ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Έχουμε το πιο ΠΙΣΤΟ αναγνωστικό κοινό αφού το ποσοστό εγκατάλειψης της ιστοσελίδας μας κινείται σε μηδενικά σχεδόν ποσοστά

Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

Έχουμε το πιο ΠΙΣΤΟ αναγνωστικό κοινό αφού το ποσοστό εγκατάλειψης της ιστοσελίδας μας κινείται σε μηδενικά σχεδόν ποσοστά



Τα ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά εγκατάλειψης που εξακολουθεί και εμφανίζει στα Google Analytics είναι η δική σας απάντηση σε όσους θεωρούν πως ενώ είναι ξεφτιλισμένοι και "σάπιοι" μπορούν να σταματήσουν το ιστολόγιό μας. 



Όλοι εσείς προφανώς και δεν συμφωνείτε με πολλές από τις δικές μας απόψεις αλλά σαφέστατα επιλέγετε την δική μας ματιά στα τεκταινόμενα της πόλης και όχι μόνο, παρά την χωρίς άποψη ενημέρωση.

Άλλωστε πουθενά πλέον στον δυτικό κόσμο τα ΜΜΕ δεν μένουν ουδέτερα στα σημαντικά γεγονότα και είναι απορίας άξιο πως κάποιοι θεωρούν πως ο δημοσιογράφος πρέπει να αναπαράγει ασχολίαστα δελτία τύπου πολιτικών σχηματισμών ή μεμονωμένων ομάδων πολιτών χωρίς την δική του κριτική ματιά.

Άλλωστε τις ανακοινώσεις των δημοτικών παρατάξεων της πόλης μας  μπορείτε να τις διαβάσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που τις ανεβάζουν, όπως επίσης εκεί μπορείτε να βρείτε και τα δελτία τύπου της εκάστοτε διοίκησης που διαφημίζει δράσεις της ή σας ενημερώνει για πράγματα που θεωρεί πως πρέπει να ξέρετε.

Έτσι βλέπω ή μάλλον ακούω αρκετούς  να λένε πως τα ΜΜΕ θα έπρεπε απλώς να αναπαράγουν την είδηση και να δίνουν χώρο και θέση στον οποιοδήποτε θέλει να μας επιβάλλει τον ΦΑΣΙΣΜΟ του.

Έτσι βλέπω πως τα ΜΜΕ της πόλης δεν χάνουν καμία ανάρτηση των δημοτικών παρατάξεων "Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης" & "Μαχόμενη Ηλιούπολη" κάνοντας πως αγνοούν πως στα καθεστώτα που ονειρεύεται το ΚΚΕ και ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ το δικό μας ΜΜΕ αλλά και τα δικά τους  δεν θα μπορούσαν  να λειτουργούν χωρίς να λογοκρίνονται.

Έτσι και επειδή δεν καταδικάζουν τα εγκλήματα του κομμουνισμού επιχειρώντας να τα επαναφέρουν και πάλι ( δείτε τις διακηρύξεις τους μιλάνε για ανατροπή της Αστικής μας Δημοκρατίας και "επαναστάσεις" ) ως υπερασπιστές της Δημοκρατίας μας, δεν νομιμοποιούμαστε να αναπαράγουμε σε ένα ιδιωτικό μέσο τις αιτιάσεις τους , τα ψεύδη τους και κυρίως τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους.

Όσοι το κάνουν προφανώς και έχουν διαλέξει ΘΕΣΗ και δεν μπορούν αύριο να μας μέμφονται επειδή θα εξακολουθούμε να γράφουμε πως δεν το έχουν ως ΜΜΕ με την Δημοκρατία.

Το ίδιο και ομάδες στο FACEBOOK που φιλοξενούν δηλώσεις και δελτία τύπου κομμουνιστών μην ζητάνε από εμάς αύριο να μην τους κατηγορούμε πως ως ΜΜΕ αναπαράγουν ασχολίαστο τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ την ώρα που τάχα κάνουν κριτική σε μια διοίκηση για θέματα Δημοκρατίας.

Μα πως να συνομιλήσει ο Γιώργος Χατζηδάκης με τον την κ. Τσατσύλη και τον κ. Μανιάτη ή με τα απολειφάδια της χούντας που καμώνονται τάχα και τους δημοκράτες συνασπιζόμενοι με τους Σταλινοφασίστες της πόλης. Είναι ξεκάθαρο ποια στους πολλούς και σε εμάς πως ΜΜΕ τα οποία δεν καταδικάζουν τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ή τα παίρνουν ή είναι και οι ΙΔΙΟΙ φασίστες .

Με ποια λογική χαρακτηρίζουν αντιδραστική μια διοίκηση αυτοί που δεν πιστεύουν καν στην Δημοκρατία; Τα πράγματα είναι απλά με την παρουσία μας εδώ και 7 χρόνια τα κάναμε πιο ξεκάθαρα και έτσι πλέον και όμοροι δήμοι μας έχουν ΜΜΕ με άποψη που στηλιτεύουν τον κόκκινο φασισμό που και εκεί βάλλει κατά ικανών δημάρχων κυρίως όσων έχουν κεντροαριστερή προέλευση αφού τα ορφανά του Μαρξ θεωρούν δεδομένο πως μπορεί πιο εύκολα να υποκύψει στον φασισμό τους ένας πρώην κεντροαριστερός.

Εάν δείτε βέβαια τις μεταξύ τους κόντρες θα διαπιστώσετε πως οι ανθέλληνες του ΚΚΕ τα βάζουν χυδαία και με πολιτικούς σαν τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που παραδέχθηκαν ΔΗΜΟΣΙΑ πως είχαν αυταπάτες αλλά δεν οδήγησαν την χώρα στην απόλυτη καταστροφή και εξαθλίωση όπως θέλουν οι Σταλινοφασίστες της πόλης. Παρέμειναν στην Ε.Ε και φυσικά ενίσχυσαν τις σχέσεις του με το ΝΑΤΟ αφού είναι και ο μόνος οργανισμός που εγγυάται την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας. Όσοι θεωρούν πως την ακεραιότητα εγγυάται ο Ελληνικός Στρατός ας θυμηθούν τι έγινε το καλοκαίρι του 1974 όταν κάποιοι άλλοι χουντικοί και πατριδοκάπηλοι επιχείρησαν στρατιωτικά. Ο στρατός μας σήμερα είναι σε καλύτερη κατάσταση αλλά όχι ικανός να κρατήσει τα εδάφη μας σε περίπτωση που απλώς οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία κρατήσουν απλώς ουδετερότητα γιατί το να πάνε με τον αντίπαλό μας σημαίνει αυτομάτων ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ για εμάς. Άλλωστε όλοι βλέπουμε πως λειτουργούν γενικά οι ένστολοι από το πυροσβεστικό σώμα έως τους αστυνομικούς που με λυμένα χέρια εξακολουθούν και εκθέτουν και αυτή την κυβέρνηση μη μπορώντας να επιβάλλουν την τάξη όχι μόνο στα Εξάρχεια αλλά και ολόκληρο σχεδόν το Λεκανοπέδιο της Αττικής όπου η εγκληματικότητα χτυπάει ΚΟΚΚΙΝΟ.

Οι παρατάξεις αυτές (Λαϊκή Συσπείρωση και Μαχόμενη Ηλιούπολη) μόνιμοι διαστρεβλωτές της ΑΛΗΘΕΙΑΣ είναι για εμάς ένας δείκτης εάν τα πάει καλά ή όχι μια διοίκηση. Άμα ακούς θετικές αναφορές από αποδεδειγμένα Σταλινοφασίστες που δεν καταδικάζουν τα φοβερά εγκλήματα του κομμουνισμού τότε έχεις να κάνεις με μια διοίκηση που σέβεται την Δημοκρατία και για τον λόγο αυτό δέχεται επιθέσεις από όσους μας θέλουν Βόρεια Κορέα. Άλλωστε το να πάρει μαθήματα Δημοκρατίας ο δήμαρχος μας από την κ Τσατσούλη και τον κ. Μανιάτη θα σημάνει απλώς πως μας πάει για γκουλάγκ !

Η ξεκάθαρη αυτή θέση μας έχει δημιουργήσει αυτό το αναγνωστικό κοινό που βέβαια παρακολουθώντας μας μαθαίνει όσα οι άλλοι για ανεξήγητους σε μένα λόγους του κρύβουν!

Γιατί προφανώς και ως ΜΜΕ έχεις ευθύνες όταν δημοσιεύεις τις ύβρεις ενός αποδεδειγμένα ατόμου που δεν πιστεύει στην Αστική μας Δημοκρατία κατά του δημάρχου της πόλης δεν κλείνεις απλά τα μάτια στο ΦΑΣΙΣΜΟ αλλά γίνεσαι και ο ΙΔΙΟΣ φασίστας.

Κρατήστε λοιπόν εσείς την Τσατσούλη σας και αφήστε εμάς να ασκήσουμε το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ μας λειτούργημα βάζοντας στη ΘΕΣΗ τους όλα αυτά τα σκουπίδια της πόλης που βάλουν εδώ και καιρό κατά των ΜΜΕ της χώρας μας επειδή απλώς κάνουν πλέον το ΚΑΘΗΚΟΝ τους και είναι επιθετικά κατά των σαπρόφυτων του άκρατου λαϊκισμού και της Σοβιετίας. Έτσι εμείς πλέον απολαμβάνουμε τον αντικομμουνιστικό αγώνα που κάνουν και άλλα μεγάλα ΜΜΕ της χώρας την ώρα που κάποιοι θεωρούν πως πρέπει να έχουν θέση σε αυτά οι απόψεις των υμνητών του Άρη Βελουχιώτη.

Αρχίζουν λοιπόν τους εμετούς τους για τα 20 εκ. ευρώ που ήταν τελικά λίγα αφού με τόσους μ@λ@κες θα έπρεπε να έδιναν τουλάχιστον πενταπλάσια μπας και με τα συνεχή ρεπορτάζ ξυπνήσουν τα γίδια που δεν πιστεύουν στην πανδημία.

Γιατί προφανώς και Σταλινοφασίστες και οπαδοί όσων δολοφόνησαν χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες την περίοδο 1945-1949 είναι οι επικεφαλής αυτών των δημοτικών παρατάξεων και ουρά τους κάποιοι τάχα Κεντροδεξιοί που κουβαλάνε στεφάνια στην Ηρώ Κωνσταντοπούλου κλείνοντας τα μάτια στον ΦΑΣΙΣΜΟ που υπηρετούσε εκτός και αγνοούν πως η ΕΠΟΝ ήταν οργάνωση άμεσα συνδεδεμένη με τα εγκλήματα του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ που ήθελε να μας κάνει Σοβιετία.

Από την άλλη πλευρά ΑΗΔΙΑ μου προκαλεί η εικόνα των κεντροδεξιών παρατάξεων που ακόμα και σήμερα δεν έχουν αντιληφθεί πως ο δοτός δήμαρχος της χούντας Κώστας Δελλαόρτας δεν είναι για τιμές και δόξες αλλά για να τον έχεις ως παράδειγμα προς αποφυγή!

Οι κατά καιρούς θετικές αναφορές από τους επικεφαλής των παρατάξεων αυτών προφανώς και τους κατατάσσει για εμάς σε όσους αδυνατούν να καταλάβουν πως για το δικό μας ιστολόγιο και για το δικό μας αναγνωστικό κοινό δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ διαφορά ανάμεσα σε ΚΟΚΚΙΝΟ και ΜΑΥΡΟ φασισμό . Προφανώς και όταν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ανέπτυσσε την θεωρία των δύο άκρων οι ίδιοι έκαναν αντιμνημονιακό αγώνα! Ο ένας έκανε τον συμπαραστάτη της προηγούμενης διοίκησης εξασφαλίζοντας πέντε χρόνια αραλίκι αφού ο θεσμός προφανώς και δεν πρόσφερε ΤΙΠΟΤΑ στην τοπική μας κοινωνία.

Αυτό το λέμε για να το ακούσουν και κάποιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ που θα δουν τον υφυπουργό άμυνας της κυβέρνησης μας  Αλκιβιάδη Στεφανή να πηγαίνει σε εκδηλώσεις στο Γράμμο και το Βίτσι αποτίοντας φόρο τιμή σε όσους υπερασπίστηκαν την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στη χώρα μας και όχι φυσικά σε αυτούς που θέλησαν να την καταλύσουν και ευτυχώς για την πατρίδα ηττήθηκαν την περίοδο 1945-1949.

Άρα ας σταματήσουν επιτέλους τα εμετικά για την δήθεν αντιδημοκρατικότητα του δημάρχου γιατί το μόνο "αντιδημοκρατικό" που κάνει είναι που κάθετε και ακούσει φασίστες μέσα στο δημοτικό συμβούλιο που με την δική σας ΨΗΦΟ τους κάνατε και δημοτικούς σύμβουλους.

Φυσικά και τους απαντάει γιατί η Αστική μας Δημοκρατία είναι γενναία με τους εχθρούς της αλλά όχι και ΗΛΙΘΙΑ να μην καταλαβαίνει πως όσοι λένε πως θα ανατρέψουν την Αστική μας Δημοκρατία για να φέρουν τον κόκκινο ή μαύρο φασισμό τους δεν είναι δημοκράτες αλλά φασίστες.

Το να αποκαλεί ένας κόκκινος φασίστας ή μαύρος μια διοίκηση αντιδραστική σημαίνει για εμάς πως απλώς δεν υποκύπτει στους εκβιασμούς του.

Θα συνηθίσουν την Αστική Δημοκρατία και αυτοί αλλά ας αφήσουν να γίνει και ένα δημοτικό συμβούλιο που δεν θα επαναλάβουν τις αηδίες τους που φυσικά και δεν πιστεύουν οι πολλοί και το μάθημά τους θα το πάρουν για ακόμη μια φορά στις κάλπες του 2023.

Δεν έχουμε δει καμία ανακοίνωση υπέρ του υφυπουργού άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή για την παρουσία του στις εκδηλώσεις μνήμης και ευγνωμοσύνης σε όσους έχασαν την ζωή τους για να είμαστε εμείς ελεύθεροι . Μάλιστα ουδέποτε έχουμε δει στις πάνω από 20 φορές που έχουμε παραστεί σε αυτές τις εκδηλώσεις κανέναν "ευπατρίδη" της πόλης μας σε αυτές.

Πάντως εκπρόσωπος της ΝΔ δεν πηγαίνει πρώτη φορά αλλά σε επίπεδο υπουργού είναι κάτι που είχαμε να δούμε από τις κυβερνήσεις της ΕΡΕ και προφανώς για εμάς και για εκατομμύρια άλλους είναι μια θετική εξέλιξη όπως άλλωστε ήταν και το βοήθημα δια βίου που έδωσε πρόσφατα η κυβέρνηση στους ΕΛΔΥκάριους που πολέμησαν για την Κύπρο μας.

Αυτό που δεν έκανε και πρέπει να κάνει είναι να κόψει τις συντάξεις τάχα αντιστασιακών που δεν κατάλαβαν πως ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος έληξε το 1945 και πως παίρνουν ατυχώς για εμάς σύνταξη αυτοί που ήθελαν να μας στερήσουν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και να μας κάνουν ΣΟΒΙΕΤΙΑ και με την βούλα με κάποιον "πατερούλη" σφαγέα σαν τον Στάλιν ή τους άλλους δικτάτορες που τιμούσαν και τιμούν μερικοί συνδημότες μας ακόμα και σήμερα σε γειτονικά βαλκανικά κράτη (Χότζα, Τσαουσέσκου, Τίτο, κ.ο.κ)

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: