ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Όταν τα ρούχα σου διαφημίζει η Ειρήνη Στεριανού σίγουρα δεν περνάνε απαρατήρητα

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Όταν τα ρούχα σου διαφημίζει η Ειρήνη Στεριανού σίγουρα δεν περνάνε απαρατήρητα



Η Princess of Fashion είναι ένα brand καινούργιο στο χώρο της μόδας . Ξεκίνησε την διαδρομή της από το 2013 , με στόχο να κατακτήσει τις γυναίκες που θέλουν να αισθάνονται άνετα και ταυτόχρονα θηλυκές όλη την διάρκεια της ημέρας . Ακολουθεί τις διεθνείς τάσεις σε ένδυση , αξεσουάρ και υποδήματα , έχοντας μια μεγάλη γκάμα σε outfit από street style έως evening fashion . Φυσικά καταστήματα μπορείτε να συναντήσετε:

Αιγάλεω : Χρυσοστόμου Σμύρνης 5 τηλέφωνο 2130306212
Περιστέρι : Ηροδότου 34 τηλέφωνο 2114102040 

Η σελίδα μας έρχεται να καλύψει τις χιλιομετρικές αποστάσεις στην Eλλάδα και το εξωτερικό ,προσφέροντας σας το αγαπημένο σας outfit στο χώρο σας . Θα χαρούμε να μας φορέσετε .

Το μοντέλο και ηθοποιός Ειρήνη Στεριανού είναι η "Μούσα" της εταιρείας γυναικείων ενδυμάτων και φυσικά ρούχα που φοράει η Ειρήνη είναι αδύνατον να περάσουν απαρατήρητα από τους πολλούς.

Επισκεφτείτε την σελίδα του μαγαζιού στο facebook κάνοντας κλικ εδώ όπου θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να κάνετε δικά σας κάποια από τα υπέροχα κομμάτια που φοράει η Ειρήνη Στεριανού στις εξόδους της,  αλλά και στις καθημερινές της μετακινήσεις.


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: