ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ο ένας πάνω στον άλλο στα ΜΜΜ - Με δρομολόγια να περνάνε κάθε μία ώρα πως να προστατευθεί ο κόσμος ;

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Ο ένας πάνω στον άλλο στα ΜΜΜ - Με δρομολόγια να περνάνε κάθε μία ώρα πως να προστατευθεί ο κόσμος ;


Την φωτογραφία μας την έστειλε πριν από λίγο αναγνώστριά μας. Είναι από το διπλό τρόλεϊ 14 (Λαμπρινή - Λ. Αλεξάνδρας- Γηροκομείο) το οποίο είναι ασφυκτικά γεμάτο.



Ευτυχώς φοράνε μάσκες αλλά είναι ο ένας πάνω στον άλλο αφού τα δρομολόγια παρόλο που ο αρμόδιος υπουργός είπε πως θα αυξηθούν κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πράξη.

Έτσι έχουμε αυτή την άσχημη εικόνα και προφανώς εκτός από την ατομική ευθύνη και η Πολιτεία οφείλει να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για να μην δημιουργείται συνωστισμός στα ΜΜΜ. 

Εμείς τα δείχνουμε για να τα βλέπουν οι αρμόδιοι και να λαμβάνουν τα μέτρα που πρέπει. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε όσο "ενοχλητικοί" και εάν γινόμαστε αφού όπως φαίνεται το δούλεμα πέφτει σύννεφο και στο τέλος θα τρέχουμε όλοι μαζί και δεν θα προλαβαίνουμε στα Δημόσια νοσοκομεία. Ποιος κάνει έλεγχο στα ΜΜΜ και γιατί έχουμε αυτή την εικόνα;

Απαντήσεις πρέπει να δώσουν οι αρμόδιοι γιατί με ευχολόγια δουλειά δεν γίνεται.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: