ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αήθης επίθεση στον Παναγιώτη Κόκλα από το ιστολόγιο του Μωραϊτη

Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Αήθης επίθεση στον Παναγιώτη Κόκλα από το ιστολόγιο του Μωραϊτη


Παραποιώντας ως συνήθως την ΑΛΗΘΕΙΑ το ιστολόγιο του Μωραίτη φιλοξενεί μια άκρως συκοφαντική ανάρτηση για τον κ. Κόκλα με αφορμή την παραίτησή του από την δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"



Ενώ και οι πέτρες γνωρίζουν πως ο Παναγιώτης Κόκλας ήταν ο μοναδικός υποψήφιος του Τάσου Ευσταθίου που είχε δηλώσει πως δεν θα έπαιρνε τον ΜΙΣΘΟ του σε περίπτωση που του έδιναν έμμισθη θέση στη διοίκηση ( εάν βέβαια επικρατούσε η παράταξη με την οποία ήταν υποψήφιος) το ιστολόγιο κάνει πως το αγνοεί εμμένοντας ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ και προβλέποντας πως θα πάρει ο Παναγιώτης Κόκλας έμμισθη θέση στη διοίκηση Χατζηδάκη!

Για τις άλλες ασυναρτησίες που γράφει για τα πρόσωπα που τάχα πίεσαν τον δήμαρχο να δώσει στον κ. Παναγιώτη Κόκλα θέση ευθύνης είναι ακόμα κάποιες φαντασίες και όχι βέβαια ρεπορτάζ με στοιχεία του κατά φαντασίαν υποψηφίου δημάρχου που τον αναμένουμε το 2023 να κατέβει έστω μια φορά και αυτός για να μας διδάξει τα νέα "ήθη" που μας πουλάει σε αραιά χρονικά διαστήματα μέσα από ένα ΜΜΕ που δεν διαβάζει ουδείς αφού δεν αναρτεί ουδείς και τίποτα εκτός από συκοφαντικές επιθέσεις σε αιρετούς και μη έτσι για να έχουν και οι οπαδοί του "Μεσσία" λόγω ύπαρξης.


Θα ακολουθήσουν επιθέσεις και από άλλους "εξυγιαντές" της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ στην πόλη ,  και ακραίους αφού φυσικά και οι κατά καιρούς ΔΗΜΟΣΙΕΣ τοποθετήσεις του δημοτικού σύμβουλου Παναγιώτη Κόκλα ενοχλούν όλους όσους δεν θέλουν να αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ.

Για εμάς είναι ΧΡΕΟΣ όλων των τοπικών ΜΜΕ που πιστεύουν στην Αστική Δημοκρατία να υπερασπίσουν τον εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο αλλά ατυχώς είναι πολλοί που κρύβονται πίσω από τέτοιες αήθεις επιθέσεις και φυσικά εδώ είμαστε εμείς για να ξεσκεπάζουμε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους.

Μετά από καιρό πέτυχαν να γράψουμε κάτι για την ανυπαρξία τους στην πόλη αφού το μόνο που αναρτούν είναι αναπόδεικτες κατηγορίες για όσους ενεργούν και καμία πρόταση. Να τους τονίσουμε τέλος πως αυτούς που διαχειρίζονται τις τύχες της πόλης τους εξέλεξαν οι συνδημότες μας που τους ψήφισαν αφού αυτοί δεν μπήκαν στο Δημαρχείο υπηρετώντας τις ερπύστριες των χουντικών. 

Η Αστική μας Δημοκρατία την οποία οι αντιμνημονιακοί οπαδοί του "Μεσσία" κατηγορούν ως γνήσιοι λαϊκιστές τους έχει απομονώσει αφού μαζί με τους κομμουνιστές της πόλης διατηρούν ΜΥΘΟΥΣ. 

Ένας από αυτούς είναι πως ο "Μεσσίας" θα μας σώσει από την ΔΙΑΦΘΟΡΑ αλλά περιμένει φαίνεται να τον επιβάλλει κανένας δικτάτορας αφού έως σήμερα σε εκλογές δεν έχει κατέβει. Και πως να κατέβει αφού ουδείς τον ακολουθεί εκτός από 1-2 άτομα που αναρτούν τις ανοησίες που γράφει το ιστολόγιό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε ομάδες που ακόμα ανέχονται τον έκδηλο ρατσισμό τους.

Μάταια περιμένει αφού η χώρα μας είναι μέλος της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ και δεν κινδυνεύει από κανέναν ξεφτιλισμένο καραβανά αφού εάν δεν το έχουν αντιληφθεί οι εποχές άλλαξαν. 

ΥΓ: Διαδικτυακά τον αγώνα παραποίησης της ΑΛΗΘΕΙΑΣ στα social media ανέλαβε και η γνωστή πλέον σε όλες και όλους σας κ. Κική Παρασκευά η οποία αγνοεί και πόσους ψήφους πήρε ο Παναγιώτης Κόκλας και πόσο ψηλά των κατέταξαν στις επιλογές τους οι συνδημότες μας αφού εντάξει με τις εκλογές δεν το έχουν. Θα συνηθίσουν όμως αφού και το 2023 οι συνδημότες μας θα κρίνουν το έργο του κάθε δημοτικού συμβούλου και θα επιβραβεύσουν τους πιο δραστήριους και ικανούς. Το να διαφωνείς με τις επιλογές των πολλών είναι θεμιτό, το να τις σέβεσαι όμως είναι αναγκαίο αφού οι διοικήσεις βγαίνουν μέσα από κάλπες και όχι από ουρανοκατέβατους που δεν γνωρίζουν ούτε τις πλατείες της πόλης μας αφού βρίσκονται σε μόνιμες διακοπές ή δουλειές μακριά ως οικονομικοί μετανάστες ή τουρίστες!

Σ.Μ 

3 σχόλια:

The punisher είπε...

Κ. Μαρίνη
Αναμένουμε το ποτέ θα κράξετε διαδικτυακά και τον κ. Κόκλα διότι η διαδικτυακή δημόσιογραφική σας προϊστορία στο ιστολογιο έχει δείξει ότι προβάλετε , μετά από σύντομο χρονικό διάστημα το κράζετε εφόσον αντιληφθείτε ότι τελικά τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως μας τα λέτε η σας τα παρουσίασαν.
Και για να αιτιολογήσω τα γραφόμενα μου θα σας πω ότι μπορεί να μας παρουσιάζεται ότι ο Κ. Κοκλας δεν ζητάει χρήματα όπως και ο ίδιος προς τιμην του ανέφερε προεκλογικά
άσχετος αν την χρηματικη αποζημίωση από κάθε συμβούλιο αν δεν κάνω λάθος την έπερνε κανονικα, αλλά πρέπει να γνωρίζετε ότι για χάρη της δόξας και του θεαθήναι ο Κ. Κοκλας δεν κάνει καμία υποχώρηση όπως μας έχει αποδείξει στο παρελθόν σε περιπτώσεις π. Χ που ένας συμπολίτης μας έτρεχε μαζεύοντας υπογραφές για θέσεις Αμεα και όταν ήρθε η ώρα της προβολής ανέφερε την ιδέα ως δική του.
Αναμένουμε λοιπόν να αντιληφθείτε την αλήθεια και να πράξετε ανάλογα διότι δεν θεωρώ ότι τα άρθρα σας εχουν γραφτεί με το ποιος σας έχει καλέσει στο τηλέφωνο αλλά ούτε και επειδή θέλετε να 'χτυπήσετε' κάποιους άλλους με διπλωματικό τρόπο.
The punisher

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Κανείς δημοτικός σύμβουλος του δήμου μας δεν δικαιείται αποζημίωση άρα ουδείς παίρνει . Διάβασε σχετικά εδώ

https://www.tanea.gr/2019/08/27/greece/i-apozimiosi-pou-dikaiountai-oi-dimotikoi-symvouloi-poioi-eksairountai/

Το θέμα με τα ΑμεΑ δεν έπεσε στην αντίληψή μου αλλά το βασικό ήταν να έρθει σε δημοτικό συμβούλιο και να γίνει κάτι και όχι ποιος το έφερε. Αλλάζουμε άποψη αιτιολογώντας πάντα όσα γράφουμε . Λάθη κάνουμε αλλά δεν είμαστε εμπαθείς με κανέναν.

The punisher είπε...

Κ. Μαρίνη
Συμφωνούμε ότι το θέμα ήταν να φτάσει το αίτημα στο δημοτικό συμβούλιο αλλά διαφωνούμε στο ότι τα συγχαρητήρια θα έπρεπε να πάνε σε εκείνον που έτρεξε και σε όχι αυτόν που το έκανε για την δόξα.
Εχετε δηλώσει πολλάκις ότι είστε ένα ιστολογιο δικαίου και σας το αναφέρω διότι εδώ διαπράτετε και εσείς ο ίδιος την αδικία άθελά σας.
Σαφώς και δεν τρέφω εμπάθεια για κανέναν που μου δίνει τον χώρο ώστε να μπορέσει να γίνει ένας γόνιμος διάλογος ουσίας και όχι σκοπιμότητας ώστε να κρύψουμε την αλήθεια που θέλετε και εσείς να δώσετε στους αναγνώστες σας.
Θα σας προέτρεψω διευρύνεται λίγο τον τρόπο σκέψης σας κάνοντας μια δημόσιογραφική έρευνα στην πόλη μας και όχι ότι μας δείχνουν στο Facebook για το αν ότι σας αναφέρω είναι αναληθές η συντρέχει κακοβουλης σκοπιμότητας.
Παρατηρώ στο blog σας ότι έχετε προβεί σε "αγιοποίηση" ενός συμβούλου που αποδεδειγμένα για την προβολή του ίσως πουλούσε και την ψυχή του στο δι@ολο δίχως ενδιαφέρον πραγματικό για την πολη πάρα μόνο για την προβολή του.
Νοήμων ανθρώποι είχαν καταλάβει το σενάριο το οποίο έπαιζε στον θίασο της πόλης μας με το διπλό κέρδος για την κάθε πλευρά.
Τάχα ο ένας έβρισκε τα προβλήματα που του είχαν ήδη δώσει με τρόπο που να ψεγει αυτούς που το είχαν δώσει ώστε να κάνουν κάτι άμεσα, εκείνοι άμεσα έδιναν λύση ώστε η φήμη και των δύο Διαδίκτυακα να αποκατασταθεί στο έπακρο.Δηλαδη ότι ο ένας βρίσκει ο άλλος φτιάχνει ρίχνοντας στάχτη στα μάτια του δημότη ότι αυτό γίνεται για το καλό του, δίνοντας τα εύσημα ο ένας στον άλλο...
Αλήθεια έχετε αναρωτηθεί αν ποτέ έγινε κάτι από όσα προβλήματα ανεβάζει στο Blog του ένας ενεργός πολίτης τον οποίο γνωρίζετε? Εκεί γιατί όχι? Ίσως γιατί ο δημότης θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος μόνο σε ότι θέλει να φτιάξει η αρχή...
Θέλω να πιστεύω ότι θα ενημερωθείτε σύντομα και θα δείτε ότι όσα αναγραφω δεν είναι ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά το παραμύθι που παίζεται στον δήμο μας το οποίο δεν έχετε αντιληφθεί...
The punisher