ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Να και μια καλή είδηση για τον Γ.Σ.Η - Ο Αγιομαρινιώτης Γιώργος Μπενάς αντιπρόεδρος της ομάδας

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Να και μια καλή είδηση για τον Γ.Σ.Η - Ο Αγιομαρινιώτης Γιώργος Μπενάς αντιπρόεδρος της ομάδας



Ένας δραστήριος συνδημότης μας αναλαμβάνει χρέη Αντιπροέδρου στο ιστορικότερο σωματείο της πόλης. Με δελτίο τύπου το αθλητικό σωματείο μας ενημερώνει πως:

"Μετά από σύσκεψη και απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Γ.Σ.Η, νέος αντιπρόεδρος του συλλόγου αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Μπενάς."

Αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο κ. Μπενάς δήλωσε:

«Είναι μεγάλη τιμή η ανάληψη της αντιπροεδρίας στον Σύλλογο που αγαπώ από μικρό παιδί. Δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την αναβάθμιση του ΓΣΗ».

Σίγουρα η μαχητικότητα και η εργατικότητα του Γιώργου Μπενά είναι χρήσιμη και θα βοηθήσει τον ΓΣΗ. Δείγματα θετικά είχε δείξει και ως δημοτικός σύμβουλος και μπορείτε να ανατρέξετε πως εμείς και τότε είχαμε εκφραστεί θετικά για τον πολιτικό μας αντίπαλο αφού προφανώς και ο Μπενάς δεν είναι δεξιός και ούτε θα γίνει. 

Βέβαια πλέον υπερασπίζεται τα χρώματα της ομάδας μας που είναι μπλε και κόκκινο αλλά για τους πολύ παρατηρητικούς το αγαπημένο του πολιτικό χρώμα το πράσινο υπάρχει στα δύο βουναλάκια προφανώς του Υμηττού μας 

Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε από τον Γιώργο να βοηθήσει στην εικόνα του σωματείου προς τα έξω ήδη εδώ και δύο μήνες το site του συλλόγου που ασχολείται με την ποδοσφαιρική ομάδα κινείται πιο επαγγελματικά και προφανώς χαιρόμαστε για αυτό όλοι όσοι θέλουμε την ομάδα και πάλι σε κατηγορία αντάξια της Ιστορίας της. 

Στα θετικά και η τοποθέτηση στη θέση του Διευθυντή Επικοινωνίας της Ομάδας του δημοσιογράφου και ιδιοκτήτη του ilioupolinews.gr Γιάννη Καραμαγκάλη πριν 10 μέρες. 

Και φυσικά για να τον στεναχωρήσουμε επαναλαμβάνουμε την πάγια θέση μας πως εμείς δεν πιστεύουμε στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και θέλουμε για όλα τα σωματεία της πόλης αλλά φυσικά και της ομάδας μας της Ηλιούπολης ισχυρό οικονομικά πρόεδρο. 

Κάτι βέβαια που δεν μπορεί να επιτευχθεί όσο η ομάδα παίζει σε κατηγορίες όπως η Α' ΕΠΣΑ ιδίως αν αναλογισθεί κανείς πως η ομάδα έπαιζε πριν μία δεκαετία στη Β' Εθνική κατηγορία. 

Σ.Μ 



Δεν υπάρχουν σχόλια: