ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Ψεκασμένοι" άρχισαν την "επανάσταση" κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία σε μια εποχή βέβαια που ο λαϊκισμός δεν πουλάει

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

"Ψεκασμένοι" άρχισαν την "επανάσταση" κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία σε μια εποχή βέβαια που ο λαϊκισμός δεν πουλάει

Μετά τις ανυπόστατες θεωρίες συνωμοσίας και τους "αφορισμούς" σε πολιτικά πρόσωπα οι "ψεκασμένοι" του "Πατρίς -Θρησκεία - Οικογένεια" βλέπουν παντού εχθρούς! Το σύνθημα ορθό στην βάση του ανορθόδοξοι όσοι το επικαλούνται ξεχνώντας πως χωρίς ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν έχει καμία αξία η ζωή μας κάτι το οποίο για αυτούς δεν είναι θέμα αφού έχουν μάθει να υπηρετούν την δική τους αλήθεια που αποσκοπεί αποκλειστικά και μόνο στο προσωπικό τους όφελος.



Μην έχοντας καταλάβει ακόμα πως έχουμε να κάνουμε με πανδημία και εάν θανατηφόρο ιό εφευρίσκουν προφάσεις για την μη χρήση μάσκας από μαθητές εμπαίζοντας με επικαλούμενη την "λογική" Θεούς και ανθρώπους.

Όταν μια οργανωμένη Πολιτεία ανακοινώνει μια απόφαση προφανέστατα παίρνει και το ανάλογο κόστος αυτής. Οι "γονείς" λοιπόν που αναζητούν υπευθύνους σε αυτούς που καταβάλουν προσπάθεια στο να παραμείνουν τα παιδιά τους υγιή φορώντας μάσκα ας αναρωτηθούν τι θα γίνονταν εάν αυτή η Πολιτεία που κράτησε τα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας σε χαμηλά επίπεδα άκουγε κάποιους "ψεκασμένους" και Ορθοδοξοταλιμπάν και δεν έπαιρνε κανένα μέτρο προστασίας της δημόσιας υγείας αφήνοντας τους τραγόπαπες που δεν έχουν ούτε ΙΕΡΟ ούτε ΟΣΙΟ να εμπλέκονται σε θέματα για τα οποία δεν έχουν ουδεμία γνώση.

Και μπορεί η ηγεσία της Ελλαδικής Εκκλησίας να έχει την τύχη και στο τιμόνι της να έχει έναν Αρχιεπίσκοπο που δεν υιοθετεί τις ανοησίες κληρικών του αλλά προφανέστατα και η παραμονή αυτών στο σώμα της Εκκλησίας αποτελεί πλήγμα για το κύρος του δόγματος.

Μία βλέπουν Νέα Τάξη Πραγμάτων , μία ανακαλύπτουν οικονομικά συμφέροντα που θέλουν να μας τσιπάρουν και βέβαια οι πιο "ψεκασμένοι" δεν δέχονται να εμβολιαστούν αφού όπως ισχυρίζονται πρόκειται για χάραγμα του Αντιχρίστου!

Όπως έχουμε γράψει πολλάκις φορές η μόνη λύση απαλλαγής από τέτοιους ανάξιους εκπροσώπους της Εκκλησίας είναι το να μην πατάμε σε Εκκλησίες όπου ιερουργούν! 

Αφού η Ιερά Σύνοδο δεν έχει την δύναμη να τους απομακρύνει, ας απομακρυνθούμε εμείς από το κήρυγμά τους που παρουσιάζει έναν τιμωρό Θεό και καλεί τους ΠΙΣΤΟΥΣ σε ανυπακοή από την χρήση μασκών ενώ αντιστέκεται και στο εμβόλιο όποτε και εάν αυτό έλθει στη χώρα μας. 

Γιατί το κάνουν; Προφανέστατα αφού ηλίθιοι δεν είναι για να υπερασπίσουν τα  κακώς νοούμενα συμφέροντά τους και να εξαπατήσουν τους πολίτες να πηγαίνουν στις Εκκλησίες αφήνοντας τον οβολό τους. 

Ο "πατριωτισμός" τους και η "αλληλεγγύη" τους με τα λεφτά των άλλων έχουν κριθεί και κατακριθεί από όσους δεν γράφουν ευχολόγια και που καταδικάζουν τον λαϊκισμό από όπου και εάν προέρχεται .
Δεν μας κάνει εντύπωση που και στην πόλη μας υπάρχουν "ψεκασμένοι" και προφανώς το μείγμα ακροδεξιών και ακροαριστερών που ενώθηκαν εις σάρκα μία και αυτή την φορά το έχουμε ξαναζήσει το 2015 με τους τάχα  "λογικούς" αυτούς από την μία μεριά  και εμάς του δήθεν Γερμανοτσολιάδες! στην ακριβώς απέναντι. 

Τώρα έχουμε με τους οπαδούς της Νέας Τάξης Πραγμάτων που προφανέστατα δεν ευνοείται από τον κορωνοϊό και τους δήθεν ελεύθερους και επαναστάτες που θεωρούν πως μπορούν ξεσηκώσουν μια κοινωνία που τους έχει γυρίσει την πλάτη αφού βαρέθηκε τα ψέματά τους και τους ΜΥΘΟΥΣ που συντηρούν .

Θα δούμε πολλά ,ιδίως όταν τα κρούσματα και οι θάνατοι από τον κορωνοϊό θα αυξηθούν και στην χώρα μας αφού προφανέστατα και η Πολιτεία δεν μπορεί να επιβληθεί σε ανθρώπους που δεν κατανοούν πως δεν έχουμε να κάνουμε με μια απλή γρίπη και κυκλοφορούν σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Τα σχολεία δεν θα έπρεπε να ανοίξουν(το έχουμε γράψει εξ' αρχής και να υπάρχει εξ' αποστάσεως μάθηση )  αφού ο συγχρωτισμός θα είναι αναπόφευκτος και εδώ έχουμε κάποιους που δεν θέλουν καν τα παιδιά να φοράνε μάσκες! 

Εμετό και ζαλάδα μας προκαλεί η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους και κυρίως η εμμονή τους κατά της Πολιτείας λες και δεν είμαστε εμείς που επιλέγουμε αυτούς που την διοικούν. Άρα ας μην κάνουν μαθήματα Δημοκρατίας στους εκλεγμένους βουλευτές του Κοινοβολίου μας όσοι επί Χούντας υπηρέτησαν το καθεστώς . Γιατί πολιτικοί εκδιώχθηκαν από την χούντα οι παπάδες συνεργάζονταν σαν να μην συνέβη τίποτα και συγχρωτίζονταν μαζί με αυτούς που κατέστρεφαν επί 7 συναπτά έτη την χώρα μας.

Πάντως γίνεται φανερό πως οι τραγόπαπες μετά τους αφορισμούς στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέων και το ξεκάθαρο μήνυμα της κυβέρνησης πως δεν μπορεί να συνδιοικεί με "ψεκασμένους" ή να υποχωρεί σε συντεχνίες και συμφέροντα έχουν λυσσάξει για να επιβεβαιώσουν και εμάς που εδώ και καιρό μιλάμε για Ορθοδοξοταλιμπάν και για δόγμα σε ΚΡΙΣΗ αφού οι "ψεκασμένες" φωνές μέσα στο Ορθόδοξο αλλά παντελώς ανορδόξοδο σε πρακτικές ΔΟΓΜΑ πληθαίνουν επικίνδυνα για την υγεία όλων μας!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: