ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Στους 218 πλέον οι νεκροί από κορονοϊό - Αλλά κάποιοι ανεύθυνοι Μητροπολίτες σας καλούν να μην φοράτε μάσκα

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Στους 218 πλέον οι νεκροί από κορονοϊό - Αλλά κάποιοι ανεύθυνοι Μητροπολίτες σας καλούν να μην φοράτε μάσκα


Δύο ακόμη νεκρούς από κορωνοϊό μετράει η Ελλάδα μέσα σε λίγες ώρες, καθώς κατέληξαν ένας 87χρονος από τη Χαλκιδική και ένας 82χρονος στη Θεσσαλονίκη.

Ο 87χρονος, σύμφωνα με το grtimes.gr νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής. Είχε πολλά προβλήματα με εικόνα μη αντιστρέψιμη.

Ο 82χρονος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ από τις 2 Αυγούστου, με υποκείμενα νοσήματα γαστρίτιδας και προστάτη.

Σύμφωνα με τη διεύθυνση της ΜΕΘ δεν ήταν από το γηροκομείο «Αγ.Κυριακής».

Παρόλο που κρούσματα και νεκροί αυξάνονται καθημερινά ιερείς , Μητροπολίτες (πρόσφατα ο Εδέσσης) και γενικά ανεύθυνοι άνθρωποι σας καλούν να μην παίρνετε τα μέτρα αυτοπροστασίας διαδίδοντας θεωρίες συνωμοσίας και αθλιότητες πως τάχα στις Εκκλησίες ο ιός δεν κολλάει! 

Εμείς από εδώ θα κράζουμε όσους σας στέλνουν σε σίγουρο θάνατο αφού ο κορονοϊός δεν είναι μια απλή γρίπη όπως κάποιοι ηλίθιοι γράφουν ακόμα στα social media και αφήνει ανεξίτηλα τα σημάδια του σε όσους έχουν την ατυχία να μην προσέξουν και  να νοσήσουν. 

Ο μόνος τρόπος να μην κολλήσετε είναι αφού δεν μπορείτε να είσαστε μονίμως κλεισμένοι στο σπίτι όταν βγαίνετε να φοράτε μάσκα και να κρατάτε αποστάσεις από τους άλλους. 

Ο κορονοϊός δεν κάνει ταξικές διακρίσεις και φυσικά οι ευπαθείς ομάδες πρέπει να προστατεύονται περισσότερο χωρίς όμως να παραγνωρίζετε το γεγονός πως μπορεί να καταβάλει ακόμα και αθλητές!

Ευχόμαστε σε όλες και όλους να μείνετε μακριά από τον covid-19 και σε όσες ή όσους έχετε νοσήσει να ξεπεράσετε όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα την μεγάλη αυτή περιπέτεια για την υγεία σας. 

Το επόμενο διάστημα θα έχουμε αναρτήσεις από διάφορα ΜΜΕ με συνεντεύξεις ανθρώπων στη χώρα μας που πάλεψαν με τον ιό αφού προφανώς και θέλετε ακόμα αποδείξεις για μια πανδημία που έχει αφαιρέσει βίαια την ζωή σε πάνω από 747.000 χιλιάδες ανθρώπους ενώ έχουν ήδη επιβεβαιωμένα νοσήσει πάνω από 20 εκ. άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. 

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

πΚΠ είπε...

http://istographos.blogspot.com/2020/08/blog-post_12.html
ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ! ΕΙΧΑΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ!!