ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα κρούσματα σταθερά πάνω από 200 αφού κάποιοι ακόμα θεωρούν πως η μάσκα μειώνει την ελευθερία τους !

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Τα κρούσματα σταθερά πάνω από 200 αφού κάποιοι ακόμα θεωρούν πως η μάσκα μειώνει την ελευθερία τους !


Πληροφοριακά βάζουμε το πρωτοσέλιδο της διαδικτυακής έκδοσης του "Πρώτου Θέματος" μπας και οι "ψεκασμένοι" καταλάβουν πως καλός ο χαβαλές αλλά όταν δεν κινδυνεύει η υγεία μας από την απερισκεψία όσων δεν έχουν καταλάβει ακόμα πως έχουμε πανδημία.
Η κυβέρνηση παίρνει ρίσκο με το άνοιγμα των σχολείων και όχι με την εξ' αποστάσεως διδασκαλία και φυσικά έχει καιρό μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου να αλλάξει γνώμη.

Οι ίδιοι οι δάσκαλοι και οι καθηγητές θα έπρεπε να είχαν αντιδράσει αλλά αντιδρούν μόνο για τις κάμερες στα σχολεία οι οποίες αποκαλύπτουν την εκπαιδευτική τους "γύμνια" αφού αρνούνται πεισματικά την αξιολόγηση και η κυβέρνηση τους κάνει το χατίρι στέλνοντας τους μαθητές να συγχρωτιστούν προφανώς για να πιάσουν και τόπο οι προσλήψεις στον τομέα υγείας που έγιναν λόγω covid-19 και φυσικά θα παραμείνουν και όταν σε 1-2 χρόνια η πανδημία ελπίζουμε να μην μας προβληματίζει τόσο όσο σήμερα.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: