ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η δική μας απάντηση για τα όσα ανόητα μας στέλνετε για τον Ηρακλή Τσιμέκα

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Η δική μας απάντηση για τα όσα ανόητα μας στέλνετε για τον Ηρακλή Τσιμέκα


Να λοιπόν τι διαβάσαμε σήμερα στον τοίχο στο facebook του συνδημότη μας Ηρακλή Τσιμέκα.
Οι τρεις Εθνομάρτυρες που πλήρωσαν με τη ζωή τους την υποχρέωσή μας να υπερασπιζόμαστε το εθνικό μας σύμβολο που βέβαια πλέον δεν κυματίζει στο Ελληνικό Έδαφος των Ιμίων.

Οι Χριστόδουλος Καραθανάσης , Παναγιώτης Βλαχάκος και Έκτωρας Γιαλοψός έδωσαν την ζωή τους και ο συνδημότης μας του θυμήθηκε και δεν ΞΕΧΝΑ την θυσία τους.

Κάποιοι και είναι οι πολλοί για να μην γράφουμε ευχολόγια τους έχουν ξεχάσει ήδη  Άλλοι μπορεί να τους ειρωνεύονται κιόλας ή να τους κατηγορούν πως προασπίστηκαν τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών του ΝΑΤΟ και όχι της πατρίδας μας που για αυτούς πρέπει να έχει αγαστές σχέσεις με τους μόνιμα προκλητικούς γείτονές μας που δεν έχουν ουδεμία σχέση με τον δυτικό κόσμο.

Αργά αλλά σίγουρα όσοι ατυχώς και δυτικοί τους αφήνουν να δρουν ανεξέλεγκτα θα καταλάβουν πως ο Τούρκος φίλος δεν πιάνεται και πως το "παζάρι" της Ε.Ε με αυτούς θα καταστήσει την ίδια την ένωση προβληματική.

Γιατί άμα θεωρεί κάποιος πως η Τουρκία δικαιείται να είναι μέλος ενός οργανισμού που σέβεται την Δημοκρατία προφανώς και αγνοεί πως ΜΜΕ που ασκούν κριτική στην γείτονα χώρα κλείνονται , δημοσιογράφοι φυλακίζονται και γενικά με την Δημοκρατία δεν το έχουν.

Η ανάρτηση αυτή είναι και η δική μας απάντηση σε όσα φαιδρά μας στέλνετε για τον Ηρακλή Τσιμέκα τον οποίο θα στηρίξουμε σε οποιοδήποτε συνδυασμό και εάν τον δούμε στο μέλλον ( ο ίδιος όπως έχει δημόσια γράψει είναι απογοητευμένος από την συμμετοχή του στις πρόσφατες εκλογές) ανεξάρτητα εάν ο συνδυασμός ανήκει σε πολιτικό χώρο που δεν μας εκφράζει.

Πιστεύουμε στα άτομα , ατυχώς για εμάς η απλή αναλογική καταργήθηκε με τον νέο νόμο Θεοδωρικάκου στην πράξη ,αφού πλέον ο δημοτικός σύμβουλος δεν έχει καμία αξία . Η διοίκηση διοικεί με ΜΕΙΟΨΗΦΙΚΑ επομένως η μπορεί ένας κούκος να μην φέρνει την Άνοιξη, αλλά εμείς ανθρώπους που θυμούνται τους θέλουμε στα κοινά ενώ απεχθανόμαστε όσους ΞΕΧΝΟΥΝ και κυρίως δεν έχουν δική τους ΑΠΟΨΗ αλλά ακολουθούν τον "ηγέτη" στις τραγικές επιλογές τους με το επιχείρημα πως αυτός χαράσσει την πολιτική.

Την πολιτική στα Αστικά κόμματα την συνδιαμορφώνουν τα εκλεγμένα όργανα του κόμματος ή της παράταξης άρα υπάρχει θέμα άμα δεν έχεις.

Αυτά και για εμάς τέτοιες αναρτήσεις ΜΝΗΜΗΣ είναι σημαντικές ιδίως όταν γίνονται από πρόσωπα που δεν είναι πολιτικά και ουδείς μπορεί να τα κατηγορήσει πως το κάνουν για να κερδίσουν ψήφους.

Άλλωστε με τέτοιες αναρτήσεις κάποιοι λένε πως χάνεις. Λάθος κάνουν και είναι φανερό πως σε όλο τον κόσμο έχουμε στροφή προς τα ΔΕΞΙΑ απλώς κάποιοι δεν το έχουν πάρει χαμπάρι στην τελευταία Σοβιετία της Ε.Ε και ανοίγονται προς το κέντρο και την αριστερά.

Περαστικά τους...


Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΥΠΕΡΑΝΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ......ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.....ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΝΤΙ ΣΧΟΛΙΟΥ.....

"Tιμή σ' εκείνους όπου στη ζωή των
όρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες.
Ποτέ από το χρέος μη κινούντες·
δίκαιοι κι ίσοι σ' όλες των τες πράξεις,
αλλά με λύπη κιόλας κι ευσπλαχνία·
γενναίοι* οσάκις είναι πλούσιοι, κι όταν
είναι πτωχοί, πάλ' εις μικρόν γενναίοι,
πάλι συντρέχοντες όσο μπορούνε·
πάντοτε την αλήθεια ομιλούντες,
πλην χωρίς μίσος για τους ψευδομένους.

Και περισσότερη τιμή τούς πρέπει
όταν προβλέπουν (και πολλοί προβλέπουν)
πως ο Εφιάλτης θα φανεί στο τέλος,
κι οι Μήδοι επί τέλους θα διαβούνε."

Υ.Γ θΕΡΜΠΥΛΕΣ= ΠΑΤΡΙΔΑ , ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

ΟΣ0Ι ΠΟΛΕΜΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ,ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ ΩΣ ΛΑΟΥ, ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΚΑΤΙ.
"ΟΣΟ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ"