ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στα χνάρια της ΚιΠΗ και η ομάδα των "Αστυνομικών" Ηλιούπολης στο facebook προφανώς ενοχλήθηκαν που τους θίξαμε τον χουντικό δήμαρχο που τους έφτιαξε οικισμό μέσα στο δάσος

Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Στα χνάρια της ΚιΠΗ και η ομάδα των "Αστυνομικών" Ηλιούπολης στο facebook προφανώς ενοχλήθηκαν που τους θίξαμε τον χουντικό δήμαρχο που τους έφτιαξε οικισμό μέσα στο δάσος



Αναγνώστης μας , με mail του μας ενημέρωσε πως δεν βλέπει πια αναρτήσεις μας στην ομάδα Astynomika ilioupolis - Αστυνομικά Ηλιούπολης. Δεν δώσαμε βάση στο mail του αφού δεν είχαμε πάρει καν χαμπάρι πως οι διαχειριστές της ομάδας με είχαν πετάξει από μέλος της !


Συστήσαμε λοιπόν στον αναγνώστη μας κάτι που είχε κάνει ήδη να γίνει μέλος  της ομάδας ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ και παράλληλα να απευθυνθεί στους διαχειριστές της ομάδας για τους λόγους που δεν τον αφήνουν να αναρτεί άρθρα μας σε αυτή. Απάντηση δεν πήρε και αποχώρησε και ο ίδιος αφού προφανώς δεν πείστηκε πως οι διαχειριστές της ομάδας είναι πιο ΔΕΞΙΟΙ από εμάς!

Μετά λοιπόν τους τάχα οικολόγους της ΚιΠΗ και οι φιλοχουντικοί της ομάδας Astynomika θεωρούν πως πετυχαίνουν κάτι μη προβάλλοντας τις αναρτήσεις μας.
ππυ
Λάθος κάνουν και φυσικά εμείς δεν είμαστε ΤΙΠΟΤΑ καλοί αφού πλέον όποιο τοπικό ΜΜΕ αναρτεί σε αυτούς θα αποκλειστεί από όλες τις ομάδες και σελίδες μας στο facebook .

Έτσι θα τους μείνει το ιστολόγιο του Μωραϊτη και οι ψευτοοικολόγοι της ΚιΠΗ που αντιδρούν και για τις ανεμογεννήτριες που είναι μια μορφή παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας φιλική στο περιβάλλον. Μόνο οι πετρελαϊκές εταιρίες θα μπορούσαν να αντιδρούν στην Πράσινη Ενέργεια αλλά για τους αριστερούς της ΚιΠΗ αυτά είναι ψιλά γράμματα!

Εάν κάποια μέλη της ομάδας Astynomika θίχτηκαν με το φιλοχουντικοί τους προτρέπουμε να αναρτήσουν μια έστω μια ανάρτηση ΚΑΤΑ του δοτού δημάρχου της χούντας στην πόλη μας γιατί μετά την δική μας ΔΙΑΓΡΑΦΗ οι αναγνώστες τους δεν θα δουν αφού προφανώς και η ομάδα ασχολείται με τα θέματα της περιοχής που δεν είναι άλλα με το πως θα χτιστούν και άλλα σπίτια μέσα σε ένα δάσος που έτσι και αλλιώς ΠΛΕΟΝ δεν υπάρχει! Εμείς εάν υπάρχουν ανάγκες στέγασης είμαστε ΘΕΤΙΚΟΙ αφού τότε που κατέστρεψε ο Κώστας Δελλαπόρτας το δάσος ΚΑΜΙΑ τέτοια ανάγκη δεν υπήρχε αλλά έπρεπε να βολευτούν σχεδόν ΤΖΑΜΠΑ οι πραιτωριανοί του καθεστώτος για αυτό και η περιοχή πήρε την ονομασία Αστυνομικά γιατί πάνω από όλα η χούντα ενδιαφέρονταν να μείνει ασφαλής από την δίκαιη αγανάκτηση των Ελληνίδων και των Ελλήνων που είδαν έναν ημιπαράφρονα να βάζει την χώρα μας σε "γύψο" όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο ίδιος επειδή ο ίδιος την θεωρούσε ασθενή. Ο "γύψος" των νοσταλγών εμάς δεν μιας πιάνει αφού είμαστε και θα παραμείνουμε όσο εμείς το επιθυμούμε το πρώτο διαδικτυακό ΜΜΕ της πόλης.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: