ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όσο μας συκοφαντούν τόσο μας δυναμώνουν ως ΜΜΕ

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Όσο μας συκοφαντούν τόσο μας δυναμώνουν ως ΜΜΕ


Μάλλον κάποιοι ελλείψει επιχειρημάτων αναμένουν τον φυσικό μας θάνατο για να δικαιωθούν! Αλλιώς δεν εξηγείται η εμμονή τους να αραδιάζουν ως σχόλια ένα σωρό ασυναρτησίες μη απαντώντας σε ΤΙΠΟΤΑ από αυτά για τα οποία τους έχουμε ως ΜΜΕ καταγγείλει ΔΗΜΟΣΙΑ. 


Γιατί προφανώς και εμείς ό,τι λέμε το λέμε ΔΗΜΟΣΙΑ και για τον λόγο αυτό έχουμε την απήχηση που μας χαρίζουν όχι απαραίτητα όσοι συμφωνούν μαζί μας αλλά όσοι έχουν πειστεί για την ακεραιότητά μας έναντι των καθ' έξιν υβριστών μας. 

Φιλοχουντικά αποβράσματα, αριστεροί που φλέρταραν στο παρελθόν με την ένοπλη ΒΙΑ, οι κλασσικοί Σταλινοφασίστες οπαδοί της μεγαλύτερου φασισμού δηλαδή του κομμουνισμού και αριστερές με δεξιές τσέπες συνεπικουρούμενοι με ανθρώπους που ανακάλυψαν τον ΣΥΡΙΖΑ ξαφνικά το 2010, και φυσικά με δεξιούς αλλά παντελώς αδέξιους που ενώ συμμετείχαν στη διοίκηση Γιάννη Αναγνώστου φόρτωσαν στις "πλάτες" τους όλα τα κακώς κείμενα για τα οποία δεν είπαν κιχ όταν είχαν θέσεις και αξιώματα. Είναι και άλλοι βέβαια αλλά προς το παρόν "καλυπτόμενοι" πίσω από τους 5-10 που τουλάχιστον εκτέθηκαν ΔΗΜΟΣΙΑ σε μια αντιπαράθεση μαζί μας που προφανώς δεν θα μπορούσε να μας προκαλέσει καμία ζημιά. 

Άλλωστε αυτοί είπαν και εξακολουθούν και λένε ψέματα , αυτοί έχουν παρελθόν που θέλουν να κρύψουν , αυτοί είναι στην ουσία αυτοί που προκάλεσαν την δική μας οργή αφού φυσικά το να αφήναμε αναπάντητες τις εικασίες τους θα ήταν σαν να αποδεχόμασταν κάτι το οποίο εμείς δεν είμαστε ούτε θα γίνουμε. 

Και επειδή εμείς προφανώς δεν ξεχνάμε τους συκοφάντες μας θα τους πάμε έως το ΤΕΛΟΣ. 

Γιατί κάποιοι ανόητοι θεωρούν πως είχαμε την ανάγκη να κερδίσουμε επισκεψιμότητα μέσα από κόντρες με θλιβερές μειοψηφίες κάτι που μας είναι παντελώς άχρηστο αφού χρόνια έχουμε μάθει να κάνουμε αντιπολίτευση με επιχειρήματα και στοιχεία στην εκάστοτε διοίκηση άρα και σε αυτήν που πιο πολύ εμείς ως τοπικό ΜΜΕ σας είχαμε πει πως η επιλογή της θα συνιστούσε πισωγύρισμα.

Παρόλα αυτά οι επικριτές μας εξακολουθούν τον κατήφορό τους ΔΗΜΟΣΙΑ σχολιάζοντας ακόμα και στην προσωπική μας σελίδα στο facebook γράφοντας τα συνήθη ψέματά τους που διόλου δεν μας βγάζουν από τον στόχο μας που ήταν και παραμένει η ανάδειξη της υποκρισίας όσων θέλουν να ασχολούνται με τα κοινά αλλά δεν έχουν ξεκάθαρες απόψεις για βασικά ζητήματα που όλες οι διοικήσεις κλήθηκαν να απαντήσουν όταν πήραν την Εξουσία στα χέρια τους.

Σε κάθε περίπτωση επειδή εμείς δεν είμαστε υποχρεωμένοι να απαντάμε σε κάθε φαντασία τους , τους καλούμε να αναλογιστούν τις ευθύνες τους αφού προφανώς και με "λάσπη" εναντίον μας δεν θα πείσουν κανέναν πως είναι ικανοί να διοικήσουν τον δήμο.

Και στο θέμα με το νεκροταφείο στον Υμηττό , και με την Εκκλησία στον Προφήτη Ηλία αλλά και στο θεμελιώδες θέμα της "δημόσιας" περιουσίας εξακολουθούν και είναι η ουρά της αριστεράς παρόλο που ισχυρίζονται πως είναι φιλελεύθεροι και ανήκουν στο κόμμα της ΝΔ.

Προφανώς και όποιος στέκεται απέναντι στο νέο Προεδρικό Διάταγμα για τον Υμηττό που βάζει τέλος στη ΔΙΑΦΘΟΡΑ όσων τα άρπαζαν και τα αρπάζουν για να διατηρούν την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ είναι τουλάχιστον υπόλογος απέναντι στους πολλούς που θέλουν έναν Υμηττό προσβάσιμο για τους πολλούς και με ανάπτυξη και ανεμογεννήτριες και όχι ένα φαλακρό δάσος γεμάτο αυθαίρετα κτίσματα ιδιωτών που νομιμοποιήθηκαν αφού άτολμες κυβερνήσεις έβαζαν σε πρώτη μοίρα μερικές ψήφους και όχι μια ανάπτυξη που θα ωφελήσει όλους όσους δεν θέλουν να βλέπουν το δάσος από μακριά αλλά να περπατάμε μέσα στους τσιμεντένιους δρόμους του και να απολαμβάνουν μαζί με τα παιδιά τους σε ειδικούς διαμορφωμένους χώρους το καφεδάκι τους ή την βόλτα με το ποδήλατό τους.

Σε κάθε περίπτωση επειδή βλέπω πως εν μέσω θέρους άρχισαν ήδη οι σειρήνες του λαϊκισμού και της ατέλειωτης μιζέριας στην πόλη μας θεωρώ υποχρέωσή μου να ξεκαθαρίσω πως το μέσο μας δεν μπορεί να πάει αντίθετα με τους πολλούς που προφανώς δεν ακολούθησαν ΠΟΤΕ όσους κατάντησαν τον δήμο μας στα σημερινά του χάλια.

Η διοίκηση Χατζηδάκη με την απήχηση που έχει και στον χώρο της κεντροδεξιάς μπορεί να καταφέρει όσα οι προηγούμενες διοικήσεις δεν τόλμησαν υιοθετώντας τις καταστροφικές ατζέντες της αριστεράς που εν έτει 2020 εξακολουθούν και έχουν αυταπάτες.

Η στάση των δημοτικών παρατάξεων για την Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την Προστασία του Υμηττού που έφερε για διαβούλευση η κυβέρνηση και η απόρριψή της αποτελούν δικαίωση για το ιστολόγιό μας που είχε καταδείξει εδώ και καιρό τον καιροσκοπισμό των κεντροδεξιών παρατάξεων που σπεύδουν προεκλογικά να διεκδικήσουν ΔΕΞΙΕΣ ψήφους ενώ πιστεύουν στα παραμύθια της αριστεράς και αντιδρούν σε οτιδήποτε καλό πάει να γίνει για την πόλη μας .

Θέλουν να μας αφήσουν χωρίς νεκροταφείο οι "Πατρίς- Θρησκεία - Οικογένεια" , δεν θέλουν νέο ναό στον Προφήτη Ηλία και θέλουν να καρπωθούν για να χτίσουν οι ίδιοι πολιτικές καριέρες μια δημόσια περιουσία που ποτέ δεν ανήκε σε εμάς ενώ η χώρα μας είναι χρεοκοπήμενη!

Προφανώς θεωρούν πως οι δανειστές μας είναι τίποτα μαλάκες για να εξακολουθούν να μας δανείζουν χωρίς εγγυήσεις για να αυξάνουν οι ίδιοι τους ψήφους τους κατασπαταλώντας με άχρηστους διορισμούς σε δομές που δεν προσφέρουν τίποτα όλη σχεδόν την κρατική επιχορήγηση του δήμου μαζί με τα ΕΣΠΑ που τελειώνουν το 2022 για κάποιες κατηγορίες εργαζομένων που τότε θα αντιληφθούν πως άλλοι είναι αυτοί που δεν ενδιαφέρονται για αυτούς και όχι εμείς που τους λέμε από τώρα την αλήθεια. Θα βρεθούν χωρίς δουλειές και ας τους λένε δήμαρχοι και παρατρεχάμενοι πως το θέμα τους θα λυθεί με πολιτική απόφαση. Από ποιους άραγε από αυτούς που έδωσαν την δημόσια περιουσία στην ΕΤΑΔ για 99 χρόνια!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: