήσει την πορεία ενός διαδικτυακού μέσου. Η πρόσβαση στα Google analytics γίνεται από τον κάθε ιδιοκτήτη του μέσου με προσωπικούς κωδικούς και ο απλός πολίτης δεν έχει πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία
Έχουμε και λέμε λοιπόν

Το ιστολόγιό μας βρίσκεται ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ βρίσκεται στη θέση 1162

Το ilioupoli.gr (site του δήμου) το βρίσκουμε στη θέση 3601

Το ilioupolis.gr το βρίσκουμε στη θέση 5924

Το ilioupolinews.gr το βρίσκουμε στη θέση 1509

Το ιστολόγιο ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ βρίσκεται στη θέση 1627 

Το dday.gr το βρίσκουμε στη θέση 13766

Το City of Hlioypolis στη θέση 5621

Το ilioupolisonline.gr στη θέση no data 

Το ιστολόγιό μας εξακολουθεί και βρίσκεται στην πρώτη θέση με δεύτερο το site του Γιάννη Καραμαγκάλη ενώ το επί ένα και πλέον μήνα μπλοκαρισμένο από το facebook ιστολόγιο του Άγγελου Κάνδηλα είναι στην τρίτη θέση.

Πάμε τώρα σε ΜΜΕ που αφορούν γενικότερα τα Νότια Προάστια μέσα σε αυτά βέβαια μπορούν να μπουν και κάποια από τα παραπάνω που "απλώνονται" και σε άλλους δήμους χωρίς βέβαια να έχουν την ανάλογη απήχηση.

Το notia.gr το βρίσκουμε στη θέση 303

Το notianea.gr  στη θέση 2010

Το nou-pou.gr το βρίσκουμε στη θέση 2952

To MyOTA.gr το βρίσκουμε στη θέση 4261

To zografounews.gr το βρίσκουμε στη θέση 2.199

Υπάρχουν και άλλα ΜΜΕ βεβαίως όμως εμείς περιοριζόμαστε σε αυτά που αφορούν κυρίως τα ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ και φυσικά την Ηλιούπολη.

Από όσα διαβάζετε παραπάνω γίνεται σαφές πως σε όλα τα Νότια Προάστια μόνο το notia.gr βρίσκεται πάνω από το μικρό ιστολόγιό μας που σίγουρα βέβαια έχει τους περισσότερους φανατικούς αναγνώστες με ποσοστό εγκατάλειψης 0% 

Με δεδομένο πως εμείς το 2020 θα έχουμε μόλις 250 αναρτήσεις θεωρούμε σχεδόν βέβαιο πως η θέση δεν θα παραμείνει αυτή τους επόμενους μήνες και αναμένουμε να δούμε και το νέο site ποια θέση θα καταλάβει. 

Εκτός από το site του Γιώργου Φρίμη που σταθερά βρίσκεται κάτω από τα 1000 στην alexa.com όλοι οι άλλοι παλεύουν να μπουν ή να διατηρήσουν την θέση τους κάτω από τα 1000. 

Θεωρούμε πως εάν είχε και απόψεις το site αυτό θα ήταν μέσα στα 100 πρώτα και σίγουρα χαιρόμαστε που τα Νότια Προάστια έχουν ένα τόσο δυνατό ΜΜΕ που βοηθάει στο να βγουν προς τα έξω τα προβλήματα των δήμων μας. 

Θεωρώ σίγουρο πως ο ανταγωνισμός είναι προς όφελος του πρώτου αφού κάθε νέο μέσο που ανοίγει στα Νότια Προάστια έχει ως σημείο αναφοράς το επιτυχημένο εγχείρημα του Γιώργου Φρίμη που εκτός από καλος δημοσιογράφος είναι και ένας εξαιρετικός άνθρωπος. 

Και το γράφω αυτό γιατί από όσους τον γνωρίζουν ακούω μόνο καλά λόγια ενώ έχω δει πως σε ομάδες στο facebook που έχουν γίνει προφανώς για να διαφημίζεται το site του φιλοξενεί και άλλα site ακόμα και ιστολόγια όπως το δικό μας. 

Αυτά για την alexa.com και όσους θέλουν να έχουν μια οπτική για το τι παίζει με τα τοπικά ΜΜΕ. Στην επαρχία βλέπω τα τελευταία χρόνια πολύ δυνατά διαδικτυακά ΜΜΕ και ίσως κάποτε κάνω ένα αφιέρωμα για αυτά επειδή κάποια έχουν καταφέρει να έχουν χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες. 

Καλή συνέχεια ακολουθεί προφανώς και ανάρτηση που αφορά την χθεσινή συνεδρίαση στον ΣΠΑΥ όπου ούτε δελτίο τύπου δεν έβγαλαν και το μάθαμε από τοπικό ΜΜΕ του Ζωγράφου πως έγινε! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: