ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό



- Στο κενό άλλη μια προσπάθεια κατασυκοφάντησης χωρίς στοιχεία του συνδημότη μας Παναγιώτη Κόκλα. Το γεγονός πως ο Παναγιώτης Κόκλας θα είναι άμισθος και η αδυναμία των επικριτών του να αποδείξουν με στοιχεία και όχι τις γνωστές τους αερολογίες την ΔΙΑΠΛΟΚΗ τους οδηγεί σε ακόμα μία ΗΤΤΑ. Αυτοί που φέσωσαν τον δήμο μας και παρέδωσαν πάνω από 10.000.000 ευρώ χρέος εγκαλούν για αποστασία αυτόν που δεν θέλει ούτε μισθό για να προσφέρει στην πόλη. Το "χτύπημα" ήταν δυνατό και αναμένουμε και άλλες αντιδράσεις.
Άλλωστε μαζί τους συγχρωτίζονται όσοι αμφισβητούν αποτελέσματα εκλογών , τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα  ομάδων έως και την αξιοπιστία της alexa.com και μας βάζουν στοιχεία από Google Analytics ξεχνώντας πως οι δύο εταιρίες συνεργάζονται και αποδέχονται η μία την άλλη χωρίς να αλληλοκατηγορούνται. 

Ο παραλογισμός τελικά της κ. Μανώλη βρήκε μιμητές αφού καλά κατάλαβαν πως σε λίγο καιρό θα χάσουν και την δεύτερη θέση σε επισκεψιμότητα ως τοπικό ΜΜΕ αφού προφανώς και οι πολλοί βαριούνται πολύ εύκολα τους δήθεν επαναστάτες και αναζητούν πάντα τους original. Θα συνηθίσουν τα απολειφάδια της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" τις ήττες ,αφού ο συγχρωτισμός τους με τους φιλοχουντικούς δεν θα τους αποφέρει κανένα όφελος για τις εκλογές του 2023. 

- Η παραίτηση της προέδρου του ΚΑΦΑΔΗΛ κ. Τσιόγγα  δεν ενέχει καμία μομφή για την νέα διοίκηση (συνέχεια της προηγούμενης με κάποιες προσθήκες που ευελπιστούν να κάνουν την διαφορά) . Αφού άλλωστε για να υπάρχει καταγγελία πρέπει να υπάρχει καταγγέλλοντας. Αυτό το γράφουμε μην την "πατήσουν" και πάλι πάνω στον  αντιπολιτευτικό τους οίστρο όσοι μας παρουσίαζαν την αδιαφορία της διοίκησης για εργαζόμενο του δήμου που τραυματίστηκε και μετά ζητούσαν συγγνώμη για την γκάφα τους.

Φαίνεται ο εργαζόμενος δεν ήταν αξιόπιστος ή για να πάρουμε και την άλλη εκδοχή πέτυχε τον στόχο του και άλλαξε ρότα! Βασικός κανόνας λοιπόν  είναι πως για τον δημοσιογράφο που βγάζει καταγγελίες ουδείς είναι "αθώος του αίματος". Σε περίπτωση που θεωρείς πως έχεις δίκιο προφανώς και δεν κάνεις κωλοτούμπα αφού μπορεί η Δικαιοσύνη να ζέχνει σε μεγάλο της ποσοστό αλλά τα ΜΜΕ ακόμα τα φοβάται αφού είναι τα μόνα που βγάζουν την ΔΙΑΦΘΟΡΑ της.

Αυτό να το ακούσουν και κάποιοι τάχα "ενεργοί" πολίτες που δεν τους αρέσουν τα "μπουκωμένα" ΜΜΕ αλλά οι θεωρίες συνωμοσίας. Υπάρχουν πολλά τέτοια ΜΜΕ στις Αστικές Δημοκρατίες που αναπαράγουν "ψεκασμένες" Ιδέες αφού ευτυχώς για τους πολλούς οι κατσαπλιάδες δεν πέτυχαν να μας κάνουν ΑΠΟΛΥΤΑ "Δημοκρατία" Σοβιετικού Τύπου.

Για εμάς είναι ξεκάθαρο πως όποιος απαξιώνει τα ΜΜΕ είναι εν δυνάμει ΦΑΣΙΣΤΑΣ και είναι και το μοναδικό μειονέκτημα που βρίσκουμε σε πολιτικούς που συμπαθούμε. Όταν ιδίως δεν απαντούν στις καταγγελίες εναντίον τους προφασιζόμενοι πως τάχα είναι αναξιόπιστο το ΜΜΕ. Συμφέροντα υπάρχουν αλλά είναι δεν ταυτίζονται σε Αστικές Δημοκρατίες άρα μην ανησυχούν η ΑΛΗΘΕΙΑ εδώ βγαίνει το θέμα είναι πως αυτή αρνούνται να την αποδεχθούν όταν απειλεί τα δικά τους συμφέροντα.

Υπάρχουν τόσοι "ψεκασμένοι" ακόμα που η κυβέρνηση θα έπρεπε να δώσει 100 εκ. ευρώ στα ΜΜΕ για να μας θυμίζουν το αυτονόητο πως πρέπει να φοράμε μάσκα και να πλένουμε τα χέρια μας. Άλλωστε μάλλον δεν παρακολουθούν άλλα ΜΜΕ σε δυτικά κράτη όπου επί 24ωρου βάσεως υπάρχει ενημέρωση για την πανδημία. Καλούμε την κυβέρνηση να αναλάβει νέες δράσεις πάνω στο θέμα επειδή και ως δήμος μόλις γεμίσουμε φέρετρα δεν έχουμε ούτε νεκροταφείο να τους θάψουμε αφού οι "ενεργοί" πολίτες θέλουν να βλέπουν τον φαλακρό Υμηττό και όχι ένα διαδημοτικό νεκροταφείο για να καλύψει ανάγκες.

Αρκετά χρόνια χάθηκαν χωρίς ανάπτυξη στον Υμηττό επειδή κάποιοι θεωρούν πως μπορούν να χτίσουν πολιτικές καριέρες εις βάρος όλων μας. Τους ενοχλούν πλέον και οι ανεμογεννήτριες αφού ως γνωστόν η σχέση τους με τις φιλικές προς το περιβάλλον μορφές παραγωγής ενέργειας είναι επιδερμικές.

Στην ουσία είναι "ψεκασμένοι" όπως αυτοί που λένε πως δεν υπάρχει πανδημία και φαίνεται άλλωστε αφού σε ομάδες στο facebook από τις οποίες πρόσφατα απέκλεισαν το ιστολόγιό μας ανεβάζουν θεωρίες συνωμοσίας περνώντας τους συνδημότες μας για ιθαγενείς.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: