ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Αίσχος - Κλείνουν το υποκατάστημα της ΔΕΔΔΗΕ Νοτίων Προαστίων στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης 577 και στέλνουν χιλιάδες κόσμο να τρέχει στην Καλλιθέα!

Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Αίσχος - Κλείνουν το υποκατάστημα της ΔΕΔΔΗΕ Νοτίων Προαστίων στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης 577 και στέλνουν χιλιάδες κόσμο να τρέχει στην Καλλιθέα!


Ντροπή και μόνο για όσους σκέφτηκαν και υλοποιούν το κλείσιμο της ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή μας (Λεωφόρο Βουλιαγμένης 577) ,ένα υποκατάστημα που εξυπηρετεί όλα τα Νότια Προάστια και τώρα οι κάτοικοι αυτών των περιοχών  θα τρέχουν για να εξυπηρετηθούν στην ΔΕΔΔΗΕ Καλλιθέας!


Αντί να περιορίσουν άλλες δαπάνες οι υπεύθυνοι της ΔΕΔΔΗΕ σκέφτηκαν πως εν μέσω πανδημίας θα έπρεπε να ταλαιπωρήσουν χιλιάδες πολίτες που διαμένουν στα Νότια Προάστια και εξυπηρετούνται από την ΔΕΔΔΗΕ (Λ. Βουλιαγμένης 577) για να μην χάσουν κάποια Golden Boys του οργανισμού τους παχυλούς μισθούς τους.

Έτσι ο Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας που δημιουργήθηκε το 2011 με την απόσχιση του κλάδου διανομής της ΔΕΗ ΑΕ της οποίας αποτελεί κατά 100% θυγατρική της εταιρεία, βρήκε τρόπο για να γλιτώσει κάποια περιττά για αυτούς έξοδα χωρίς να λογαριάσει ούτε στιγμή τους καταναλωτές.

Από το 1950 που ιδρύθηκε η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού εξυπηρετεί το "δημόσιο συμφέρον" όπως διαφημίζει στην σελίδα της αλλά βλέπουμε πως παράλληλα ταλαιπωρεί και τους συνδρομητές της αφού η ΔΕΔΔΗΕ που βάζει τα ρολόγια παίρνει αποφάσεις σαν την παραπάνω αγνοώντας χιλιάδες καταναλωτές ή εν δυνάμει καταναλωτές αφού η ΔΕΔΔΗΕ έχει το μονοπώλιο να τοποθετεί τα ρολόγια που έχουμε όλοι στα σπίτια μας.

Θεωρούμε πως είναι μια λάθος απόφαση που πρέπει να αλλάξει αφού η ταλαιπωρία θα είναι μεγάλη για χιλιάδες καταναλωτές . 

Εάν μία εταιρεία που διαχειρίζεται μονοπωλιακά την διαχείριση δικτύων διανομής δεν μπορεί να έχει ένα γραφείο στα Νότια Προάστια ε τότε τι να πουν χιλιάδες ιδιωτικές εταιρίες  που δεν έχουν αυτή την ευνοϊκή μεταχείριση.

Καλούμε τον αρμόδιο υπουργό Ενέργειας & Περιβάλλοντος κ.  Κωστή Χατζηδάκη να δει ένα θέμα που απασχολεί πολύ κόσμο στα Νότια Προάστια γιατί τελικά την φθορά θα την έχει η κυβέρνηση Μητσοτάκη  από την απομάκρυνση του εν λόγω υποκαταστήματος , αφού ως γνωστόν η ΔΕΗ & η ΔΕΔΔΗΕ είναι Α.Ε αλλά η μισθοδοσία των υπαλλήλων τους βαρύνει αποκλειστικά το Δημόσιο αφού έχουν πετύχει να μην είναι κερδοφόρες η επιχειρήσεις αυτές με ευθύνες βέβαια και όλων των κυβερνήσεων που δεν φρόντισαν να τις κάνουν ανταγωνιστικές αλλά διόριζαν εκεί τους ψηφοφόρους τους!

ΥΓ: Σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί το υποκατάστημα της ΔΕΔΔΗΕ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 577 θα κλείσει (ευχόμαστε πως αυτό δεν θα συμβεί) την 1/12/2020. Θα τρέχει δηλαδή ο δημότης του δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης στην Καλλιθέα για να καταθέτει τα χαρτιά του για ένα ρολόι της ΔΕΗ! Ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντέλλλος προφανώς και είναι απόλυτα δυσαρεστημένος με αυτή την δυσμενή εξέλιξη αφού αντί να δημιουργηθεί ΔΕΔΔΗΕ πιο κοντά στον δήμο τους πήγε ακόμα πιο μακριά!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: