ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αντί να απαντήσει για τους φασίστες υποψηφίους δημοτικούς του συμβούλους βάζει τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ να μας υβρίζουν!

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Αντί να απαντήσει για τους φασίστες υποψηφίους δημοτικούς του συμβούλους βάζει τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ να μας υβρίζουν!

 

Και ο Κασιδιάρης "σφαίρα πάει" και για τον λόγο αυτό η κυβέρνηση Μητσοτάκη ετοιμάζει ειδική ρύθμιση για να μην κατέλθει το κόμμα "Έλληνες" στις προσεχείς εθνικές εκλογές. Το μονοψήφιο του Κασιδιάρη και το αντίστοιχο ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ποσοστό που θα πάρει ο κος Αραμπατζής και ο συνδυασμός του στις κάλπες του 2023 δεν τρομάζουν κανέναν πόσο μάλλον εμάς. 

Όσο για την ανεξαρτησία μας είναι εμφανής αφού εμείς από εδώ έχουμε στεναχωρήσει τους πάντες κάθε φορά που πράττουν κάτι διαφορετικό με τις δικές μας αρχές και αξίες. 

Αντί λοιπόν να κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ που έχουν στους συνδυασμούς τους ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ και χουντοβασιλικούς καλό θα ήταν να αρχίσουν να απαντάνε μέσω άλλων τοπικών ΜΜΕ ή μέσω δελτίων τύπου για όσα ο ΕΝΕΡΓΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ κος Κάνδηλας θεωρεί ασυνάρτηστα λιβελογραφήματα λάσπης επειδή δεν γνωρίζουν τι να απαντήσουν όταν υποψήφιος δημοτικός τους σύμβουλος ως άλλος Κασιδιάρης μιλάει για ειδικά δικαστήρια όπου θα στηθούν για τον υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής κ. Νότη Μηταράκη και ταυτόχρονα το παίζει κεντροδεξιός αντί να πάει κατευθείαν στο κόμμα Κασιδιάρη! 

Από τους τρεις δημοτικούς συμβούλους που εξέλεξε η παράταξη "Η πόλη που θέλω" όταν ο κος Κάνδηλας στήριζε και ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος άλλης παράταξης, και δεν αντιδρούσε όταν συυποψήφιοί του  ανέβαζαν στα social media τα "πουλιά της χούντας",  ο καλύτερος κος Αθανάσιος Αθανασίου δεν θα είναι ξανά υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. 

Επομένως ας απαντήσουν  στους συνδημότες μας για τις επιλογές τους και ας αφήσουν τις θεωρίες συνωμοσίας τους περί δικής μας διαπλοκής,  αφού έτσι και αλλιώς εμείς θα γράφουμε ό,τι βλέπουμε. Πρόσφατα μέσα στην εκδήλωσή τους στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης είδαμε κάτι τόσο παλιό φθαρμένο και καταδικασμένο από τους πολλούς που δεν θέλουμε να το  ξαναζήσουμε. 

Εάν δίπλα σε αυτό είδαμε και τους κυρίους Τσοπόκη και Ραβάνο που δεν έχουν τέτοιες απόψεις φυσικά είναι δικό τους πρόβλημα και όχι δικό μας. 

Ας απαντήσουν λοιπόν στα παρακάτω και ας αφήσουν τα φληναφήματα τους,  γιατί τις φωτογραφίες που θα παίξουμε εμείς προεκλογικά θα παρακαλούσαν  να μην τις είχαμε στην κατοχή μας. Εάν συνεχίσουν στο ίδιο βολί θα γίνουμε και πιο "κακοί",  ανεβάζοντας στο youtube βιντεάκια όχι επειδή κάποιοι μας βάζουν (άλλωστε είναι αφελείς όσοι ακόμα πιστεύουν πως εμείς κινούμαστε με λογική "δύο σουβλάκια και μια coca-cola" ή ένα μισοφαγωμένο σάντουιτς όπως σας έγραψε πρόσφατα η Λουκρητία της Ηλιούπολης) αλλά εμείς τον ΦΑΣΙΣΜΟ τον τσακίζουμε με τα κείμενά μας,  δεν πίνουμε μπύρες μαζί τους σε μεζεδοπωλεία της πόλης μας! Ούτε φωτογραφιζόμαστε με υποψηφίους κομμάτων που ελάχιστα πιστεύουν στην Αστική μας Δημοκρατία και δεν το κρύβουν κιόλας! 

Πάμε ΛΟΙΠΟΝ να ξαναθυμηθούμε τα έργα και τις ημέρες του κ. Αραμπατζή από όταν εκλέχθηκε το 2019 δημοτικός σύμβουλος για να δείτε πόσο φασίστας είναι! Γιατί εάν δεν ήταν,  προφανέστατα και δεν θα ζητούσε να τιμηθεί ένας δοτός δήμαρχος της χούντας που κατέκλεψε τεράστια  χρήματα που δόθηκαν από τους συμμάχους μας για να γίνει η πόλη μας Λας Βέγκας και όχι όπως την παρέδωσε στον αείμνηστο μετέπειτα δήμαρχο κομμουνιστή Δ. Κιντή. Στις λίγες από τις συνεντεύξεις που έδωσε μετά την πτώση της χούντας και την μοναδική  σε κεντροαριστερό δημοσιογράφο έλεγε πως τα χρήματα (που του παρουσίασε με έγγραφα ο δημοσιογράφος θα τα παίξουμε προεκλογικά για να έχουμε δημοκρατική διοίκηση)  είναι στα έργα που έγιναν!,  αποκρύπτοντας πως είχαν πληρωθεί σε εργολάβους και τα περισσότερα δεν είχαν καν ξεκινήσει πόσο μάλλον ολοκληρωθεί! "Δάγκωσε" και τον τσιφλικά για τους πολλούς και αδαείς,  αλλά βοσκό και ευεργέτη της πόλης Αλέξιο Νάστο και η ονοματοδοσία της σημερινής Μαρίνου Αντύπα άλλαξε από Αλέξιος Νάστος που ήταν. Την μια μέρα ο Δελλαπόρτας κανόνιζε μαζί του το "μέλλον" της πόλης και μετά την πτώση της χούντας έγινε ξαφνικά το ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΚΟ και ο μεγαλοτσιφλικάς που έπρεπε να τιμωρηθεί πρωτίστως για την ΑΦΕΛΕΙΑ του! 

Στα δικαστήρια που έγιναν για την διεκδίκηση της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ προσκομίστηκαν δεκάδες έγγραφα με την σφραγίδα του δήμου μας για δωρεές που είχε δεχθεί από τον "τσιφλικά" , και θεωρούμε "λογικό" να τον υπερασπίζονται όσοι ευεργετήθηκαν από αυτόν. Θεωρούμε όμως παντελώς ανόητο ο κος Αραμπατζής που ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ από όλα αυτά να παρασύρεται και να θέλει να τιμήσει ο δημοκρατικός ακόμα δήμος μας έναν ΧΟΥΝΤΙΚΟ! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΕ ΤΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

Είναι ειρωνικό να επικαλείται την Αστική Δημοκρατία ο κος Αραμπατζής που πρότεινε να τιμηθεί ο δοτός δήμαρχος της χούντας Κ. Δελλαπόρτας


Ο υποψήφιος του Αραμπατζή φοβάται μην χαθεί η "λευκότητα" της Τήλου! - Δες το θετικά φασίστα μπορεί να έχουμε και άλλον έναν Αντετοκούνμπο


Μάζεψε τον υποψήφιό σου κ. Αραμπατζή, που ονειρεύεται και Ειδικά Δικαστήρια για τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη !

Δεν υπάρχουν σχόλια: