ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ανακατεύει την "τράπουλα" τραβώντας άσσους από το μανίκι και δίνοντας ευκαιρίες σε πρόσωπα που έχουν απήχηση στους πολλούς

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Ανακατεύει την "τράπουλα" τραβώντας άσσους από το μανίκι και δίνοντας ευκαιρίες σε πρόσωπα που έχουν απήχηση στους πολλούς


Ο δήμαρχός  μας Γιώργος Χατζηδάκης έχει αποδείξει πως ξέρει καλά να εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες των πολιτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης και να θέτει αυτός τους όρους του παιχνιδιού.



Έτσι και προεκλογικά εκμεταλλευόμενος τις "ψεκασμένες" ακροδεξιές φωνές περί δήθεν αντιδημοκρατικότητας του τέως δημάρχου έστησε τον δικό του μηχανισμό στηρίχθηκε από δύο πρώην δημάρχους και πέτυχε να στείλει σπίτι του έναν καλό κατά την δική μας άποψη δήμαρχο που πάλεψε να συμμαζέψει όσα άφησαν οι προκάτοχοί του και δεν τιμούν την πόλη μας.

Στο πλευρό του είχε σημερινά στελέχη της διοίκησης Χατζηδάκη που ήρθαν να δώσουν νέα ρότα σε έναν δήμο που είχε συσσωρευμένα χρέη ετών πάνω από 10 εκ. ευρώ. Το ακριβές ποσό του χρέους δεν θα το μάθουμε ΠΟΤΕ αφού ουδείς σε αυτή την πόλη θέλει να αποδώσει ευθύνες σε προηγούμενες διοικήσεις μόλις πιάσει καρέκλα Εξουσίας.

Έτσι μάταια αναζητούσαμε τα ελλείμματα που άφησαν Κιντής και Γεωργάκης στη διοίκηση Αναγνώστου αφού προφανώς και για τους κεντροδεξιούς της πόλης προέχει να τιμούν τους αγώνες της αριστεράς.

Έτσι και εμείς που φυσικά δεν θα μπορούσαμε με το ζόρι να απαιτήσουμε τα στοιχεία αυτά ξέρουμε μόνο πως επί διοίκησης Βαλασόπουλου και ελέω Τρόϊκας άρχισε ένα συμμάζεμα που άφησε από χρέος πλεόνασμα χωρίς και αυτό να είναι απόλυτα ΣΑΦΕΣ το ακριβές του ύψος.

"Παίζει" από 5 έως και 7 εκατομμύρια ευρώ αλλά βασικά και ουδείς νοιάζεται αφού οι περισσότεροι δημότες της πόλης μας έχουν ως μοναδικό γνώμονα της επιλογής τους κάθε τέσσερα χρόνια το προσωπικό τους συμφέρον.

Έτσι και επειδή ο Βασίλης Βαλασόπουλος δεν μοίραζε όσα κάποιοι ήθελαν να φάνε βρέθηκε έστω και μέσω "ανταρσίας" μέσα από την δική του δημοτική ομάδα να χάνει παρόλο που στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών είχε εξασφαλίσει το 31% των δημοτών μας που πήγαν να ψηφίσουν.

Στην επικράτησή του συνέβαλαν όλες και όλοι αυτοί που σκούζουνε τώρα σαν τις πουτ@νες που τάχα το παίζουν "ηθικές" και κυρίως "δημοκρατικές".

Έτσι όπως όλες και όλοι έχουν καταλάβει εκτός από αυτούς που δεν θέλουν για δικούς τους λόγους το φαβορί για τις κάλπες του 2023 θα είναι αυτή την φορά η παράταξη "ΗλιουΌλοι Μαζί -ΕΝΑΚ" αφού οι τωρινοί επικεφαλής όλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης είναι σε όλους τους τομείς πολύ πιο πίσω από τον σημερινό μας δήμαρχο.

Την παντοδυναμία του και την απήχησή του στους πολλούς δεν μπορούν προφανώς να την "κοντύνουν" ούτε η ΔΙΚΗ μας ΞΕΚΑΘΑΡΗ άποψη που διατυπώθηκε ΔΗΜΟΣΙΑ και προεκλογικά όταν όλοι οι άλλοι ή ΣΙΩΠΟΥΣΑΝ ή συνεργούσαν φανερά μαζί του.

Ως ΜΜΕ που υπηρετεί και σέβεται τους κανόνες της Αστικής μας Δημοκρατίας δεν θα παίξουμε στο παιχνίδι να φύγει ένας δήμαρχος για να έρθει ένας χειρότερος όπως δεν παίξαμε και στο δεύτερο γύρο το 2019 όταν όλοι μας έβριζαν επειδή δεν βλέπαμε τα πλεονεκτήματα  του νέου μας δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη.

Ως μέσο δεν κάνουμε κωλοτούμπες όπως κάνουν κάποιοι άλλοι που τώρα δεν βλέπουν ικανούς Αντιδημάρχους που προεκλογικά μας είχαν πρήξει τα @ρχίδι@ για την εντιμότητά τους και την αξιοσύνη τους.

Εμείς ως δεξιοί θα συνεχίσουμε να ασκούμε κριτική πάνω σε Αρχές και Αξίες αφού σκοπός μας δεν είναι να αλλάξουν τα πρόσωπα αλλά να ΔΙΑΛΥΘΕΙ η Σοβιετία.

Για εμάς πολιτικός μας αντίπαλος δεν είναι ο Γιώργος Χατζηδάκης αλλά ΟΛΟΙ όσοι έχουν κοινές απόψεις σε ΘΕΜΑΤΑ όπως η Δημόσια Περιουσία , το ΚΥΤ στον Υμηττό , οι ιδιωτικοποιήσεις δομών του δήμου και ΚΥΡΙΩΣ όσοι δεν βλέπουν τον ΚΟΚΚΙΝΟ και ΜΑΥΡΟ φασισμό που κάνει πάρτι στην πόλη μας!

Επομένως όπως ήδη έχουμε γράψει η αξιοποίηση του Παναγιώτη Κόκλα είναι για εμάς ΘΕΤΙΚΗ ως κίνηση και ο γραμματέας του δημοτικού μας συμβουλίου θα κριθεί από εμάς όπως και όλοι από το έργο που θα παράξει στον τομέα ευθύνης που θα του ανατεθεί.

Το να βγαίνουν τώρα και να κρίνουν τον Παναγιώτη Κόκλα άτομα που επί δεκαετίες πληρώνονται για να μην παράγουν ΤΙΠΟΤΑ είναι για εμάς μια ακόμα απόδειξη της καθολικής επικράτησης του δημάρχου στον πολιτικό στίβο της πόλης.

Εάν ζούμε θα είμαστε εδώ και το 2023 όπως ήμασταν και το 2014 όπου και τότε λέγαμε πως ο Βασίλης Βαλασόπουλος θα επικρατήσει. Το ό,τι έχασε το 2019 οφείλεται προφανώς στις αριστερές πουτ@νες με δεξιές τσέπες που δεν πήγαν στο δεύτερο γύρο αφού δεν τους ένοιαζε ούτε η πόλη αλλά ούτε φυσικά η δημαρχία Βαλασόπουλου που δεν θα ήταν επικερδής για αυτές όπως είχαν αντιληφθεί σχετικά γρήγορα .

Ο μόνος που δεν είχε αντιληφθεί προφανώς το "παιχνίδι" που του έστησαν οι τάχα δημοκράτες ήταν ο ίδιος που είχε μαζέψει τόση σαβούρα που τώρα που απομακρύνθηκε ο ίδιος στερούνται καν της ικανότητας να κάνουν αντιπολίτευση με στοιχεία και όχι με εικασίες. Άλλωστε όπως αποδεικνύεται η ομάδα Χατζηδάκη έχει πολλούς άσσους στο μανίκι της αφού γνωρίζει πράγματα που ουδείς θα θέλουν να μαθευτούν. Για αυτό έχει πάρει μαζί της ακόμα και έμπιστα άτομα της προηγούμενης διοίκησης και θα πάρει και άλλους αφού για να γίνεις "Μεσσίας" χρειάζεσαι και οπαδούς και από αυτούς η αντιπολίτευση δείχνει να ξεμένει.

Όταν γίνεσαι ουρά των κομμουνιστών της πόλης σε ένα σωρό ζητήματα προφανώς και δεν πας για ένα 20%- 25% αλλά για κάνα 10% πράγμα που προφανώς δεν θα καταλάβουν ΠΟΤΕ επικεφαλής παρατάξεων που θεωρούν πως οι πολλοί τους οφείλουν και κάτι.

Τίποτα δεν τους οφείλουν "τζάμπα" μάγκας δεν γίνεται κανείς ας δουν πως βγήκαν όλοι οι δήμαρχοι των όμορων δήμων και ας καταλάβουν πως όταν στοχοποιούν έναν Κόκλα στο τέλος χαμένοι θα βγουν οι ίδιοι και όχι ο Γιώργος Χατζηδάκης.

Άλλωστε ο Κόκλας τολμάει και παίρνει θέσεις και εναντίον του ρεύματος αποδεικνύοντας πως μπορεί  να είναι ένας χρήσιμος "στρατιώτης" αλλά μπορεί να γίνει στο μέλλον και στρατηγός!

Εδώ έγιναν αυτοί που δεν έχουν ΞΕΚΑΘΑΡΗ άποψη για τίποτα γιατί δεν αξίζει δηλαδή κάτι παραπάνω αυτός που θα πει την γνώμη του ανεξαρτήτως πολιτικού κόστους;

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: