ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κανόνας όλοι οι φασίστες αμφισβητούν τις εκλογές ακόμα και στις δυτικές κοινωνίες

Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Κανόνας όλοι οι φασίστες αμφισβητούν τις εκλογές ακόμα και στις δυτικές κοινωνίες


Η Αστική κοινοβουλευτική μας Δημοκρατία καθορίζει προσφυγή στις κάλπες σε συγκεκριμένα χρονικά σημεία. Κάθε τέσσερα χρόνια για κεντρική κυβέρνηση και κάθε τέσσερα χρόνια πλέον για τους άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης .



Οι Εθνικές εκλογές έχουν γίνει πολλές φορές νωρίτερα για ψηφοθηρικούς κυρίως λόγους και όχι για εθνικούς όπως προβλέπει το Σύνταγμα οι αυτοδιοικητικές γίνονται στην ώρα τους.

Κάποιοι που διαφωνούσαμε με τον εκλογικό νόμο της απλής αναλογικής είχαμε επισημάνει νωρίς την "ακυβερνησία" στους δήμους που θα έφερνε αυτός ο Νόμος. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη διόρθωσε με άλλον αυταρχικό νόμο την κυβερνησιμότητα αλλά προφανώς άλλο είναι να έχει 25 δημοτικούς συμβούλους και άλλο να παλεύεις τα συμφέροντα με 11 ή 13 δημοτικούς συμβούλους.

Έτσι και στο δήμο μας η διοίκηση Γιώργου Χατζηδάκη έχει μειοψηφία εάν όλοι ενωθούν και διοικεί αφού στην οικονομική επιτροπή έχει εξασφαλιστεί από την κυβέρνηση να περνάνε τα βασικά για να μην γίνει ο δήμος μας έρμαιο των συμφερόντων που εξυπηρετούν οι της αντιπολίτευσης.

Για τον λόγο αυτό και παρά τις ιδεολογικές μας διαφωνίες με τους περισσότερους που αποτελούν αυτή την διοίκηση εμείς δεν είμαστε ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ να παίξουμε το "παιχνίδι" κάποιων κρατικοδίαιτων που ευελπιστούν πως θα συνεχίσουν το αραλίκι τους καταλαμβάνοντας θέσεις και αξιώματα για να βουλιάξουν οικονομικά τον δήμο μας.

Με λύπη βλέπουμε πως η ΝΔ έχει αφήσει τα στελέχη της στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης να υπονομεύουν το κυβερνητικό έργο που για εμάς τους δεξιούς αποτελεί και την μοναδική σωτηρία για την χώρα.

Στο δήμο μας εδώ και δεκαετίες τα στελέχη της ΝΔ (ακόμα και την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον μεγάλο ηγέτη Αντώνη Σαμαρά) έχουν υιοθετήσει χωρίς ενστάσεις όλη την καταστροφική ατζέντα της αριστεράς και δη της κομμουνιστικής και μάλιστα τιμούν τους ανύπαρκτους αγώνες της!

Το κάνουν για να κερδίσουν ψήφους από τα αριστερά αγνοώντας προφανώς πως κανείς αριστερός δεν θα ψήφιζε ΠΟΤΕ για δήμαρχο κάποιον που για δεκαετίες συμπορεύτηκε με τον δοτό δήμαρχο της χούντας Κώστα Δελλαπόρτα ο οποίος κατέστρεψε και φέσωσε τον δήμο μας κάνοντας έργα που άξιζαν 10.000.000 εκ. σε δραχμές και τα χρεωθήκαμε 100.000.000 σε δραχμές!

Το φέσωμα του δήμου μας βέβαια συνεχίστηκε και την επόμενη 12ετία του Δημήτρη Κιντή (χωρίς να κάνει κανένα μεγάλο έργο για την πόλη) αλλά και στην 16ετη θητεία του Θεόδωρου Γεωργάκη που άφησε όμως έργο πίσω του και για αυτό ακόμα είναι δημοφιλής στους περισσότερους συνδημότες μας. Μπορεί να μην είναι σε εμάς αφού είναι άλλης ιδεολογικής προέλευσης αλλά είναι και ο μόνος που σε άφησε μεγάλα έργα πίσω του και που θα είχε λύσει ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ το θέμα της Δημόσιας Περιουσίας υπέρ του δήμου μας εάν δεν αντιστέκονταν οι τάχα "αγωνιστές" που μας καλούν να κάνουμε νέους αγώνες για να πάνε τα ακίνητα από το Κράτος στον Δήμο λες και αυτό είναι εφικτό σε μια χρεοκοπημένη χώρα όπου όλα αυτά έχουν μπει σε ένα Ταμείο για αξιοποίηση και όχι για να φτιάξει πολιτική καριέρα ο κάθε καραγκιόζης λαϊκιστής που θέλει δήθεν να τα "αξιοποιήσει" για τους δημότες μας ζητώντας βέβαια λεφτά από το Κράτος για να το κάνει! 

'Έτσι θεωρούμε πως αυτό το ιστολόγιο λογικά διαβάζετε τόσο πολύ αφού επί 7 έτη αποδομεί με στοιχεία ΜΥΘΟΥΣ και κυρίως προσωπικότητες που ενώ είναι για φτύσιμο έχουν το θράσος και τα βάζουν με το μοναδικό ΜΜΕ της  πόλης που δεν μασάει να πάει κόντρα στο ρεύμα υπερασπιζόμενο την ΑΛΗΘΕΙΑ .

Αυτή που θα γίνει κτήμα των περισσότερων για να μην κάνουν ανούσια πειράματα όπως αυτά στις εκλογές του 2023 και να αφήσουν μια διοίκηση να εφαρμόσει πολιτικές που θα έχουν όφελος για τους πολλούς και όχι για τους 600 και υπαλλήλους της Σοβιετίας μας.

Επειδή κάποια απομεινάρια της κομμουνιστικής αριστεράς κάνουν απολογισμούς για τον ένα χρόνο διοίκησης Γιώργου Χατζηδάκη ( 1 Σεπτεμβρίου 2019 ανέλαβε πλησιάζει το κλείσιμο ενός έτους) να τους τονίσουμε πως για εμάς που τότε δεν πανηγυρίζαμε στο πλευρό του αλλά λέγαμε πως έπρεπε να υπερψηφιστεί ο τέως δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος στον δεύτερο γύρο τα έχει πάει καλύτερα από ό,τι περιμέναμε.

Βέβαια δεν έχει εφαρμόσει όσα εμείς ως φιλελεύθεροι θέλουμε αλλά αυτά δεν τα έχει εφαρμόσει ακόμα ούτε ο δήμαρχος Αθηναίων που έχει στο πλευρό του μια ολόκληρη κυβέρνηση αφού όλοι γνωρίζουν την συγγένεια του με τον πρωθυπουργό.

Άρα στο πλαίσιο που παλεύει δεν νομίζουμε πως έχει να ζηλέψει κάτι από την προηγούμενη διοίκηση και για τον λόγο και αυτό δεν έχει μείνει και κανείς από την δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" που να ακολουθεί τον νέο της προσωρινό επικεφαλή έως τις εσωκομματικές εκλογές τους κ. Ψυρρόπουλο.

Εμείς ως ΜΜΕ παίρνουμε πάντα θέση στις εκλογές και σε αντίθεση με τα άλλα ΜΜΕ της πόλης σας λέμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ποιον ψηφίζουμε στον πρώτο και στον δεύτερο γύρο .. Το θεωρούμε υποχρέωση μας να πάρουμε θέση για την πόλη που αγαπάμε και δεν έχουμε κανέναν ενδοιασμό ή εξάρτηση για να παραδεχθούμε την λάθος επιλογή μας.

Άρα ας προσέξουν καλά στις εσωκομματικές εκλογές τους εκεί στην παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" να επιλέξουν κάποιον ικανό για επικεφαλή αφού ο τέως δήμαρχος που είναι για εμάς η ιδανική επιλογή εάν θέλουν ΝΙΚΕΣ και όχι και άλλες ήττες δεν φαίνεται να επιστρέφει.

Γιατί ξεκάθαρα σας λέμε από τώρα πως εάν επιλέξετε τον προσωρινό δηλαδή τον κ. Ψυρρόπουλο εμείς από τώρα σας γράφουμε πως σε υποθετικό δίλημμα δεύτερου γύρου ανάμεσα σε αυτόν και τον Γιώργο Χατζηδάκη θα υπερψηφίσουμε τον δεύτερο γιατί για εμάς το ζητούμενο είναι να πάει η πόλη καλύτερα και όχι χειρότερα και σε αυτό το δίδυμο υπερτερεί σαφέστατα για εμάς ο νυν δήμαρχος.

ΥΓ: Ας μην έχουν καμία αμφιβολία οι φασίστες κόκκινοι και μαύροι της πόλης πως η πλειοψηφία των δημοτών μας είναι στο πλευρό της νέας διοίκησης αφού επιζητούν λύση για τα προβλήματά τους και όχι εξυπνάδες τις οποίες η πόλη μας έχει πληρώσει ακριβά στο παρελθόν. Ας αφήσουν λοιπόν την καραμέλα της "αντιδημοκρατικότητας" του δημάρχου της πόλης και ας κρύψουν καλά στις ντουλάπες τους , τους σκελετούς γιατί προφανώς και εμείς ως ΜΜΕ δεν είμαστε διατεθειμένοι να μας κάνουν μαθήματα δημοκρατίας οι φιλοχουντικοί. Την συμπεριφορά τους την είδαμε και ΔΗΜΟΣΙΑ σε εκδήλωση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης όταν δημοτικός τους σύμβουλος θεώρησε πως το δημοσιογραφικό λειτούργημα απειλείται από όσους την περίοδο 1967-1974 δεν κατάλαβαν πως μια χούφτα ξεφτιλισμένων και πατριδικάπηλων καραβανάδων κατέλυσαν την Αστική μας Δημοκρατία για να γεμίσουν τις τσέπες τους. Το ό,τι πέθαναν φτωχοί οφείλεται στο γεγονός της υπερδύναμης που τους ανέτρεψε αφού καλοί οι αγώνες και οι εξεγέρσεις των φοιτητών αλλά χωρίς την βοήθεια των φίλων και συμμάχων μας η θητεία τους θα κρατούσε περισσότερο αφού εδώ στην πόλη μας κάποιοι ανόητοι ή βολεμένοι θεωρούν ακόμα και σήμερα ευπατρίδη τον δοτό δήμαρχο της! Το παραμύθι κόκκινων και μαύρων φασιστών είναι πως θα κέρδιζαν σε εκλογές που δεν συμμετείχαν το ΚΚΕ μιλάει για αυτές του 1949 και οι Απριλιανοί δικτάτορες για αυτές που θα έκαναν αλλά δεν τολμούσαν γιατί θα τις έχαναν ! Η μετέπειτα πορεία και του ΚΚΕ και της ΕΠΕΝ δεν επιβεβαίωσε την τάχα δημοφιλία τους αλλά είπαμε για αυτούς για όλα φταίνε οι "κακοί" Αμερικανοί και το ΝΑΤΟ και για εμάς "φταίνε" για οτιδήποτε καλό έχει συμβεί σε αυτό τον τόπο τα τελευταία 70 χρόνια.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: