ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το είδαμε μας άρεσε το "κλέψαμε" με πηγή πάντα και βέβαια το συμπληρώσαμε αφού δεν γίνεται να ξεχνάς τα "βασικά"

Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Το είδαμε μας άρεσε το "κλέψαμε" με πηγή πάντα και βέβαια το συμπληρώσαμε αφού δεν γίνεται να ξεχνάς τα "βασικά"

Χρόνια Πολλά σε όσες και όσους εορτάζουν, Χρόνια Πολλά και στον δικό μας Παναγιώτη Παπαδόπουλο.

Χρόνια Πολλά σε όσες και όσους εορτάζουν, Χρόνια Πολλά και στον δικό μας Παναγιώτη Παπαδόπουλο.
Τον Ηλιουπολίτη διαχειριστή του ιστότοπου "Ηλιούπολη για όλους" που από το 2012 καθημερινά ενημερώνει τους κατοίκους της πόλης μας.

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη και συγκεκριμένα στην Αγία Μαρίνα.




Τα μαθητικά του χρόνια ξεκίνησαν και τελείωσαν στα Εκπαιδευτήρια Τσουμάνη -Κορίλλη.
Μετά σπουδές σε Διαφήμιση και Marketing το Eurocenter College.

Στρατός και μετά εργασία για 25 συνεχή έτη στον Τομέα της Διαφήμισης.
Από το 2012 μέχρι και σήμερα διαχειρίζεται τον ιστότοπο ''Ηλιούπολη για όλους'' (www.ilioupoligiaolous.gr) ενώ από το 2015 εργάζεται και σαν Προσωπικό Ασφαλείας.
Για τους Ενεργούς Πολίτες Ηλιούπολης

Άγγελος Κάνδηλας



ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Απαράβατος κανόνας σε "αφιέρωμα" ή έστω σε Χρόνια Πολλά  σε παντρεμένο είναι πως δεν ξεχνάς ποτέ την σύζυγο του  , ιδίως όταν  αυτή είναι η Καλλιόπη Μπενά που έχει ταυτιστεί με το δημιούργημα τους "Ηλιούπολη για  Όλους". 

Για όσους σπεύσουν να μας ψέξουν γιατί ως δεξιό ιστολόγιο μπαίνουμε στη διαδικασία να ευχηθούμε σε ένα ανταγωνιστικό μέσο να τονίσουμε πως είμαστε δεξιοί αλλά όχι αδέξιοι και προφανώς είχαμε προτρέψει και προεκλογικά όσους ψήφιζαν συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα να τον "σταυρώσουν". 

Άλλωστε συνδετικός κρίκος για την γνωριμία μου με τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο αλλά αυτής του φίλου Κάνδηλα με τον Τάκη ήταν η Καλλιόπη Μπενά και δεν είναι απαραίτητο σε ένα ζευγάρι να έχουν και οι δύο τις ίδιες πολιτικές απόψεις. Είναι πολύ βαρετό και καθόλου παραγωγικό το να είσαι με κάποιον που σου μοιάζει σε όλα. Πιστέψτε με δεν πετυχαίνει και σας μιλάω εκ πείρας! 

Και βέβαια εάν θέλεις να "πουλήσουν" καλύτερα οι ευχές σου δεν αγνοείς το παρακάτω ποστάρισμα της Καλλιόπης Μπενά που τα λέει όλα και δείχνει και σε εμάς πως υπάρχουν πολλά πράγματα στη ζωή που έχουν πραγματική αξία και κακώς ασχολούμαστε με ασήμαντα. 

Θα το κοιτάξουμε τώρα στις διακοπές μας (εάν τελικά "ξεκολλήσουμε" από την αγαπημένη μας πόλη) αλλά δεν υποσχόμαστε πως μπορούμε και να αλλάξουμε πλήρως την έως τώρα πετυχημένη για εμάς εικόνα μας. ( για "σκουπίδια" όπως μας αποκαλούν κάποιες και κάποιοι πάντως έχουμε αυτοπεποίθηση χα χα χα ) 

Βέβαια ποτέ δεν είναι αργά για "βελτιώσεις" τις ατέλειές σου ,  αλλά προφανώς και λάθη δεν κάνουν, όσοι παραμένουν μονίμως "ανενεργοί" και χωρίς ξεκάθαρες θέσεις. 



Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: