ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ντροπή στον υφυπουργό Άμυνας κ. Στεφανή που αθέτησε την υπόσχεσή του και δεν πήγε να τιμήσει ήρωες νεκρούς στον Γράμμο και το Βίτσι

Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Ντροπή στον υφυπουργό Άμυνας κ. Στεφανή που αθέτησε την υπόσχεσή του και δεν πήγε να τιμήσει ήρωες νεκρούς στον Γράμμο και το Βίτσι



Τραγικός ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής που τελικά δεν πάει στις εκδηλώσεις μνήμης για τους ήρωες που έδωσαν την ζωή τους για να μην γνωρίσουμε ως λαός την κομμουνιστική θηριωδία πριν 71 χρόνια. 


Δείχνει και τι επικρατεί στο  στράτευμα μας αφού ο εν αποστρατεία στρατηγός  αθέτησε την υπόσχεσή του την στιγμή που κάποιοι πατριδοκάπηλοι ποντάρουν στον Ελληνικό Στρατό και μας λένε να μένουμε ήσυχοι την ώρα που οι Τούρκοι τριγυρνούν  στο Αιγαίο. 

Ευτυχώς που η πολιτική ηγεσία κάνει όλες τις διπλωματικές και πολιτικές ενέργειες και συνομιλεί με αυτούς που μπορούν να εξασφαλίσουν την εδαφική μας ακεραιότητα γιατί ο Ελληνικός Στρατός έδειξε και το 1974 στην Κύπρο τι ακριβώς μπορεί να κάνει!

Τώρα άμα δεν το καταλαβαίνει ο λαός φταίνε και οι πολιτικοί που χαϊδεύουν τα αυτιά σε καραβανάδες που αποδεδειγμένα ποντάροντας στην ατολμία της πολιτικής ηγεσίας φτιάχνουν ΜΥΘΟΥΣ που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Μια πραγματικότητα που λέει πως χρειάζεται άμεσα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ στρατός και ενίσχυση του στρατιωτικού εξοπλισμού της χώρας αφού τα μνημονιακά χρόνια οι δαπάνες μας για την Άμυνα μειώθηκαν δραματικά.

Είναι σίγουρο πως η βάση της ΝΔ στην συντριπτική της πλειοψηφία τιμάει τους ήρωες του Εθνικού Στρατού που κατατρόπωσαν τους κομμουνιστές συμμορίτες και προφανώς για άλλη μια φορά μια ηγεσία που δεν τιμάει τους αγώνες της παράταξης σπρώχνει αγνούς πατριώτες και εθνικιστές να αναζητούν άλλες πολιτικές λύσεις.

Το πληρώσαμε από το 2010 και μετά ως παράταξη θα το πληρώσουμε και πάλι στις κάλπες του 2023 αφού είναι αδύνατον σε μια πραγματικότητα όπου ο ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ είναι παγκοσμίως στα πάνω του, να βγαίνεις εσύ ως ΝΔ και να χαρακτηρίζεις την ΑΛΗΘΕΙΑ ως γιορτή ΜΙΣΟΥΣ. 

Εάν συνεχίσει έτσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα παρακαλάει απλώς τον Τραμπ στα τηλέφωνα να επέμβει αλλά θα μαζεύει πτώματα στο Αιγαίο αφού ουδείς θα τον σώσει εάν ο ίδιος δεν φτιάξει ικανό στρατό να αντιμετωπίσει την προκλητικότητα των κακών γειτόνων μας.

Και φυσικά οι ΗΠΑ ως η μοναδική υπερδύναμη στον πλανήτη θα συνεχίσουν τον αντικομμουνιστικό τους αγώνα αφού ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ φασισμός και η ανευθυνότητα των Κινέζων οδήγησε χιλιάδες Αμερικανούς να χάσουν την ζωή τους.

Κύριε Μητσοτάκη ταυτόχρονα με τον Κινέζικο Δράκο και τον Αμερικανικό Αετό δεν μπορεί να είσαι διάλεξε πλευρά πριν πας σπίτι σου όπως ο Βούδας της Ραφήνας γιατί προφανώς η χώρα σε δύσκολες συνθήκες δεν μπορεί να διοικείται με όσους δεν γνωρίζουν ακόμα πως η χώρα μας ανήκει εις την Δύση και αυτή εκπροσωπούν οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία πρωτίστως και όχι φυσικά αυτοί που δεν ξέρουν καν τι εστί Αστική Δημοκρατία αφού μεγάλωσαν  και ανδρώθηκαν πολιτικά σε κομμουνιστικά φασιστικά καθεστώτα. 

Μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε και μια ηχηρή διαφοροποίηση μέσα στη ΝΔ αφού προφανώς και δεν θα αφήσουν οι σύμμαχοί μας τον  Μητσοτάκη να "παζαρεύει" με την Ανατολή το μέλλον μιας χώρας που οι πολίτες της έχουν επιλέξει πως θέλουν να ανήκουν στον Δυτικό Κόσμο.

Ήδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει αρχίσει ένα πανηγύρι για την κωλοτούμπα Στεφανή, ήδη ακούγονται για πιέσεις που του ασκήθηκαν από το Μαξίμου και όποιος διαβάζει αμερικανικό τύπο ήδη έχει αντιληφθεί πως τα χειρότερα έρχονται αφού η κυβέρνηση της ΝΔ παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια δεν αντιλαμβάνεται πως το να γυρίζει ένα ερευνητικό όλο το Αιγαίο δεν είναι πρωτοβουλία του δικτάτορα Ερντογάν αλλά μέσο πίεσης όσων θεωρούν πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν εξυπηρετεί τα καλώς νοούμενα συμφέροντά τους.

Ας αλλάξει λοιπόν ρότα η κυβέρνηση γιατί οι εποχές κρίσεις δεν είναι κατάλληλες για "παζάρια" με πειρατές αλλά για συμφωνίες με τους ισχυρούς που αποφασίζουν για τις τύχες μας αφού η στρατιωτική τους ισχύ τους το επιτρέπει . 

Σ.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: