ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί -Όταν η υποκρισία χαρακτηρίζεται πολιτική θέση

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί -Όταν η υποκρισία χαρακτηρίζεται πολιτική θέση




Η δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" που δεν είδε τον έκδηλο ρατσισμό της κ.. Μανώλη, που δεν καταδίκασε τις φιλοχουντικές αναρτήσεις του υποψηφίου της κ. Γιάννη Πετράκη και που δεν κρύβει βεβαίως την εκτίμησή της στον "ευπατρίδη" δοτό δήμαρχο της χούντας αείμνηστο Κώστα Δελλαπόρτα με δελτίο τύπου της ανακάλυψε "υπόγειες" συναλλαγές και μιλάει για αποτυχία της νυν διοίκησης. 


Αποτυχία φυσικά δεν είναι να "μαζεύεις" στελέχη άλλων δημοτικών παρατάξεων αλλά να χάνεις τα δικά σου. Οι λόγοι παραίτησης του Παναγιώτη Κόκλα ανακοινώθηκαν στη χθεσινή του ανακοίνωση.

Οι διαφοροποιήσεις του  κ. Παναγιώτη Κόκλα ήταν εμφανείς σε όλες και όλους που
 παρακολουθούν τα κοινά από την πρώτη μέρα που ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος άρα άμα ενοχλούσαν θα μπορούσαν να τον είχαν διαγράψει αφού όπως ισχυρίζονται πρεσβεύουν κάτι το διαφορετικό.

Τώρα τι πρεσβεύουν φαίνεται από τους υποψηφίους τους κ.Πετράκη , κ. Μανώλη και άλλους που θεωρούν  πως είναι σε θέση να απαξιώσουν το πρώτο σε επισκεψιμότητα (ακόμα) σύμφωνα με την alexa.com MME της πόλης μας.

Στην ανακοίνωση παρωδία τους αναφέρουν : "για μηδαμινό έρεισμα της δημοτικής αρχής" αποδεικνύοντας πως εξακολουθούν ένα χρόνο μετά να μην κατανοούν το αποτέλεσμα της κάλπης του 2019.

Ας κάνουν υπομονή για να πάρουν την απάντησή τους από τους δημότες μας που προφανώς εκλέγουν διοικήσεις με τα δικά τους κριτήρια και όχι με τις φαντασίες όσων επί ματαίω προσπαθούν να μιμηθούν την πορεία του Κώστα Δελλαπόρτα, την οποία είμαι πλέον βέβαιος πως θα επιτύχουν στο σκέλος της μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας. Διαδοχικές εκλογικές ήττες και εμμονή του Κώστα Δελλαπόρτα να μην αφήνει κανέναν άλλο να ηγηθεί της προσπάθειας ενώ είχε βεβαρυμένο παρελθόν αφού δεν μπορεί ο υπηρέτης της χούντας να θέλει να συνεχίσει να υπηρετεί την Αστική Δημοκρατία . Είναι απλώς παραλογισμός. Όχι πως δεν έχει συμβεί αφού στην τελευταία Σοβιετία της Ε.Ε πολλά συνέβησαν μέχρι να χρεοκοπήσουμε αλλά στην πόλη μας οι πολλοί επέλεξαν άλλο χρώμα ΧΟΥΝΤΑΣ Με λαϊκή νομιμοποίηση βεβαίως αλλά πάντα απεχθής σε όσους δεν ξεχωρίζουν χούντες και είναι αμείλικτοι με όλους τους φασισμούς.

Όσο για το ποιος είναι εξουσιομανής ας κοιταχθούν στους καθρέπτες τους οι εναπομείναντες στη δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" αφού προφανέστατα και όταν κατεβαίνεις υποψήφιος για δήμαρχος  το κάνεις για να ζητήσεις εντολή για να ασκήσεις Εξουσία και όχι για να κατηγορείς αυτόν που μέχρι χθες ήταν ο πιο δραστήριος δημοτικός σου σύμβουλος αφού έπρεπε να φύγει για να δούμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της παράταξης.

Στο μόνο που εμείς "κατηγορούμε" τον Παναγιώτη Κόκλα είναι πως έμεινε μαζί τους για τόσους μήνες και δεν έκανε νωρίτερα την κίνησή του αφού προφανέστατα και πρεσβεύει τελείως διαφορετικά πράγματα από όσα π.χ ο κ. Πετράκης τον οποίο η παράταξη διατηρεί γιατί προφανώς θεωρεί πως οι ρατσιστικές του αναρτήσεις κατά του Σόϊμπλε πουλάνε στην τοπική μας κοινωνία.

Την πόλη προφανώς διχάζουν κατά την παράταξη του κ. Τάσου Ευσταθίου όσοι τολμούν και δεν αναμένουν πραξικοπήματα για να δουν δημαρχιακή καρέκλα.

Το "αποτύχατε" που αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης μας ηχεί ως αυτοκριτική και προφανώς αυτός που τελικά απαλλάχθηκε από τα βαρίδια ήταν ο Παναγιώτης Κόκλας αφού ο συγχρωτισμός του με ανθρώπους που δεν καταγγέλλουν ΔΗΜΟΣΙΑ τον μαύρο ή κόκκινο φασισμό μόνο κακό του έκανε.

Αναμένουμε τον ενδελεχή έλεγχο της παράταξης στη διοίκηση Χατζηδάκη αλλά κυρίως τις διαφορετικές τους προτάσεις αφού στα ΒΑΣΙΚΑ συμφωνούν ( Δημόσια Περιουσία, δημόσιος χαρακτήρας του τομέα της καθαριότητας, ΚΥΤ στον Υμηττό, Εκκλησία Προφήτη Ηλία, κ.ο.κ )αλλά προφανώς δεν συνεργάζονται με την διοίκηση αφού θέλουν στην καρέκλα του δημάρχου τον δικό τους "Παπαδόπουλο" . Αυτά όμως δεν γίνονται τον δήμαρχο τον επιλέγουν οι δημότες ( εμείς ΔΗΜΟΣΙΑ διαφωνήσαμε με την επιλογή τους) αλλά προφανώς και δεν θα αλλάξουμε πάλι δήμαρχο το 2023 για να κάνουμε κάποιον ακόμα ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

Στο παιγνίδι τους να αλλάζουμε πρόσωπα και όχι πολιτικές εμείς δεν μπαίνουμε και ούτε θα μπούμε αφού άλλωστε για αυτό μας διαβάζουν όσοι σε πείσμα όσων ενοχλούνται από την κριτική μας δεν τους ακολουθούν στον ολισθηρό δρόμο της δικής μας απαξίωσης.

Αναμένουμε λοιπόν μία από τα ίδια με τις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης μας να παραμένουν εγκλωβισμένες σε δύο επικεφαλής που σαφέστατα μειονεκτούν έναντι του Γιώργου Χατζηδάκη.

Τέλος ο αμοιβαίος σεβασμός ανάμεσα στις πολιτικές παρατάξεις που επικρατούσε αγνοεί τις νέες συνθήκες της απλής αναλογικής και κυρίως πως για εμάς αυτό θυμίζει "ομερτά" και όχι Αστική Δημοκρατία.

Γιατί άμα είσαι και με τον Άρη Βελουχιώτη  και με τον Ναπολέοντα Ζέρβα  προφανώς για εμάς είσαι τυχοδιώκτης και όχι ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: