ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πάλι θα εξηγούμε τα αυτονόητα σε μια παράταξη που αρνείται να καταδικάσει τον ΦΑΣΙΣΜΟ και στοχοποιεί τα ΜΜΕ όπως κάνουν άλλωστε ΟΛΟΙ οι φασίστες

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Πάλι θα εξηγούμε τα αυτονόητα σε μια παράταξη που αρνείται να καταδικάσει τον ΦΑΣΙΣΜΟ και στοχοποιεί τα ΜΜΕ όπως κάνουν άλλωστε ΟΛΟΙ οι φασίστες


Κάτω  από την δική μας  ανάρτηση - απάντηση στον δημοτικό σύμβουλο  κ. Μιχάλη Κουρή στο κομμάτι που μας "αφορούσε" και βάζω εισαγωγικά γιατί άλλο ΔΕΞΙΟ τοπικό ΜΜΕ στην πόλη δεν υπάρχει άρα για ποιους έγραψε στο παραλήρημά του κατά του Παναγιώτη Κόκλα; Η κ. Σούλα Μανώλη  ανάρτησε το παραπάνω. 


Πάμε λοιπόν πάλι από την αρχή αφού η κ. Μανώλη δεν θεωρεί αυτά εδώ (κάντε κλικ) καραμπινάτο ΡΑΤΣΙΣΜΟ κατά νόμιμης αλλοδαπής οικονομικής μετανάστριας  τότε τι ακριβώς είναι; 

Όσο για την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" η οποία στις δημοτικές εκλογές του 2014 είχε το χρίσμα της ΝΔ προφανώς και όλοι γνωρίζουν πως σε αυτή ήταν υποψήφιος ο αείμνηστος φίλος και συναγωνιστής  Δημήτρης Παρράς και την είχα στηρίξει σε εκείνες τις εκλογές. 

Μετά ο Δημήτρης Παρράς παραιτήθηκε υπάρχει ακόμα σε εμάς η συνέντευξη με την οποία ανακοίνωνε την παραίτηση του αλλά και τους λόγους που την επέβαλαν και ερχόμαστε στις δημοτικές εκλογές του 2019 όπου όλοι γνωρίζουν πως προεκλογικά παίξαμε τα θέματα υποψηφίων της παράταξής σας που εξέφρασαν δημόσια φιλοχουντικές απόψεις. 

Απαντήσεις προεκλογικά δεν πήραμε , από τον έναν τον οποίο πλέον θεωρούμε και φίλο μας πήραμε ΣΑΦΕΙΣ απαντήσεις και φυσικά δεν είχαμε καμία εμμονή να συνεχίσουμε για ένα ατόπημα να γράφουμε συνέχεια. 

Από την δική σας πλευρά ο κ. Πετράκης είπε πως το ανέβασε για δικούς του λόγους που δεν ήθελε να εξηγήσει ενώ συχνά -πυκνά καθυβρίζει τον Σόϊμπλε και εμάς ( μικρό το κακό) υιοθετώντας σαφέστατα "ψεκασμένες" θέσεις οπαδών ακραίων δεξιών σχηματισμών στους οποίους βεβαίως δεν ανήκει αφού είναι στη ΝΔ. 

Γιατί το κάνει και κυρίως γιατί σε αυτόν δεν "βάζετε χέρι" αλλά σε όσους φεύγουν είναι κάτι που το κρίνετε εσείς ή μάλλον ο επικεφαλής σας αφού μετά από 6 χρόνια δημιουργίας της δημοτικής σας παράταξης κανένα συνέδριο δεν έχετε κάνει. 

Και ενώ θεωρούσα πως το πρόβλημα της παράταξης ήσουν εσύ και ο κ. Πετράκης έρχεται χθες ο κ.Κουρής σε μια ανακοίνωση που απαντάει τάχα σε όσα ισχυρίστηκε ο κ. Κόκλας για την αποχώρησή του και εμπλέκει χωρίς να μας κατονομάζει και εμάς ως δήθεν ακροδεξιό δεκανίκι του κ. Κόκλα τον οποίο φυσικά και πολλάκις φορές στο παρελθόν είχαμε ψέξει και ασκήσει κριτική για πράγματα με τα οποία διαφωνούσαμε και είναι γνωστά στους αναγνώστες μας. 

Εκ των υστέρων αποδείχθηκε πως ήταν απόλυτα ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ αφού όλες και όλοι γνώριζαν και γνωρίζουν πως η δική σας δημοτική παράταξη είναι μαζέματα από φιλοχουντικούς ΔΕΣ ποστ του κ. Πετράκη πιο κάτω έως Κιναλίτες , Ανελίτες και ελάχιστους Νεοδημοκράτες αφού το πάνω από κόμματα και χρώματα είχε υιοθετηθεί σε αυτή την παράταξη που τώρα βγαίνει και εγκαλεί τον Κόκλα ο Μιχάλης Κουρής για κομματική πειθαρχία. 

Σε αυτό το κομμάτι εμείς φωνάζουμε χρόνια αλλά η πραγματικότητα στους περισσότερους δήμους δεν υιοθετεί την πάγια δική μας ΘΕΣΗ πως οι δημοτικές παρατάξεις πρέπει να έχουν σαφή ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ γραμμή πράγμα που δεν είχε συμβεί ΠΟΤΕ εάν ρίξετε μια γρήγορη ματιά στους 62 υποψηφίους της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" . 

Σε τελική ανάλυση και επειδή εμείς πάντα απαντάμε μπαίνουμε στη διαδικασία να απαντήσουμε εκ νέου στην κ. Μανώλη που πόσταρε σε ομάδα στο facebook της πόλης το παραπάνω θεωρώντας και θέλοντας να πείσει κάποιους αφελείς για τους δικούς μας ωφελιμιστικούς λόγους αφού αρνείται να καταλάβει πως το δικό μας ΜΜΕ εξυπηρετεί συγκεκριμένες Αρχές και Αξίες. 

Εμείς ΞΕΚΑΘΑΡΑ έχουμε γράψει την ΘΕΣΗ μας για τα πάντα. Και φυσικά θεωρούσαμε και θεωρούμε τον δοτό δήμαρχο της χούντας όχι μόνο υπεύθυνο για πολλά δεινά της πόλης αλλά και της παράταξης της ΝΔ που προφανέστατα έκανε πολλά χρόνια για να απαλλαγεί οριστικά από ένα "βαρίδι" που μάταια προσπαθούσε μετά την χούντα να υπηρετήσει και την Αστική μας Δημοκρατία. 

Η θέση της ΝΔ για τους χουντικούς και τους υπερασπιστές τους είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ δεν τους θέλει στο κόμμα και είναι πολλές οι φορές που διέγραψε νοσταλγούς. 

Άλλωστε για εμάς κόκκινος και μαύρος ΦΑΣΙΣΜΟΣ διαφέρουν ΜΟΝΟ στο χρώμα και καταδικάζουμε και τους δύο αφού άλλη επιλογή δεν υπάρχει για κάποιον που είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ όχι στα λόγια αλλά στις ΠΡΑΞΕΙΣ. 

Από εμάς εδώ θα δείτε ΤΙΜΕΣ μόνο στον Ναπολέοντα Ζέρβα και όχι στον Άρη Βελουχιώτη ούτε φυσικά στα αποβράσματα της ΧΟΥΝΤΑΣ όπου σακάτεψαν τον Εθνικιστή -ήρωα και μέλος του ΕΔΕΣ Σπύρο Μουστακλή! 

Γιατί όποιος δεν γνωρίζει την Ιστορία του έχει το θλιβερό προνόμιο να ζει αυτή ως επαναλαμβανόμενη φάρσα και εμείς φυσικά έχουμε υποχρέωση και καλούμε και τα υπόλοιπα τοπικά ΜΜΕ να το κάνουν να καταδικάζουμε όλους τους ΦΑΣΙΣΜΟΥΣ. 

Έχουμε βαρεθεί να απαντάμε στις επιθέσεις που δεχόμαστε είμαστε υπερήφανοι για τους αναγνώστες μας που μας ενημερώνουν για κάθε επίθεση προς το μέσο μας και κυρίως για το γεγονός πως και αυτοί θα πιέζουν πλέον για ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ θέσεις όσους τάχα μάχονται για το καλό της πόλης αλλά παράλληλα δεν εγκαταλείπουν και δεν πετάνε στα σκουπίδια της Ιστορίας τους "σκελετούς" που κρύβουν στην ντουλάπα τους. 

ΥΓ: Στο γραφείο επικεφαλής άλλης παράταξης έχουμε πάει άπειρες φορές αλλά αυτό διαφεύγει προφανώς στα λαγωνικά του Τάσου Ευσταθίου που αντί να πείσουν τα εναπομείναντα μέλη τους για την εικόνα ΔΙΑΛΥΣΗΣ της παράταξης αφήνουν τον κ. Κουρή να χαρακτηρίζει εμάς "ακροδεξιά δεκανίκια" ενός δημοτικού συμβούλου με ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ θέσεις τον οποίο ήξεραν τις απόψεις τους όταν τον επέλεγαν ως υποψήφιο και ο οποίος βγήκε δεύτερος σε σταυρούς προτίμησης των συνδημοτών μας χωρίς κανένας κομματικός μηχανισμός να τον στηρίξει . Τα ΜΜΕ έχουν συνηθίσει τις επιθέσεις των φασιστών που αυξάνονται αυτή την περίοδο και διαδικτυακά αφού προφανώς τα Ελληνικά ΜΜΕ υπεύθυνα ενημερώνουν για την ΠΑΝΔΗΜΙΑ κάτι που δεν θέλουν οι "ψεκασμένοι" συνομωσιολόγοι που πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Το είχαμε δει και την περίοδο των πρώτων μνημονίων το ζούμε και τώρα με τους "μαχητές κατά της μάσκας και των εμβολίων" που θεωρούν πως η κυβέρνηση θα αφήσει την ΔΗΜΟΣΙΑ υγεία απροστάτευτη για να χτίσουν αυτοί πολιτικές καριέρες παραπλανώντας όσους δεν έχουν μυαλό να σκεφτούν λογικά.

UPDATE: Στο καινούργιο παραλήρημα της κυρίας Μανώλη που συνεχίζει τα ατέρμονα παραμύθια της σύμμαχος με like και η  κ.  Κούρη κόρη του δημοτικού συμβούλου κ. Μιχάλη Κουρή που προφανώς υιοθετεί αμάσητες τις φαντασίες της κ. Μανώλη εναντίον μου .



Θα ακολουθήσουν και καμία δεκαριά like ακόμα των "συνήθη υπόπτων" και βέβαια αναμένουμε την αντίδραση των υπόλοιπων δημοτικών συμβούλων που αυτή την ΦΟΡΑ η σιωπή τους θα ερμηνευτεί ως αποδοχή των "καταγγελιών" χωρίς ΚΑΝΕΝΑ στοιχείο του κ. Κουρή εναντίον μου. Έτσι και επειδή βαρεθήκαμε τις διοικήσεις της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης που ισορροπούν σε δύο βάρκες τους ετοιμάζουμε  "εκπλήξεις" αφού όπως καλά γνωρίζουν οι αναγνώστες μας εμείς δεν οφείλουμε σε κανέναν ΤΙΠΟΤΑ! Τέλος ο λόγος που ξεμπλοκάραμε την κ. Μανώλη ήταν για να εκθέσουμε την παράταξη στην οποία ανήκει περισσότερο και ας μην ανησυχεί θα μπλοκαριστεί και πάλι δεν συγχρωτιζόμαστε άλλωστε με ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ και ΦΑΣΙΣΤΕΣ το έχουμε γράψει δεν θέλουμε ούτε καλημέρα μαζί τους και ΦΥΣΙΚΑ όσοι δεν δεχόμαστε όσους θεωρούν πως μπορούν να πατάνε σε δύο βάρκες . Θα τους "βουλιάξουμε" και δεν θα το πάρουν και χαμπάρι ....

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: