ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στους 259 πλέον οι νεκροί από κορωνοϊό στην χώρα μας όμως οι "ψεκασμένοι" εμμένουν πως δεν υπάρχει πανδημία

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Στους 259 πλέον οι νεκροί από κορωνοϊό στην χώρα μας όμως οι "ψεκασμένοι" εμμένουν πως δεν υπάρχει πανδημία


Όπως διαβάζετε και στο πρωτοσέλιδο του "Πρώτου Θέματος" οι νεκροί έφτασαν ήδη στην χώρα μας τους 259 αλλά για κάποιους "ψεκασμένους" και στην πόλη μας η χρήση μάσκας τους περιορίζει τις ελευθερίες!



Γι΄αυτό εσείς οι λογικοί προστατέψετε τους εαυτούς σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα φορώντας μάσκα και εάν έχετε παιδιά μην διανοηθείτε να τα στείλετε σχολεία στις 14 Σεπτεμβρίου που μάλλον θα ανοίξουν χωρίς μέτρα προστασίας.

Για εμάς η τηλεκπαίδευση έπρεπε να δοθεί ως δυνατότητα αλλά προφανώς η κυβέρνηση θεωρεί υπεύθυνους τους εκπαιδευτικούς στο να τηρήσουν το μέτρο στα σχολεία.

Ο συγχρωτισμός σε αυτά είναι βέβαιο πως θα δημιουργήσει νέα κρούσματα και μετά η κυβέρνηση θα αναγκαστεί όπως έχει ήδη προαναγγείλει να ξεκινήσει τηλεκπαίδευση σε όσα τμήματα βρεθούν παιδιά οι εκπαιδευτικοί θετικοί στον θανατηφόρο ιό.

Φοράμε μάσκες , μένουμε μακριά από πολύ κόσμο και τηρούμε όλα τα μέτρα υγιεινής για να μην βρεθούμε σε καμία ΜΕΘ επειδή πιστέψαμε τις αθλιότητες και τις θεωρίες συνωμοσίας που αναπαράγουν "ψεκασμένοι".

Επειδή νέο γενικό lockdown δεν αντέχει η οικονομία μας εξαρτάται από την δική μας κοινωνική ευθύνη το πόσο θα αυξηθούν τα κρούσματα και οι νεκροί από την  covid-19. 

Το να μείνουμε το φθινόπωρο στα χαμηλά τωρινά νούμερα είναι ένα "θαύμα" που δεν περιμένει ουδείς επιστήμονας και για τον λόγο αυτό μας καλούν να τηρούμε τα μέτρα αποφυγής του συγχρωτισμού και να φοράμε μάσκες.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: