ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στο πλευρό του Στάθη Ευσταθόπουλου δύο καλοί φίλοι και αγωνιστές της παράταξης

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Στο πλευρό του Στάθη Ευσταθόπουλου δύο καλοί φίλοι και αγωνιστές της παράταξης

Στα δεξιά όπως βλέπετε οι Δημήτρης Ρέππας και Γιάννης Λαμπαδάκης με τον Γιάννη Αναγνώστου 


Δύο καλοί φίλοι και μαχητές της παράταξης κατεβαίνουν για το Δ.Σ της ΔΗΜ.ΤΟ.ΝΔ της πόλης μας.

Είναι από τους λίγους που "πατάνε" στην τοπική και όσες φορές την έχω επισκεφθεί τους βρίσκω εκεί. Πέρασα λοιπόν την Παρασκευή για να δω πως προχωράει η διαδικασία και κυρίως για να μάθω για την κοπή της Βασιλόπιτας που θα γίνει τον επόμενο μήνα σε ώρα και μέρος που θα ανακοινωθεί και από εδώ αλλά και από άλλα ΜΜΕ. 

Όπως όλοι γνωρίζουν ο Δημήτρης Ρέππας είναι ταμίας της ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ της πόλης μας και έχει προσφέρει με προσωπική εργασία και όχι μόνο σε όλες τις δράσεις της τοπικής μας στο πλευρό του προέδρου Στάθη Ευσταθόπουλου. 

Ακόμα τον θυμάμαι να βάφει εξωτερικά  μόνος του την τοπική στα νέα της γραφεία και πολλά άλλα που καλό είναι να γράφονται γιατί προφανώς και κάποιοι τα ξεχνάνε. Το εσωτερικό το έβαψε μαζί με εργάτη που έφερε ο φίλος Λάμπρος Ξύνας χωρίς να πάρει ούτε ένα ευρώ για τις εργασίες και για τα υλικά. Το έκανε προφανώς για τον Γιάννη Αναγνώστου τον οποίο στήριξε και στηρίζει πιστεύοντας πως ήταν ένας καλός δήμαρχος για την πόλη μας. Να τονίσω πως ο Λάμπρος δεν υπήρξε ποτέ κομματικός και κατέβηκε για πρώτη φορά το 2010 με το ψηφοδέλτιο της "Νέας Δημοτικής Κίνησης" και το 2014 επίσης πάλι στο πλευρό του Γιάννη Αναγνώστου. 

Ο Γιάννης Λαμπαδάκης στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις την επανεκλογή του Στάθη Ευσταθόπουλου 


Ο Γιάννης Λαμπαδάκης είναι ένας νέος που παλεύει στον ιδιωτικό τομέα δουλεύοντας 10ωρα καθημερινά αλλά παράλληλα  βρίσκει χρόνο για να είναι κοντά στην παράταξη που ουδέποτε τον βοήθησε πραγματικά. Βλέπετε στη ΝΔ πάντα θα υπάρχουν και αυτοί που τρέχουν ανιδιοτελώς αλλά δυστυχώς σε αυτό το κόμμα πάντα προχωράνε και τιμώνται από τις εκάστοτε ηγεσίες όσοι έρχονται ευκαιριακά κάθε φορά που η ΝΔ είναι στην Εξουσία. 

Το έχουμε δει δυστυχώς το βλέπουμε και σήμερα μέχρι και σε επίπεδο υπουργών θα το δούμε λογικά και στο μέλλον, αφού η ΝΔ δεν έχει μάθει τίποτα απολύτως από τα παθήματά της. 

Και οι δύο φίλοι μου στηρίζουν τον Στάθη Ευσταθόπουλο για την επανεκλογή του ο Δημήτρης θα είναι και υποψήφιος για το Δ.Σ της τοπικής ενώ  ο Γιάννης το σκέφτεται με την παρότρυνση και των δύο μας. Και δεν είμαστε βέβαια μόνο εμείς που τον θέλουμε εκεί αλλά και πολλοί άλλοι αφού όσο πιο ικανοί και δραστήριοι βγουν σε αυτό το συμβούλιο τόσο θα ανταποκριθούν καλύτερα και με τις Ιδέες τους θα κάνουν πιο ισχυρή την τοπική μας. 

Γιατί άμα οι αγωνιστές της παράταξης δεν συμμετέχουν ενεργά και με θεσμικό ρόλο το κόμμα περνάει σε "ξένα" χέρια και σε ανθρώπους που ως "αλεξιπτωτιστές" θυμούνται τον Νεοδημοκράτη και την Νεοδημοκράτισσα 1-2 μήνες πριν τις εκλογές για να τον ξεχάσουν αμέσως μετά την ΝΙΚΗ ή την ΗΤΤΑ της παράταξης. 

Επειδή είναι ικανά στελέχη με ΑΠΟΨΗ και οι δύο εγώ αλλά και το μικρό αυτό ΜΜΕ της πόλης (πρώτο όμως στις προτιμήσεις σας)  θα στηρίξει τις υποψηφιότητές τους. 

Τους "εκθέτω" με δική μου πρωτοβουλία γιατί οι ίδιοι δεν είναι της προβολής . Λάθος για μένα το έχω πει και στους δύο , γιατί ατυχώς για τους πολλούς -που ευελπιστώ πως τελικά θα ψηφίσουν και που είναι για χρόνια μακριά από την τοπική της ΝΔ- και μόνιμοι επικριτές της δεν ξέρουν ποιοι βοήθησαν βάζοντας πλάτη για να υπάρχουν αυτά τα γραφεία στην πόλη μας. 

Ας είναι ας τα βάλουν μαζί μου (συνηθισμένος είναι άλλωστε από πολλές μεριές) εγώ θα κάνω αυτό που πρέπει γιατί προφανώς και το μοναδικό ΜΜΕ της πόλης με ΞΕΚΑΘΑΡΑ δεξιό και ΦΑΝΕΡΟ βηματισμό δεν θα κάτσει να βλέπει "περαστικούς" και τυχοδιώκτες να θέλουν να πάρουν τίτλους και θέσεις που αφορούν το μέλλον της δεξιάς στην πόλη μας. 

Μια ισχυρή τοπική οργάνωση είναι η πρώτη επαφή των πολλών με το κόμμα. Ας το γνωρίζουν αυτό και στην Πειραιώς και ας στηρίξουν με πράξεις και όχι με κενά λόγια όλους αυτούς που τρέχουν για να έχουν αυτοί σήμερα τις υπουργικές τους καρέκλες. 

Δεν μπορούμε να δεχθούμε να τρέχουν μια ζωή οι ΔΕΞΙΟΙ για να κάθονται σε αυτές οι Ποταμίσιοι και οι Πασόκοι! 

Σ.Μ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: