ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό


- Καρναβάλι μετά από 15 χρόνια στην πόλη μας όπως διαβάζω σε δελτίο τύπου του ΠΑΟΔΗΛ που έπαιξε σε όλα τα ΜΜΕ της πόλης μας και σε πολλά των Νοτίων Προαστίων. Αρωγοί πολιτιστικοί σύλλογοι, αθλητικά σωματεία, και  ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης και προφανώς όλοι μας περιμένουμε να δούμε τις εκδηλώσεις. Δεν θα είμαστε γκρινιάρηδες αφού οι πολλοί από ότι βλέπουμε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αντιμετωπίζουν ΘΕΤΙΚΑ αυτή την πρωτοβουλία της "νέας" διοίκησης.


- Κοπή πίτας της παράταξης "Η Πόλη που Θέλω" και φυσικά στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης για ΤΖΑΜΠΑ και για να επιβεβαιώσουν όλους εμάς αλλά  και όσους έφυγαν και θα εξακολουθήσουν να φεύγουν για τις ενστάσεις μας που διατυπώνονται ΔΗΜΟΣΙΑ και όχι προφανώς σε καφενεία, καφετέριες ή αλλού. Όλοι κρινόμαστε και προφανώς εμείς καθημερινά από όλους εσάς που μας φτάσατε στα 1077 στην Ελλάδα στην alexa.com για να ευλογήσουμε και τα γένια που δεν έχουμε!

- Θετικές γνώμες από παντού για την πρωτοβουλία της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και του επικεφαλής της Τάσου Ευσταθίου να συναντηθεί με τα τοπικά ΜΜΕ της πόλης μας. Όλοι έγραψαν θετικά για την κίνησή του αυτή και προφανώς το παράδειγμά του θα ακολουθήσουν και άλλες δημοτικές  παρατάξεις της πόλης μας.

- Ο πρώην δήμαρχος μας Γιάννης Αναγνώστου εθεάθηκε σε super Market στην οδό Αρχιμήδους (στη γειτονιά μας δηλαδή) όπου όπως μας πληροφόρησαν δέχθηκε πολλά θετικά σχόλια από όσους τον συνάντησαν. Δεν τον προλάβαμε να του ευχηθούμε και από κοντά τα χρόνια πολλά για την ονομαστική του εορτή. Έχουμε μάτια παντού και αυτά είσαστε εσείς που μας ενημερώνεται άμεσα για ό,τι συμβαίνει.

- Θετικά μηνύματα λαμβάνουμε για τις υποψηφιότητες για μέλη του Δ.Σ στην τοπική μας (ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης) για τις προσεχείς εκλογές. Νέοι και παλιότεροι συναγωνιστές θα διεκδικήσουν μια θέση στην τοπική και θα μπουν για πρώτη φορά στη διαδικασία να ασχοληθούν περισσότερο με τα προβλήματά της. Ίδωμεν...

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: