ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εμείς το είχαμε πάντως προβλέψει και γράψει πριν λίγες μέρες - Αφιερωμένο σε όσους εξακολουθούν και έχουν αυταπάτες και απαξιώνουν τα ΜΜΕ επειδή δεν ενδίδουν στον έκδηλο ΦΑΣΙΣΜΟ τους

Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Εμείς το είχαμε πάντως προβλέψει και γράψει πριν λίγες μέρες - Αφιερωμένο σε όσους εξακολουθούν και έχουν αυταπάτες και απαξιώνουν τα ΜΜΕ επειδή δεν ενδίδουν στον έκδηλο ΦΑΣΙΣΜΟ τους


Τρεις φωτογραφίες θα βάλουμε αφού  τα πολλά λόγια ήταν πάντα για εμάς "φτώχεια". Άλλωστε η "μάχη" για τις θέσεις στην alexa.com  δεν αφορούν αρκετούς που απλώς "χαζεύουν" και δεν έχουν πραγματικό ενδιαφέρον για το καλό της πόλης. Και φυσικά το καλό της πόλης επιβάλλει να έχει αυτή ισχυρά τοπικά ΜΜΕ.


Ατυχώς για κάποιους ευτυχώς για τους πολλούς παντού μετράνε οι αριθμοί ακόμα και για αυτούς που αμφισβητούν από δημοσκοπήσεις μέχρι αποτελέσματα εκλογών , μέχρι πρωταθλήματα ομάδων κ.ο.κ .



Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ένα ΜΜΕ στο οποίο έχουμε πολλάκις φορές "επιτεθεί" στο παρελθόν κυρίως για την μετριοπαθή στάση που ακολουθεί και τους αριστερούς αρθρογράφους που φιλοξενεί στις στήλες του βρίσκεται σε τροχιά  κορυφής . 

Και χαιρόμαστε γιατί προφανώς κάτι παραπάνω ξέρουμε ( όλα στην ώρα τους) για αυτούς που τάχα είναι "ισαποστάκηδες" αλλά συγχρωτίζονται με όσους θεώρησαν πως θα μπορούσαν να μας "τελειώσουν".

Θεωρούσαμε πως η προσπέραση θα γίνονταν μέσα στο Σεπτέμβρη αφού άλλωστε το "Ηλιούπολη Για Όλους" εδώ και χρόνια ποστάρει περισσότερα κείμενα από τα υπόλοιπα  τοπικά ΜΜΕ.

Η σκληρή  κριτική που ασκεί και η μη απαντήσεις που παίρνει από τους διοικούντες  το τελευταίο διάστημα αλλά και ένα σωρό άλλες συγκυρίες το καθιστούν σίγουρα το πιο κερδισμένο τοπικό  ΜΜΕ μέσα στο 2020, και ο χρόνος δεν έχει ακόμη τελειώσει. 




Τους ευχόμαστε ακόμα ψηλότερα και πάνω από εμάς (θα μας πειράξει αλλά αποδεχόμαστε πάντα τα αποτελέσματα) αφού έχουμε βαλθεί και τραβήξαμε πάνω από τρία τοπικά  ΜΜΕ κάτω από τα 1000 στην alexa.com

Τέτοια εποχή άλλωστε πέρυσι ένα site με έδρα την πόλη μας ήταν πρώτο σε όλα τα Νότια Προάστια αλλά.... 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: