ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σας ευχαριστούμε για τις επισκέψεις σας συνεχίζουμε όπως μας θέλετε στο πλευρό όσων αδικούνται από όσους δεν το έχουν με την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και δεν κατανοούν πως οι εποχές άλλαξαν

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Σας ευχαριστούμε για τις επισκέψεις σας συνεχίζουμε όπως μας θέλετε στο πλευρό όσων αδικούνται από όσους δεν το έχουν με την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και δεν κατανοούν πως οι εποχές άλλαξαν


Ρεκόρ προβολών σελίδας μας χαρίσατε και χθες αφού η απάντηση του δημοτικού συμβούλου Παναγιώτη Κόκλα διαβάστηκε από όλες και όλους που έχουν διαδίκτυο σε ΠΕΙΣΜΑ των υβριστών του.

Ευχαριστούμε για τις επισκέψεις σας και τα μηνύματα που μας στέλνετε. Προφανώς και δεν θα υποχωρήσουμε σε όσους ΔΕΝ βλέπουν τα πουλιά της Χούντας μέσα στην παράταξή τους αλλά εφευρίσκουν κατηγορίες εναντίον μας χωρίς καμία απολύτως ΑΠΟΔΕΙΞΗ. 

Τελειώνοντας καλούμε τους κύριους Καρανδρέα και Τσουκαλά να διαχωρίσουν την θέση τους από όσα εμετικά είπε για τον πρώην δήμαρχο της πόλης μας Γιάννη Αναγνώστου ,ο κ. Κουρής γιατί προφανώς η ΣΙΩΠΗ τους για εμάς και για τους αναγνώστες μας σημαίνει αποδοχή τους. 

Άλλο η κριτική και άλλο να κατηγορείς χωρίς ΚΑΝΕΝΑ στοιχείο τον πρώην δήμαρχο για την ΞΕΚΑΘΑΡΗ στάση του. Στο δεύτερο γύρο κ. Κουρή δεν υπήρχε ΔΕΞΙΟΣ υποψήφιος για να στηρίξει ο Γιάννης Αναγνώστου ο οποίος πήρε ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση κάτι που εσείς ως παράταξη δεν κάνατε.
Αλλά καλά να πάθει ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου αφού τώρα πλέον γνωρίζει πως: "Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός είναι ο ευεργετηθέντος αχάριστου"

ΥΓ: Για εμάς το χθεσινό "χτύπημα" του κ. Κουρή ήταν προφανώς άλλη ΜΙΑ δικαίωση πως πράξαμε ορθά όλο αυτό το διάστημα αλλά και προεκλογικά αφού επιλέξαμε νέα πρόσωπα όπως ο Θανάσης Αθανασίου ανεξάρτητα εάν εμείς αναμέναμε να βγουν και ΜΠΡΟΣΤΑ αφού για εμάς ( το έχουμε γράψει και παλιότερα) ο κ. Αραμπατζής δεν μπορεί να ηγηθεί μιας κερδοφόρας πορείας στα δρώμενα της πόλης. Αυτή η δική μου εκτίμηση ο χρόνος θα δείξει εάν με διαψεύσει ή όχι αλλά εγώ θεωρούσα πως πρέπει να πάμε σε ΝΕΟ άφθαρτο που δεν θα είχε ΚΑΝΕΝΑ συγχρωτισμό με ανθρώπους όπως ο χουντικός δήμαρχος Κώστας Δελλαπόρτας που φυσικά δεν ωφέλησε ούτε την πόλη αλλά ούτε τη ΝΔ αφού μονίμως τον έβρισκε απέναντί της .

Ήταν ένας μόνιμος "βραχνάς" και φυσικά για αυτό το ΚΚΕ ουδέποτε αφού τον έχει ως τον μεγάλο "χορηγό" της δωδεκαετούς θητείας του κομμουνιστή δημάρχου Δημήτρη Κιντή δεν έχει ζητήσει να απομακρυνθεί μέσα από τον χώρο του δημοτικού συμβουλίου το κάδρο του. 

Στα πρώην κομμουνιστικά κράτη όσοι υπηρέτησαν τον ΚΟΚΚΙΝΟ φασισμό δεν έχουν θέση πουθενά εδώ ακόμα κάποιοι τον αποκαλούν και "ευπατρίδη"!

Όλοι όσοι το λένε αυτό είναι ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ αφού προφανώς κάποιος που υπηρέτησε τις ερπύστριες δεν μπορεί να αγαπάει την ΠΑΤΡΙΔΑ του την οποία οι Απριλιανοί απαξίωσαν διεθνώς για μία επταετία.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: