ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Φοράμε μάσκες για να προστατέψουμε εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα από τον θανατηφόρο ιό

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Φοράμε μάσκες για να προστατέψουμε εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα από τον θανατηφόρο ιό


Τελικά το πιο απλό πράγμα το να φοράμε μια μάσκα για να μην μεταδώσουμε τον θανατηφόρο κινεζικό ιό ή να μην τον πάρουμε από κάποιον φορέα του το έκαναν στη χώρα μας μείζον θέμα.



Προφανώς δεν αντιλαμβάνονται κάποιοι πως κοντεύουν τα 800.000 τα θύματα του covid-19 παγκοσμίως και στην χώρα μας έχουν προ πολλού ξεπεράσει τα 200 (μέχρι τώρα 238)  πριν ακόμα μπει το φθινόπωρο που θα το βγάλουμε όπως και τον μισό χειμώνα χωρίς να έχουμε το εμβόλιο που τώρα ετοιμάζεται.

Το ιστολόγιο μας σας είχε από την αρχή μιλήσει για τον θανατηφόρο ιό ακόμα όταν ο ΠΟΥ μιλούσε για μικρή μεταδοτικότητα και με την στάση του κάλυπτε τις εγκληματικές ενέργειες του κομμουνιστικού καθεστώτος της Κίνας που οδήγησε στην εξάπλωσή του στον δυτικό κόσμο προφανώς και νιώθει τραγικά δικαιωμένο που δεν σας έκρυψε την πικρή ΑΛΗΘΕΙΑ.

Είχαμε ως ΜΜΕ από την αρχή ψέξει τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα όταν δεν έκρινε πως οι μάσκες ήταν απαραίτητες σε όσους δεν νοσούν. Και φυσικά την καλή μας πληροφόρηση την οφείλουμε σε δυτικές πηγές μας που μας  είχαν τονίσει την επικινδυνότητα εγκαίρως αλλά ατυχώς και κυβερνήσεις του δυτικού κόσμου δεν τους άκουσαν. 

Άρα άμα θέλετε να ζήσετε και να μην βάλετε τους δικούς σας σε περιπέτειες φοράτε μάσκες και μην συγχρωτίζεστε ιδίως εσείς που δεν έχετε λόγους να το κάνετε αφού κάποιοι λόγω επαγγελματικής ενασχόλησης δεν μπορούν.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: