ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι "ψεκασμένοι" μην παίρνετε μέτρα και όταν χάσουν δικό τους άνθρωπο θα φωνάζουν γιατί η Πολιτεία δεν τους προστάτεψε!

Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Οι "ψεκασμένοι" μην παίρνετε μέτρα και όταν χάσουν δικό τους άνθρωπο θα φωνάζουν γιατί η Πολιτεία δεν τους προστάτεψε!


Ένα από τα σημερινά πρωτοσέλιδα του διαδικτυακού τόπου της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" αποτυπώνει χωρίς κραυγές την δυσμενή εξέλιξη για την οποία όλες και όλοι μας όσοι συγχρωτιζόμαστε χωρίς λόγο έχουμε ευθύνη. 



Οι δικές μας ευθύνες φυσικά ως Πολιτείας είναι μεγαλύτερες αφού για χρόνια ως κράτος- παρίας δεν είχαμε αναπτύξει καμία απολύτως πολιτική στο θέμα έρευνας και φαρμάκων και περιμέναμε από τους άλλους να κάνουν για εμάς το "αυτονόητο". Να προχωρούν δηλαδή την επιστήμη την ώρα που εμείς και το δημόσιο σύστημα υγείας μας επιδίδονταν στα "φακελάκια" των χειρουργών -γιατρών και όχι μόνο πολλοί από τους οποίους είχαν παντελή έλλειψη γνώσεων ακόμα και να διαβάσουν τα επιτεύγματα του δυτικού κόσμου σε ιατρικά περιοδικά.

Έτσι σήμερα ακόμα και εάν είχαμε διπλάσιους γιατρούς στις δημόσιες δομές θα περιμέναμε από τον ΠΟΥ (όπως την πάτησε και ο Σωτήρης Τσιόδρας) να μας λέει τις ανοησίες του για τις μάσκες καλύπτοντας τις τεράστιες ευθύνες του κομμουνιστικού κινεζικού καθεστώτος για την εξάπλωση του θανατηφόρου ιού στην Δύση.

Εμείς από τότε είχαμε μεμφθεί τον "ψάλτη"καθηγητή λοιμωξιολογίας κ. Τσιόδρα για το θέμα της χρήσης μασκών αφού παντού στον δυτικό κόσμο η χρήση τους ήταν αποδεκτή από κορυφαίους επιστήμονες τους οποίους βέβαια ο κ. Τσιόδρας αγνοούσε προφανώς αφού ενημερώνονταν από το RT (Rusia Today) ή από το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων και όχι από κάποιο δυτικό μέσο.

Τώρα μου φοράει και ο ίδιος την "μασκούλα" του αφού κατάλαβε έστω με καθυστέρηση πως από την covid-19 δεν θα μας σώσουν οι επικλήσεις στην απολίτιστη Ανατολή αλλά η συστηματική έρευνα της Δύσης αφού ό,τι εμβόλιο βγει από Ρωσία , Κίνα , Κούβα, Ιράν κ.ο.κ θα είναι απλώς για να το κάνει κάποιος ο οποίος έχει βαρεθεί αυτόν τον μάταιο κόσμο.

Ούτε να αντιγράψουν ένα αυτοκίνητο δεν μπορούν στην Ανατολή αλλά εκεί οι "ψεκασμένοι" να μας μιλάνε για κάτι που είναι δεκαετίες πίσω από όσα συμβαίνουν στον δυτικό κόσμο.

Επειδή το εμβόλιο για την covid-19 γίνεται ήδη στην Κούβα ( παλιό εμβόλιο αλλά δεν έχει σημασία αφού η Κούβα αντιμετωπίζει τους πολίτες της ως ιθαγενείς) καλούμε όσους θέλουν να πάρουν νόμπελ οι παρίες -"ιατροί΄" του φασιστικού αυτού κράτους να ταξιδέψουν και να το κάνουν!

Μην μας πρήζουν με την ασχετοσύνη τους και κυρίως μην μας βγάζουν τα λαμόγια της Κούβας που πληρώνονται για τις "υπηρεσίες" που προσφέρουν ως δήθεν αλληλέγγυους στον ανθρώπινο πόνο. Μόνο τα φάρμακα που δίνουν στους καρκινοπαθείς στην χώρα τους θα έπρεπε εδώ και χρόνια να τους έχουν στερήσει την ιδιότητα του γιατρού αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τις "αριστερές" με δεξιές τσέπες που θέλουν να πλουτίσουν εις βάρος της δικής σας αγραμματοσύνης.

Δεν πειράζει ευχόμαστε τελικά η Ε.Ε να επιλέξει το σωστό εμβόλιο αλλιώς για τα επόμενα 2-3 χρόνια θα ζούμε με έναν εφιάλτη για τον  οποίο βέβαια και θα τιμωρηθεί όσο και εάν κάποιοι δεν το θέλουν το κομμουνιστικό κινεζικό καθεστώς που τον δημιούργησε με την γνωστή ανατολίτικη αμέλεια που έχει στοιχίσει εκατομμύρια θανάτους.

Για εμάς όλους που θέλουμε να ζήσουμε κλείνουμε τα αυτιά στις σειρήνες της ξετσίπωτης και επικίνδυνης για την υγεία μας Ανατολής και στεκόμαστε εκεί που πάντα ανήκαμε.

Γιατί η Ελλάδα δεν είναι απλώς ένα ακόμα δυτικό κράτος αλλά η κοιτίδα του δυτικού πολιτισμού που τον έδωσε και έχει πέσει για δεκαετίες στην παγίδα μέρος του πληθυσμού της να υμνεί όσους παλεύουν μάταια για να τον διαλύσουν.

Φοράμε μάσκες παντού , αποφεύγουμε τον συγχρωτισμό και δεν μπαίνουμε καν στην διαδικασία να ομιλούμε με όσους αμφισβητούν τον δυτικό μας πολιτισμό και υμνούν κράτη -παρίες που δεν θα χάσει και κάτι η ανθρωπότητα εάν εκλείψουν.

Άλλωστε την ζημιά που έπαθε η Αμερική από το κράτος-παρία Κίνα δεν θα μπορούσε να την πάθει από καμία πολεμική σύρραξη στην οποία θα συμμετείχε.

Σ.Μ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: