ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι φαντασίες τους απέχουν από μια πραγματικότητα που είναι για όλους μας αμείλικτη

Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Οι φαντασίες τους απέχουν από μια πραγματικότητα που είναι για όλους μας αμείλικτη



Άλλοι δεν βλέπουν την ύπαρξη του κορωνοϊού άλλοι θεωρούν πως είναι πιο ικανοί από την παρούσα κυβέρνηση ή την σημερινή διοίκηση του δήμου μας και όλοι πέφτουν στην παγίδα ενός παιχνιδιού που όποιος το παίζει συνήθως χάνει!



Το "παιχνίδι" αυτό λέγεται λαϊκισμός και είχε αίσια έκβαση μόνο για τους Συριζανέλ και τους Χρυσαυγίτες τα πρώτα μνημονιακά χρόνια. Η εμμονή στο να θεωρούν κάποιοι πως μπορεί να τους βγει πάλι το ίδιο παιχνίδι δεν συνάδει με την θεαματική στροφή του ΣΥΡΙΖΑ προς μια κανονικότητα που δεν ανέχεται όσες και όσους έχουν αυταπάτες.

Θα το δείτε πως και ο Παύλος Πολάκης που αυτή την στιγμή θεωρείται "δυνατό" χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ θα πεταχθεί από την ηγετική ομάδα αφού εμμένει στο να είναι "ψεκασμένος" , αναπολώντας εποχές όπου η χώρα μας φυσικά και δεν θα ξαναζήσει.

Στα δικά μας οι δημοτικές παρατάξεις αρνούνται να κατανοήσουν πως όσοι έφυγαν και συνέδραμαν με τη διοίκηση Χατζηδάκη δεν έφυγαν μόνοι τους. Πήραν μαζί τους το μεγαλύτερο μέρος των ψηφοφόρων τους αφού προφανώς οι ψήφοι δεν είναι καμίας παράταξης αλλά προσωπικοί. Το είδαμε και με τις περιπτώσεις των κυρίων Σεφτελή, Αντζινά, Πούλο κ.ο.κ το έχουμε δει και στην κεντρική πολιτική σκηνή όταν ο τάχα αποστάτης Αντώνης Σαμαράς επέστρεψε και εκλέχθηκε από την βάση του κόμματος ως αρχηγός της ΝΔ αφού προφανώς αυτή η ΒΑΣΗ ποτέ δεν τον μίσησε όσο τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη πριν την αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας το 2012.

Εάν και Σαμαρικός δεν θα σας πω ό,τι σήμερα είναι ιδιαίτερα λαοφιλής αφού ο λαϊκισμός μπορεί να σπάει αλλά πριν καταστρέφει όσους τον πολέμησαν στην πράξη και όχι στα κούφια λόγια.

Στα δικά μας όσο η Λαϊκή Συσπείρωση και τα απολειφάδια της κομμουνιστικής αριστεράς μαζί με τους νοσταλγούς της χούντας βρίζουν τον δήμαρχο τόσο το καλύτερο για εκείνον.

Το θέμα είναι εάν θα προτιμήσει την πλήρη ΡΗΞΗ με την ξεπερασμένη κομμουνιστική αριστερά ή θα κάνει συμβιβασμούς μαζί της όπως ο τέως δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος.

Γιατί εντάξει εσωτερικό πόλεμο είχε και ο Θεόδωρος Γεωργάκης που κράτησε 16 χρόνια και όχι μόνο ο Βαλασόπουλος που άντεξε μόλις 9 αφού χατίρια στους κομμουνιστές της πόλης δεν χάλασε παρόλο που η φθορά τους ήταν εμφανής μετά την δική μας διαδικτυακή παρουσία.

Μπορεί να γελάνε οι Σταλινοφασίστες αλλά τους υποσχόμαστε από ΤΩΡΑ πλήρη αποκλεισμό και ανηλεή σφυροκόπημα των φασιστικών Ιδεών τους μέσα από την σελίδα μας και ένα μονοψήφιο το 2023 στις κάλπες που θα το θυμούνται για χρόνια!

Στις άλλες δύο κεντροδεξιές παρατάξεις λέμε να στηρίξουν το νέο προεδρικό διάταγμα για τον Υμηττό που δίνει Προστασία και Ανάπτυξη σε ό,τι απέμεινε σε αυτό εξαιτίας των "ψεκασμένων" ειδάλλως να αναμένουν νέες οδυνηρές ΗΤΤΕΣ στις κάλπες του 2023 .

Βέβαια δικαιολογίες έχουν πάντα μία τους φταίει ο Γιάννης Αναγνώστου , μία η παρέα από το "Σερραϊκόν" αλλά ποτέ η εμφανής ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ των δύο επικεφαλής των παρατάξεών τους που ακόμα και οι υποψήφιοί τους μυρίζουν "μούχλα" , κρατισμό και αριστερίλα και όχι φυσικά ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ , Ελεύθερη Οικονομία και ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ γιατί ατυχώς ως κακοί μαθητές που είναι  αυτά πάνε μαζί.

Προφανώς ζούσαν σε άλλη πόλη όταν ο Δημήτρης Κιντής εφάρμοζε ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΗ πολιτική και βόλευε στο δήμο μόνο τους "συντρόφους", προφανώς δεν έβλεπαν την ανεπάρκειά του να κάνει ένα έστω μικρής κλίμακας έργο για την πόλη και σαφέστατα δεν τους ένοιαζε καν  για τα ελλείμματα που παρέλαβε και αύξησε ως δημοτική αρχή.

Για αυτό ας αφήσουν το παραμύθι της αυταρχικής διοίκησης και ας αναλογιστούν πως όλοι η πόλη γνωρίζει πως όταν η Δημοκρατία μας είχε καταλυθεί από τους Απριλιανούς αυτοί δεν ήταν ως όφειλαν στο Πολυτεχνείο αλλά χειροκροτούσαν τον Λαδά και τον Παττακό!

Άλλωστε τα κολακευτικά λόγια με τα οποία και σήμερα μιλάνε για τον δοτό δήμαρχο της χούντας είναι απαγορευτικά για κάθε δημοκρατικό πολίτη να τους εμπιστευτεί θέση διοίκησης.

Θα παραμείνουν για πολλά χρόνια ακόμα στην αντιπολίτευση όσο και εάν συνασπιστούν με ό,τι ακραίο κυκλοφορεί . Άλλωστε κάθε φορά που συμμαχούν με την αριστερά στο τέλος το μόνο που πετυχαίνουν είναι να "φτιάχνουν" τους Πασόκους!

Νέα πρόσωπα μπροστά με σαφή ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ προσανατολισμό σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας γιατί με "υλικά" κολλημένα σε μια Ελλάδα που υπέκυψε σε κομμουνιστικές Ιδεοληψίες το πράγμα δεν οδηγεί σε καλό δρόμο την πόλη μας.

Βαρεθήκαμε τις "επαναστάσεις" γραφικών νομικών συμβούλων, τους δήθεν οικολόγους που έβγαζαν άδειες για να χτιστούν σπίτια μέσα σε δασικές εκτάσεις και γενικά την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όλων όσων θεωρούν πως χτυπώντας τους ικανούς θα αποτρέψουν τους πολλούς από  το να στηρίξουν ΑΛΛΑΓΕΣ που οι ίδιοι ποτέ δεν έκαναν και δεν τις θέλουν.

Ας ακούνε λοιπόν τον Δριμυλή, την Τσατσούλη και όχι εμάς και ας έρθουν το 2023 μαζί με αυτούς να διεκδικήσουν την θέση του χαλίφη με την ανόητη και λαϊκιστική αντιπολίτευση που κάνουν. Εμείς όπως πάγια τους λέμε από το 2013 που ενεργούμε διαδικτυακά δεν γίνεται να επικρατήσουν όσο κρύβουν "σκελετούς" στις ντουλάπες τους.

Γιατί εάν δεν το θυμούνται διοίκησαν τον δήμο μας από το 2007 έως τα τέλη του 2010 και φυσικά αποδιοπομπαίος τράγος δεν μπορεί να είναι ο δήμαρχος που βγήκε φτωχότερος οικονομικά από τον δήμο ( έχει βέβαια ευθύνες) αλλά όσοι στους τομείς ευθύνης τους δεν παρήγαγαν έργα αλλά ελλείμματα και φυσικά και όσα έκαναν δεν τα διαφήμισαν ή δεν έδωσαν στον κόσμο να καταλάβει τι ακριβώς παρέλαβαν.

10 χρόνια μετά ουδείς έμαθε από αυτούς μόνο όσοι απείχαν από το την εκλογική ήττα του 2010 και μετά και φυσικά ο Γιάννης Αναγνώστου που εάν του δίνονταν άλλη μια ευκαιρία δεν θα έκανε τα ίδια λάθη στις επιλογές προσώπων. Και βέβαια με 3 , 2 ή και 4 αργότερα "κεντροδεξιές" παρατάξεις η κεντροαριστερά της πόλης θα έχει "καθεστωτική" σχεδόν παρουσία στις διοικήσεις του δήμου μας.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: