ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άρχισαν την "λάσπη" αφού ο Κινεζικός Δράκος δεν εξόντωσε όσους παλεύουν για έναν Δημοκρατικό Κόσμο στον οποίο δεν νοείται να έχουν κυριαρχική θέση κράτη-παρίες

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Άρχισαν την "λάσπη" αφού ο Κινεζικός Δράκος δεν εξόντωσε όσους παλεύουν για έναν Δημοκρατικό Κόσμο στον οποίο δεν νοείται να έχουν κυριαρχική θέση κράτη-παρίες

Η προπαγάνδα κατά του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ εντείνεται εν όψει των Αμερικανικών Προεδρικών Εκλογών του Νοεμβρίου.



Πρώην συνεργάτες του που απομακρύνθηκαν από δίπλα του αφού δεν "κόλλαγαν" στο όραμα του "Ας κάνουμε την Αμερική και πάλι μεγάλη" κάτι που πέτυχε πριν ο κινεζικός θανατηφόρος ιός δημιουργήσει εκατόμβες θυμάτων στην πιο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ χώρα του κόσμου.

Με αφορμή λοιπόν ένα βιβλίο που έβγαλε ένας υποστηρικτής του και δικηγόρος ο κ. Κοέν όσοι δεν βλέπουν θετικά την συνέχιση του έργου του βρήκαν αφορμή για να τον "πετροβολήσουν".

Πεδίο αυτή την φορά η ηθική του Προέδρου των ΗΠΑ και φυσικά όλοι αντιλαμβάνονται πως οι αντίπαλοι του Δημοκρατικοί δεν γίνεται να πλεονεκτούν σε αυτό τον τομέα!

Άλλωστε οι αποφάσεις του Ντόναλντ Τραμπ και η συντηρητική ματιά του σε αυτά τα ζητήματα προφανώς και δεν μπορούν να απαξιωθούν από κάποιον που δεν φέρνει στην επιφάνεια ούτε ένα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ εκτός από εικασίες.

Ο Τραμπ και οι ΗΠΑ πρέπει να παλέψουν μόνες τους μαζί με την Μεγάλη Βρετανία τον Κινεζικό Δράκο αφού η Ευρωπαϊκή Ένωση με την γερμανική ηγεσία της έχει από καιρό αφεθεί στην απόλυτη ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ της Ανατολής. Με το βλέμμα στις Αμερικανικές  Προεδρικές Εκλογές του Νοεμβρίου στηρίζουμε το Ρεπουμπλικανικό κόμμα και τον υποψήφιο του Ντόναλντ Τραμπ και ευχόμαστε όπως και το 2016 να  εκθέσουμε κάποιους εδώ δεξιούς αλλά παντελώς αδέξιους που και τότε υποστήριζαν την Χίλαρι Κλίντον αφού άλλωστε έχουν κολλήσει εδώ και χρόνια το μικρόβιο της Ανατολής που τους οδηγεί σε βέβαιο πολιτικό θάνατο και ίσως και σε φυσικό αφού και η covid-19 προήλθε εξ' Ανατολών από εκεί που η Δημοκρατία δοκιμάζεται από φασιστικά καθεστώτα που διοικούν κράτη-παρίες.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: