ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό

Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό



  • Έχει συνταχθεί κατά του Προεδρικού Διατάγματος για τον Υμηττό ό,τι πιο οπισθοδρομικό κυκλοφορεί στην πόλη. Από "ψεκασμένους" της άκρας δεξιάς και άκρας αριστεράς μέχρι γνωστούς αντιμνημονιακούς με παχυλές συντάξεις μετά από 10 χρόνια μνημονίων. Η αρθρογραφία κατά του σχεδίου σε τοπικά ΜΜΕ  που δόθηκε από την κυβέρνηση για διαβούλευση, είναι για γέλια καθώς και ο πανικός τους αφού το Προεδρικό Διάταγμα για τον Υμηττό δίνει τέλος σε χρόνιες αυθαιρεσίες ,και αναμένεται να ψηφιστεί με μεγάλη πλειοψηφία .
  • Οι δημοτικοί υπάλληλοι έχουν ξεπεράσει τους 600 και εάν συνεχίζουμε τα ίδια λάθη που μας οδήγησαν στην χρεοκοπία. Ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος είναι ο πλέον ακατάλληλος για να εφαρμόσει μια φιλελεύθερη πολιτική και σίγουρα είναι από τους χειρότερους υπουργούς της κυβέρνησης  που εάν δεν τον αντικαταστήσει άμεσα θα δει να τινάζεται στον αέρα ο προϋπολογισμός του Κράτους αφού συνεχώς δίνει την δυνατότητα στους ΟΤΑ να προσλαμβάνουν προσωπικό ενώ δεν έχουν εξασφαλιστεί τα απαραίτητα κονδύλια. Μέχρι το τέλος του έτους ο προϋπολογισμός θα έχει πέσει έξω πάνω από 15 δισ. ευρώ και το "μαξιλαράκι" που είχε αφήσει η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει εξαφανιστεί σε ρουσφέτια κολλητών και φίλων. 
  • Νέα μείωση των συντάξεων στη χώρα μας προβλέπουν μελέτες που κάνουν για την Ελληνική Οικονομία διεθνείς οίκοι. Οι μειώσεις θα είναι της τάξεως του 2% έως και 10% σε συνταξιούχους άνω των 1000 ευρώ. 
  • Εκατομμύρια θα μοιράσει και πάλι η κυβέρνηση σε επιχειρήσεις και εργαζόμενους κλάδων που πλήγησαν από την πανδημία. Αναμένονται ανακοινώσεις μέχρι το τέλος του μήνα και εκταμίευση τον πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου. 
  • Η χθεσινή εικόνα με κλειστά τα μαγαζιά μετά τις 12 το βράδυ ήταν απογοητευτική εάν αναλογιστεί κανείς πως τα σχολεία τα ανοίγουν στις 7 Σεπτεμβρίου ακούγοντας τα σωματεία των δασκάλων και καθηγητών που είναι αντίθετοι στην εξ ΄αποστάσεως μάθηση μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών και φυσικά των καμερών. Δεν πειράζει μόλις αρρωστήσουν οι πρώτοι δάσκαλοι και καθηγητές θα ζητάνε όλοι την εξ' αποστάσεως μάθηση αφού βαριούνται να κάνουν προεργασία για να ετοιμάσουν ένα αξιόλογο μάθημα για τους μαθητές τους. 
  • Ο παιδεραστής- καθηγητής που εργάζονταν σε Γυμνάσιο της πόλης μας παραμένει προφυλακισμένος και το παίζει "τρελός" , ενώ επικαλείται διάφορους ευφάνταστους λόγους για να μην δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του. Θεωρεί μάλλον όπως και η διεύθυνση του σχολείου πως θα παραμείνουν τα πράγματα ως είχαν στο συγκεκριμένο σχολείο και οι παιδόφιλοι καθηγητές θα εξακολουθούν μαζί με τους "κολλητούς" τους να λένε χυδαία ανέκδοτα σε 14χρονο παιδιά. Υπομονή έχουμε αλλά προφανώς και η κυβέρνηση δεν μπορεί να δέχεται τις "ιδιαιτερότητες" μιας Δικαιοσύνης που διέσυρε έναν πρώην πρωθυπουργό κατασκευάζοντας κουκουλοφόρους μάρτυρες και που "καλύπτει" ένα καθηγητή που κανονικά θα έπρεπε ήδη να έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη γιατί είναι βέβαιο πως η αλλοδαπή μαθήτριά του δεν ήταν το μόνο του θύμα. . 
  • Το ΝΠΔΔ "Μουσείο Εθνικής Αντίστασης" θα εξελιχθεί σε ΕΥΩΝΥΜΟ Α.Ε για την προηγούμενη διοίκηση του δήμου μας ,αφού προφανώς και η νέα θα σταματήσει να κουβαλάει στις πλάτες της "πολιτικά πτώματα" ή δήθεν "αγωνιστές" που ό,τι κάνουν το κάνουν για ΜΟΝΟ για οικονομικό όφελος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: