ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μείναμε και από οθόνη λάπτοπ αφού προφανώς και ο Αύγουστος μας ήθελε πιο χαλαρούς

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Μείναμε και από οθόνη λάπτοπ αφού προφανώς και ο Αύγουστος μας ήθελε πιο χαλαρούς


Μια άγαρμπη κίνηση στην οθόνη του λάπτοπ μας διέλυσε προφανώς κάποια pixels και έτσι η αριστερή γωνία μαύρισε δημιουργώντας και "εφέ" σε μεγάλο μέρος της αριστερής πλευράς!



Είναι αλήθεια βέβαια πως αυτό το λάπτοπ ποτέ δεν το συμπαθήσαμε λόγο της κινεζικής προέλευσής του (Lenovo γαρ) εάν και μακρινό 2015 είχε χαρακτηριστεί ως λάπτοπ της χρονιάς προφανώς από ΜΜΕ επηρεασμένα από την βαρβαρότητα της Ανατολής. 


Update: Έτσι δείχνει πλέον η αριστερή πλευρά όπως βλέπουμε του λάπτοπ μας και όλα αυτά μετά από μια άγαρμπη κίνησή μας και πίεση με το χέρι μας στο πάνω αριστερό άκρο της οθόνης που δεν δείχνει σπασμένη αλλά δημιουργεί την παραπάνω εικόνα που  σε κάνει να χάνεις ένα μέρος της οθόνης βγάζοντας σε "αχρηστία" το λάπτοπ μας το μοναδικό στο οποίο λειτουργούσε η μπαταρία του και είχε αυτονομία για κάποιες ώρες. Όσους ρωτήσαμε μας είπαν πως πρέπει να αλλάξει όλη η οθόνη με κόστος που ξεπερνάει τα 80 ευρώ ! Για ένα λάπτοπ που πλέον δεν κάνει πάνω από 180 ευρώ.

Έτσι επιστρέψαμε με συγκίνηση σε ένα Toshiba που παρόλο που έχει 7αρια πάνω και όχι τα Windows 10 θα μας συντροφεύσει για λίγες φανταζόμαστε εβδομάδες ακόμα στο να αναρτούμε σε αυτό εδώ το ιστολόγιο.

Για εσάς βέβαια καμία αλλαγή αφού δεν σας αφορούσε ποτέ καμία προεργασία παρά το τελικό αποτέλεσμα το οποίο τιμούσατε και τιμάτε με τις επισκέψεις σας. 

Περιμένουμε να γυρίσει περισσότερος κόσμος από τις διακοπές του για να μη χρειαστεί να επαναλάβουμε πολλάκις φορές θέμα για την πόλη μας που θεωρούμε πως πρέπει να γίνει γνωστό τουλάχιστον σε όσους το παλεύουν ακόμα θεωρώντας πως δεν είναι όλοι ίδιοι . 

Δεν θέλουμε να τους προϊδεάσουμε αφού άλλωστε δεν διαφημίζουμε ποτέ θέματά μας για λόγους που δεν θα εξηγήσουμε στο παρόν κείμενο.

Για τα 36 άτομα που θα προσληφθούν στον τομέα καθαριότητας θα έχουμε φυσικά ξεχωριστό ρεπορτάζ αφού πρόκειται αποκλειστικά για άτομα που θα δουλεύουν στον καθαρισμό των σχολείων της πόλης μας και έχει ενδιαφέρον να μάθουν και όσοι κάνουν αιτήσεις και απορριφθούν ποιοι τελικά ήταν αυτοί που προτιμήθηκαν για μερική και πλήρη απασχόληση όπως λέει και η σχετική προκήρυξη των θέσεων που ανέβηκε σήμερα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ του δήμου μας.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: