ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αναμένοντας τα δελτία τύπου των δημοτικών μας παρατάξεων για την σημερινή ημέρα μνήμης

Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

Αναμένοντας τα δελτία τύπου των δημοτικών μας παρατάξεων για την σημερινή ημέρα μνήμης


Σήμερα είναι η Ευρωπαϊκή μέρα υπέρ της μνήμης των θυμάτων του Σταλινισμού και του Ναζισμού, γνωστή και ως Διεθνής ημέρα της μαύρης πόρπης.



Φυσικά και στην πόλη μας δεν θα περιμέναμε από τους υβριστές μας να δώσουν σημασία σε μια τόσο σημαντική μέρα μνήμης. Άλλωστε η δημοκρατικότητα όλων μας κρίνεται καθημερινά και ο λόγος των επιθέσεων εναντίον μας είναι προφανώς πως ξεσκεπάζουμε την υποκρισία του.

Ο λαλίστατος κ. Αραμπατζής που βλέπει πως οι θεσμοί θίγονται από την αντιδημοκρατικότητα του νυν δημάρχου! και όχι από τις δικές του τσιρίδες θα έπρεπε ήδη να έχει ποστάρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook κάτι για την ημέρα. Για να είμαστε ειλικρινείς από αυτόν περιμέναμε πως κάτι θα γράψει .

Από τους άλλους έχουμε μια διοίκηση που ισορροπεί ανάμεσα σε λογικά της στελέχη και κάποιους "ψεκασμένους" και γενικά με τις μέρες μνήμης δεν τα πάει καλά το γραφείο τύπου της.

Για τις άλλες παρατάξεις οι κομμουνιστές φυσικά δεν θα καταδικάσουν τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους και ο ΣΥΡΙΖΑ της πόλης μάλλον δεν θα μπει στον κόπο προφασιζόμενος πως δεν είναι ίδιοι οι δύο ΦΑΣΙΣΜΟΙ .

Λες και κάνουμε καλλιστεία και δεν πρέπει ΞΕΚΑΘΑΡΑ να καταδικάζουμε και τους δύο. Εμείς ως ιστολόγιο προφανώς και θα σας "πρήξουμε" όχι μόνο σήμερα αλλά και για τις υπόλοιπες δέκα μέρες με τα δικά μας μοναδικά αφιερώματα που διαβάζονται για τα εγκλήματά τους.

Άλλωστε στόχος έχουμε γίνει έτσι αλλιώς για την ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΔΗΜΟΣΙΑ καταδίκη μας όλων των ΦΑΣΙΣΜΩΝ και των οπαδών τους στην πόλη μας που πριν από λίγο ένας "ψεκασμένος" κομμουνιστής πανηγύριζε για τον Μελιγαλά αγνοώντας πως αυτές τις μέρες ο Εθνικός Στρατός καθάριζε την χώρα μας από τους κομμουνιστοσυμμορίτες χαρίζοντας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σε όλες και όλους εμάς που δεν βιώσαμε (ευτυχώς) την ΚΤΗΝΩΔΙΑ του κομμουνισμού.

Και αυτή η ανάρτησή μας θα διαβαστεί πολύ και ελπίζουμε ως το τέλος της ημέρας έστω μια δημοτική παράταξη να κάνει την ΔΙΑΦΟΡΑ και να βγάλει ένα δελτίο τύπου .

Εμείς προφανώς και για δημοτική παράταξη η σύλλογο που θα ξεχάσει την σημερινή μέρα μνήμης δεν οφείλουμε καλό λόγο στο μέλλον γιατί έχουν καταντήσει ΑΗΔΙΑ οι αριστερές με ΔΕΞΙΕΣ τσέπες, οι νταβατζήδες  των κινημάτων τάχα για το καλό μας , οι τάχα εκπαιδευτικοί Σύλλογοι με όνομα που παραπέμπει σε σφαγέα του Ελληνικού Λαού,  και οι "ψεκασμένοι" ιερείς που κουβαλάνε βρίζουν τις δημοκρατικές εκλεγμένες κυβερνήσεις και αναπολούν χουντοδημάρχους , πάνε στεφάνια και τιμούν κομμουνιστοσυμμορίτισσες και παράλληλα καλούν και τους ΠΙΣΤΟΥΣ να αψηφήσουν τα μέτρα κατά του covid-19 μην τυχόν και χάσουν κανένα ευρώ από το παγκάρι τους και δεν αποκτήσουν κανένα άμφιο με χρυσά πάνω για να μας λένε ντυμένοι στα χρυσά  μια δική τους  Ιστορία για την πατρίδα μας που προφανώς δεν μπορεί να σταθεί αφού βασίζεται σε καραμπινάτα ΨΕΥΔΗ. 

Επειδή προφανώς και ως ΜΜΕ έχουμε ήδη δημιουργήσει το δικό μας κοινό καλό οι αναγνώστες μας στέλνουν σε εμάς ό,τι γράφεται για το μέσο μας αυτό σε απορία συναγωνιστή πως βρήκαμε τον "Γερανίστα" που θέλει να πάμε και στην άκρη μην μας χτυπήσει με τις άγαρμπες κινήσεις του ο "γερανός" του. Φυσικά βέβαια δεν αναφέρεται σε εμάς αλλά σε κάποιον άλλο αφού προφανώς και το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ δεν είναι ο Σ.Μ αλλά εσείς που εδώ και 7 χρόνια φροντίζετε όπως μπορεί ο καθένας για την απρόσκοπτη λειτουργία του. 

Αύριο θα σχολιάσουμε το άλλο θέμα που μας έστειλε η αναγνώστρια Δ.Α ( η ίδια δεν έχει πρόβλημα να παίξουν τα αρχικά της ) αφού έχουμε προγραμματίσει άλλες αναρτήσεις για το απόγευμα που δεν μπορούν να παίξουν αύριο ενώ το θέμα της αναγνώστριας μπορεί να περιμένει μία μέρα.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: