ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μετά τις "μάχες" του αντιμνημονίου έχουμε τώρα αυτές της μη χρήσης μάσκας!

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Μετά τις "μάχες" του αντιμνημονίου έχουμε τώρα αυτές της μη χρήσης μάσκας!


Οι "συνήθεις ύποπτοι" τάχα επαναστάτες που το 2015 χόρευαν στο Σύνταγμα για το σχίσιμο των μνημονίων βρήκαν τώρα πεδίο δόξης λαμπρό αμφισβητώντας την πανδημία και κηρύσσοντας ανένδοτο κατά της κρίσης μάσκας αφού τάχα μας τις βάζουν για να μην μιλάμε!



Και φυσικά στον δήμο μας εμφανίστηκαν και πάλι οι γνωστοί "λαϊκοί αγωνιστές" που πάντα φροντίζουν για το "κοινό καλό" και δεν θέλουν να υποκύψουμε στη "χούντα"Μητσοτάκη.

Με αρθρογραφία που αναπαράγει αναπόδεικτες θεωρίες συνωμοσίας καλούν όπως κάνουν πάντα τους "ψεκασμένους" σε έναν αγώνα που εάν πειστούν και τον ακολουθήσουν θα τους οδηγήσει πιο γρήγορα στον άλλο κόσμο εάν βέβαια υπάρχει κάτι πέρα από αυτή την ζωή.

Έτσι και στην πόλη μας ομάδες όπως η ΚιΠΗ βάλλουν κατά της κυβέρνησης δείχνοντας το πραγματικό πρόσωπό τους φιλοξενώντας στις ομάδες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης "επιστήμονες" που σας καλούν σε ανυπακοή!

Καμία εντύπωση δεν μας κάνουν τα άτομα που υποστηρίζουν αυτές τις αθλιότητες αφού εδώ και καιρό οι αναγνώστες μας έχουν καταλάβει τι πρεσβεύει ο καθένας σε αυτό τον δήμο αφού εμείς κόντρα στο ρεύμα σας αποκαλύψαμε την υποκρισία τους.

"Διαπρεπής" νομικός βάλλει κατά των μέτρων που λαμβάνει η κυβέρνηση ( που βέβαια έχει κάνει και αστοχίες τις οποίες πρώτοι καταδικάσαμε όταν άκουγε τον ΠΟΥ που "ξέπλενε" τους Κινέζους για τα εγκλήματά τους για την εξάπλωση της covid-19  στον δυτικό κόσμο), πατώντας σε παραλείψεις Ελλήνων επιστημόνων για να μας καταδείξει πως κάποιοι θέλουν τάχα να μας φιμώσουν!

Σιγά -σιγά το κίνημα θα συμπληρωθεί με ό,τι πιο αντιδραστικό έχει αυτή η πόλη που προφανώς και εάν δεν είχε θα ήταν σήμερα σε καλύτερη θέση σε σχέση με τους όμορους δήμους μας.

Από την πλευρά της η διοίκηση θα πρέπει να επιλέξει με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει αφού στο τέλος αυτή θα κριθεί εάν υιοθετεί "αμάσητες" τις αιτιάσεις ομάδων και τάχα κινημάτων που έχουν ως μοναδικό τους σκοπό το προσωπικό όφελος όσων ηγούνται σε αυτές.

Τα φιλανθρωπικά σωματεία , οι κινήσεις πολιτών για το καλό τάχα της κοινωνίας, η αλληλεγγύη με χρήματα των άλλων είναι ένα πεδίο στο οποίο κινούνται εδώ και δεκαετίες όσοι θεωρούν πως μπορεί μια οργανωμένη Πολιτεία να σωθεί από τον εθελοντισμό και όχι από επαγγελματίες που θα αναλάβουν έναντι αμοιβής να φέρουν σε πέρας μια αποστολή.

Φυσικά και ο εθελοντισμός δεν μπορεί να καταργηθεί και είναι θετικός αλλά δεν μπορεί να αποτελεί την βασική λύση ενός κράτους που θέλει να λέγεται δυτικό. Παντού υπάρχουν εθελοντικές ομάδες αλλά αυτές είναι υπό την αυστηρή καθοδήγηση του κεντρικού κράτους και φυσικά το τελευταίο φροντίζει για να τους διατηρεί σε ετοιμότητα να λύνει βασικά τους προβλήματα και όχι να αναγκάζονται οι ίδιοι εκτός από τον πολύτιμο χρόνο τους να τσοντάρουν και οικονομικά για να εξακολουθήσουν να κάνουν την "τρέλα" τους που πολλές φορές έχει παράξει αποτέλεσμα υπέρ των πολλών αλλά όχι πάντα και φυσικά δεν είναι όλοι οι εθελοντές ιδεαλιστές που απλώς θέλουν να προσφέρουν στην κοινωνία.

Τις επόμενες μέρες θα ασχοληθούμε με κάποιους που προσφέρουν και αναγκάζονται για το αυτονόητο , ζητιανεύοντας από ιδιώτες αυτό που η Πολιτεία θα έπρεπε να τους παρείχε εκτός και εάν η τελευταία θεωρεί άχρηστη την παρουσία τους.

Για να κλείσουμε το σημερινό μας άρθρο αφού έχουμε να ερευνήσουμε θέματα που μας στείλατε εσείς που είσαστε τα μάτια μας και τα αυτιά μας στην πόλη θα πούμε πως οι ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ θέσεις για όλα είναι για εμάς το ζητούμενο αφού προφανώς και δεν είναι δυνατόν να μην παίρνουν θέση άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά άρα με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ για το θέμα της πανδημίας που κατέστρεψε οικονομίες πολύ πιο ισχυρές από την έτσι και αλλιώς προβληματική δική μας εδώ και πολλές δεκαετίες.

ΥΓ: Τζάμπα μάσκες δεν υπάρχουν και αυτές που μοιράζουν οι δήμοι ή η Περιφέρεια Αττικής πληρώνονται από εμάς άρα δεν ξέρουμε εάν συμφέρει τους πολλούς το να μοιράσουν κινέζικες χειρουργικές μάσκες σε δήθεν αναξιοπαθούντες που δεν έχουν να τις πάρουν. Άλλωστε οι υφασμάτινες με κόστος 1,5 ευρώ έκαστη μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες στα σχολεία και εάν μοιραστούν καλό θα ήταν να προτιμηθούν αυτές.

Θεωρώ πως όπως και πολλοί άλλοι δήμοι ο δήμος μας που έμπρακτα έως τώρα έχει αποδείξει πως ενδιαφέρεται για επικοινωνιακού χαρακτήρα ενέργειες θα μοιράσει μάσκες στα σχολεία της πόλης. Άρα η προτροπή σε κάτι που θα διαφημίσει την διοίκηση Γιώργου Χατζηδάκη δεν προβλήθηκε από εμάς που σίγουρα θεωρούμε πως και αυτή η διοίκηση πιστεύει στον Κρατισμό άρα δεν μπορεί να προσφέρει απολύτως τίποτα για το μέλλον μας.

 Ένα μέλλον που είτε το θέλουν είτε όχι θα οδηγήσει σε μια πραγματικά φιλελεύθερη κοινωνία αφού η χρεοκοπία της χώρας μας το 2009 έδωσε οριστικό τέλος σε ιδεοληψίες που βασάνισαν την Ελληνική κοινωνία για δεκαετίες. Προτείνουμε στους φίλους και στα μέλη του ΚΚΕ , ΑΝΤΑΡΣΥΑ και λοιπών κομμουνιστικών σεχτών να προτιμήσουν το ρωσικό ή το κινεζικό εμβόλιο ή καλύτερα της Κούβας που κυκλοφορεί και χρόνια στην αγορά άλλωστε το δυτικό θα έχει "τσιπάκι" μέσα και μετά θα τους παρακολουθούν και δεν θα μπορούν να κάνουν την "επανάστασή" τους !

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: