ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Περισσότερες ειδήσεις και για τον Άλιμο αφού αυτό μας επιβάλει η Αγάπη που μας δείχνουν οι δημότες του

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Περισσότερες ειδήσεις και για τον Άλιμο αφού αυτό μας επιβάλει η Αγάπη που μας δείχνουν οι δημότες του


Εάν και ξεκινήσαμε ως ιστολόγιο (2013) με  ελάχιστες αναρτήσεις αποκλειστικά για τον δήμο μας, στη συνέχεια αυτό άλλαξε.



Οι ειδήσεις από όμορους δήμους που φιλοξενούμε κατά καιρούς έχουν ως μοναδικό στόχο να καταδείξουν πως εάν υπάρχει ένα ικανός και άξιος δήμαρχος οι Σοβιετίες "καταρρέουν" ή αναγκάζονται να παράγουν και κάτι ,εκτός από ανούσια λόγια "επανάστασης" κατά του δήθεν κακού καπιταλισμού που τους ταΐζει εις βάρος όλων μας. 

Έτσι όπως βλέπουμε στα Google Analytics υπάρχουν πολλοί που μας διαβάζουν από την πόλη Alimos και βέβαια για αυτούς εμείς αλλά κυρίως για να αποδείξουμε πως εάν ένας δήμαρχος δουλεύει μπορεί θα έχουμε περισσότερες ειδήσεις και για τον όμορο δήμο.

Άλλωστε ο Ανδρέας Κονδύλης χωρίς να έχει τις ίδιες ιδεολογικές καταβολές με εμάς έχει αποδείξει πως κάνει έργο στον όμορο δήμο που και πιο καθαρός είναι από τον δικό μας και κυρίως πιο καλά φωτισμένος.

Η παραλία του είναι αξιοποιημένη και οι δημότες του όμορου δήμου μας έχουν προνόμια που εμείς δεν θα τα δούμε όσο πιστεύουμε σε ιδεοληψίες που μας καθηλώνουν σε ένα παρελθόν κακών στην πλειοψηφία τους διοικήσεων που μας άφησαν να πανηγυρίζουμε για την "δημόσια" περιουσία και να ανεχόμαστε να εργάζονται μέσα στο δημαρχείο μας "επιστήμονες" που απαξιώνουν πλήρως με τις δημόσιες τοποθετήσεις τους κάθε έννοια Δικαίου.

Το νέο Προεδρικό Διάταγμα που μετά από δεκαετίες βάζει τάξη στα χάλια στα οποία έχει περιέλθει ο Υμηττός μας είναι μια ευκαιρία να συμβαδίσουμε με δημάρχους που δεν λαϊκίζουν και που προσφέρουν στους δημότες τους καλές παροχές , χωρίς να φεσώνουν τους δήμους τους.

Ο Ανδρέας Κονδύλης που προφανέστατα προέρχεται από τον χώρο της κεντροαριστεράς στηρίζει καλύτερα και με πάθος θεσμούς της Αστικής μας Δημοκρατίας που κάποια σαπρόφυτα της κεντροδεξιάς της πόλης μας απλώς αγνοούν.

Βλέπετε ο για δεκαετίες συγχρωτισμός τους με χουντικούς τους έχει απαξιώσει πλήρως στην τοπική κοινωνία με αποτέλεσμα η τελευταία να έχει αποφασίσει πως με τέτοια στελέχη καμία τύχη δεν έχει για διοίκηση η κεντροδεξιά στην πόλη μας.

Και αντί να αφήσουν να πάει μπροστά ένας νέος όπως π.χ ο Κονδύλης στον Άλιμο ή ο Παπανικολάου στην Γλυφάδα βγάζουν "νέους" με χουντικές απόψεις και ανέξοδους τάχα "εθνικισμούς" από ανθρώπους που ουδέποτε είχαν καμία Εθνικιστική Δράση εκτός και εάν θεωρούν πως ο συγχρωτισμός τους με τα κατακάθια και τους δοτούς δημάρχους της χούντας είναι "διαβατήριο" για να ξεγελάσουν όσους εδώ και δεκαετίες έχουν φάκελο ( ή για να ακριβολογούμε είχαν φάκελο στην ασφάλεια) για συμμετοχή σε δεκάδες δράσεις που κάποιες από τις οποίες χαρακτηρίστηκαν από διεφθαρμένα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ ως τρομοκρατικές! 

Αποτέλεσμα την ώρα που η Χρυσή Αυγή έσφαζε κόσμο στους δρόμους οι τάχα αδιάφθοροι της ΕΛ.ΑΣ που τους έκανε ρόμπα η έρευνα της ΕΥΠ να διώκουν Έλληνες Εθνικιστές με εντάλματα σύλληψης για πράγματα τα οποία τάχα υλοποίησαν ενώ βρίσκονταν εδώ και χρόνια στο Εξωτερικό!

Όταν τον Αύγουστο του 2013 η τότε κυβέρνηση ζήτησε να μάθει για συγκεκριμένες ενέργειες που φορτώθηκαν σε συνδημότη μας ( Γάλλο σήμερα πολίτη) με ποια στοιχεία τον κατηγορούν στο φάκελο των "αδιάφθορων" βρέθηκαν καμία δεκαριά φωτογραφίες από συμμετοχή του σε συγκεντρώσεις που είχαν διαφημιστεί από πολλά ΜΜΕ της εποχής ( μιλάμε για τα μέσα της δεκαετίας του 1990) και στις οποίες ο "τρομοκράτης" κατά αυτούς φορούσε μπλούζα που έγραφε "Λευτεριά στην Βόρεια Ήπειρο" ενώ ως απόδειξη είχαν και φωτογραφία του με τον Ζαν Μαρί Λεπέν από διακοπές του στην Ελλάδα! Οι τότε αξιωματικοί που επιζητούσαν την ποινικοποίηση της Εθνικιστικής δράσης του συνδημότη μας και από το 2010 Γάλλου υπηκόου είναι μέσα στα ονόματα τα οποία έχουν κληθεί για ανωμοτί κατάθεση μετά την έρευνα της ΕΥΠ για την διαφθορά στην ΕΛ.ΑΣ και την εγκληματική οργάνωση Μάλαμα στην οποία συμμετείχαν πολλά "μπουμπούκια" που το έπαιζαν πατριώτες!

Για αυτό λοιπόν από Σεπτέμβριο θα βλέπετε ό,τι δεν θα δείτε στην πόλη μας όσο ο δήμαρχος μας εμμένει στις ιδεοληψίες της αριστεράς και πολλές φωτογραφίες από τον δήμο Αλίμου για να δείτε και εσείς πως εάν ένας δήμαρχος θέλει μπορεί να κάνει να δουλέψουν καλύτερα οι μόνιμοι υπάλληλοι του δήμου μας που απλώς περιμένουν την συνταξιοδότησή τους.

Και καλά κάνουν αφού η Πολιτεία τους παρέχει την ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ και αφού όλες και όλοι μας ψηφίζουμε κόμματα που δεν αποφασίζουν πως αυτή είναι ανασταλτικός παράγοντας ανάπτυξης μιας οικονομίας που ενώ είναι καπιταλιστική κινείται με κανόνες Σοβιετίας όπως σας αναδείξαμε πρόσφατα με την ορισμένου χρόνου σύμβαση του γιου της προέδρου των Εργαζομένων του δήμου μας στον τομέα της καθαριότητας! 

Και βέβαια αντέδρασαν και πάλι με αρθρογραφία εναντίον μας χωρίς ουσιαστική απάντηση για την εν λόγω επιλογή σε site μηδαμινής επισκεψιμότητας όσοι με λεφτά του "κακού" καπιταλισμού συντηρούν τις οικογένειές τους δουλεύοντας με τους ρυθμούς και τα ωράρια που οι ίδιοι έχουν φτιάξει σε έναν ΔΗΜΟΣΙΟ τομέα που ένας δουλεύει και 20 κάθονται!

Ευχαριστούμε τέλος για την τελείως αρνητική άποψη που έχουν για εμάς τα ορφανά του Στάλιν πράγμα που σημαίνει πως είμαστε απόλυτα συνεπείς με όσα πιστεύουμε και δεν μπαίνουμε στην διαδικασία να συγχρωτιζόμαστε με τον εμφανή ΦΑΣΙΣΜΟ για να γίνουμε αρεστοί σε όσους είναι με τις προτάσεις τους υπεύθυνοι για την χρεοκοπία της χώρας και που εξακολουθούν να θέλουν να μας κάνουν Βόρεια Κορέα , Κούβα ή Βενεζουέλα.

Σύμμαχος τους στην παρούσα συγκυρία ο πρώην Κνίτης υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος που στις κάλπες θα καταλάβει πως όσα ρουσφέτια και να κάνει δεν θα μπει στη Βουλή γιατί ατυχώς για εκείνον το κόμμα με το οποίο πολιτεύεται παραμένει ΔΕΞΙΟ παρά τις ανόητες προσθήκες και άθλιες επιλογές μη φιλελεύθερων πολιτικών που έκανε και εξακολουθεί να κάνει η τωρινή ηγεσία του κόμματος και το στενό της περιβάλλον.

Και ας μην ανησυχούν έχουμε και εμείς τους ανθρώπους μας στο υπουργείο Εσωτερικών εμείς ό,τι ζητάμε είναι για ενημέρωση των αναγνωστών μας και όχι προφανώς για να τα δούμε εμείς που ξέρουμε πολύ καλά πως λειτουργούν οι αρμοί της Εξουσίας!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: