ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αναμένουν αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας - Ετοιμάζουν νέα μέτρα

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Αναμένουν αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας - Ετοιμάζουν νέα μέτρα


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ιστολογίου μας που προέρχονται από μέλη της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας. 



Ανάμεσα σε αυτά που προτείνουν οι ειδικοί για να αναχαιτιστεί ο θανατηφόρος κινεζικός ιός είναι μαζικά τεστ στον πληθυσμό για να βρεθούν ασυμπτωματικοί ασθενείς, αλλά και γενική χρήση της μάσκας ακόμα και στον προαύλιο χώρο των σχολείων αφού το άνοιγμά τους στις 7 Σεπτεμβρίου προβληματίζει έντομα πολλούς επιστήμονες του χώρου της υγείας. 

Επίσης παρόλο που έχουν προσληφθεί από την παρούσα κυβέρνηση 6.000 υγειονομικοί ετοιμάζεται προκήρυξη για πρόσληψη 1.000 γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων για τα δημόσια νοσοκομεία του ΕΣΥ. 

Τέλος όπως ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, η χώρα μας στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης της ΕΕ με την εταιρεία AstraZeneca που θα παράγει το εμβόλιο της Οξφόρδης, η Ελλάδα αναμένεται να είναι μεταξύ των χωρών-μελών που θα έχει πρόσβαση σε αυτό για τον εμβολιασμό των πολιτών της.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: