ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κλείνουν το μάτι στο ΦΑΣΙΣΜΟ οι δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας - Καμία ανακοίνωση για την χθεσινή μέρα μνήμης

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Κλείνουν το μάτι στο ΦΑΣΙΣΜΟ οι δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας - Καμία ανακοίνωση για την χθεσινή μέρα μνήμης



Άδικα περιμέναμε να βγει μια ανακοίνωση για την χθεσινή μέρα μνήμης από τις δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας.



Σωματεία , συλλογικότητες και τάχα δημοκρατικοί πολίτες κάποιοι θεωρούν πως είναι και ενεργοί ΣΙΩΠΗΣΑΝ αφού προφανώς και θεωρούν πως οι πολλοί είναι ακόμα "ψεκασμένοι" και δεν "ρίσκαραν" να δημιουργήσουν εχθρούς. Καλά από κάποια δεν περιμέναμε και κάτι καλύτερο αφού έχουν ακόμα και για τίτλο τους προσωπικότητες που υπηρέτησαν τον ΚΟΚΚΙΝΟ φασισμό.

Οι κομμουνιστές τον χαβά τους αφού διοργάνωσαν και εκδρομή στο Βίτσι για να παραποιήσουν μια Ιστορία που είναι αμείλικτη στο ΦΑΣΙΣΜΟ τους.

Στη χώρα μας όλο και περισσότερο ο ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ αποκτά τα τελευταία χρόνια φανατικούς οπαδούς αφού οι συνθήκες επιβάλλουν στο να καταδικάζεται κάθε ΜΟΡΦΗ φασισμού σε έναν κόσμο που κινδυνεύει ( φάνηκε με την πανδημία ) από τις εγκληματικές ενέργειες των εναπομεινάντων φασιστικών καθεστώτων.

Η συνύπαρξη με την κομμουνιστική Κίνα που τόσο επιθυμεί μια πλήρως απαξιωμένη Ε.Ε μετά την αποχώρηση της Μεγάλης Βρετανίας μας φέρνει αντιμέτωπους με την μοναδική υπερδύναμη του πλανήτη τις ΗΠΑ που προφανώς δεν θα αφήσουν ατιμώρητη την ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ της Ανατολής που στοίχισε σε αυτή την χώρα πρότυπο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ χιλιάδες θύματα έως σήμερα.

Στα δικά μας είχαμε ελπίδα μόνο από την παράταξη "Η πόλη που θέλω" να βγάλει ανακοίνωση για την χθεσινή μέρα μνήμης ( αφού είναι τυπική και θυμάται μέρες μνήμης γενικότερα) αλλά προφανώς τους έφαγαν οι διακοπές ή ( δεν θέλουμε να το πιστέψουμε ) θέλησαν να μην προκαλέσουν το 9% των κομμουνιστών της πόλης.

Το ιστολόγιό μας για τις επόμενες 10 μέρες θα σας φέρνει στοιχεία για τα εγκλήματα των δύο αυτών φασισμών κυρίως του πρώτου αφού πολλοί συνδημότες μας αγνοώντας ή παραβλέποντας την Ιστορία της χώρας μας αποδίδουν τιμές σε "σκουπίδια" της Ιστορίας που "βρωμίζουν" την πόλη μας και απαξιώνουν την χώρα μας διεθνώς όσο κάποιοι τους τιμούν ενώ ήταν ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.

Μην έχουν παράπονα μετά και κυρίως μην διαφημίζουν την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ τους παρατάξεις που βαρέθηκαν ή ως φασίστες και οι ίδιοι δεν θέλησαν να καταδικάσουν ΔΗΜΟΣΙΑ τον κόκκινο και μαύρο φασισμό.

Και βέβαια δεν περιμέναμε να τον καταδικάσουν όσοι τον υπηρέτησαν και τον υπηρετούν αλλά θέλαμε να πιστεύαμε πως η πλειοψηφία των μελών των δύο κεντροδεξιών παρατάξεων αλλά και των κεντροαριστερών που έχουν αποκηρύξει τον κομμουνισμό θα είχαν έστω για τυπικούς λόγους κάνει το αυτονόητο.

Ας μπουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να δουν τι έπρεπε να πράξουν και ας το έχουν το μυαλό τους για του χρόνου αφού εμείς θα είμαστε εδώ για τους το υπενθυμίζουμε.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: