ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Χρόνια Πολλά Παναγιώτη Κόκλα και συνέχισε να λες την άποψή σου δημόσια αφού κάποιοι θεωρούν πολιτική το να μην παίρνεις ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση ακόμα και για τα βασικά

Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

Χρόνια Πολλά Παναγιώτη Κόκλα και συνέχισε να λες την άποψή σου δημόσια αφού κάποιοι θεωρούν πολιτική το να μην παίρνεις ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση ακόμα και για τα βασικά


Μέσα στις 10 πιο δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα ( δεξιά στο ιστολόγιο μας) εύκολα μπορεί να δει κάποιος πως 4 από αυτές αφορούν κείμενα που αφορούν τον Γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου μας κ. Παναγιώτη Κόκλα. 



Οι προτιμήσεις σας δεν μπορούν να "αλλοιωθούν" από εμάς αφού αυτόματα οι αναρτήσεις με τα περισσότερα  κλικ κάθε μήνα βγαίνουν στα πλάγια. Υπάρχει και η επιλογή των πιο δημοφιλών αναρτήσεων της εβδομάδας ,αλλά αυτές του μήνα έχουν κάνει χιλιάδες κλικ και βοηθούν και εμάς ως διαχειριστές του ιστολογίου να γνωρίζουμε τι διαβάζετε πιο πολύ σε εμάς.  Το βλέπουμε και από τα Google Analytics με περισσότερα στοιχεία που αφορούν φύλο , ηλικίες κ.ο.κ αλλά εμείς θέλουμε να βλέπετε και εσείς τι διαβάζουν οι περισσότεροι αναγνώστες μας.

Η διαφάνεια για εμάς είναι απαράβατος όρος μιας υγιούς σχέσης που έχουμε αναπτύξει μαζί σας από το 2013. Μια σχέσης που μας κρατάει πρώτους στις προτιμήσεις σας παρά τον ανηλεή πόλεμο που δεχόμαστε χωρίς βέβαια να αφήνουμε τίποτα αναπάντητο.

Έτσι σήμερα και επειδή ο Παναγιώτης γιορτάζει σκεφθήκαμε να του ευχηθούμε και από εδώ Χρόνια Πολλά και κάθε Ευτυχία ,αφού με την δυναμική έως τώρα παρουσία του στο δημοτικό συμβούλιο έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των αναγνωστών μας και όχι μόνο, και δίκαια έχει κατακτήσει πολλούς φίλους αλλά όπως είναι φυσικό όταν δεν μασάς και εκφράζεις ΔΗΜΟΣΙΑ άποψη και μερικούς εχθρούς που προφανέστατα δεν είναι σε θέση να τον βλάψουν. 

Εμείς ακόμα και όταν διαφωνούμε με τον Παναγιώτη Κόκλα του αναγνωρίζουμε πως δεν κρύβεται και δεν φοβάται να πει την άποψή του ΔΗΜΟΣΙΑ , στεναχωρώντας όπως είναι φυσικό κάποιους που έχουν την αντίθετη άποψη. Και εμάς έχει στεναχωρήσει και καλά μας έκανε αφού είναι δεδομένο πως δεν μπορούμε να συμφωνούμε σε όλα.

Εμείς θα θέλαμε να τον δούμε και σε θέση ευθύνης ,και το γράφουμε ΔΗΜΟΣΙΑ αφού για εμάς καθένας και καθεμία κρίνεται αποκλειστικά με το έργο που παράγει ή δεν παράγει. Και για την δική μας άποψη ο κ. Παναγιώτης Κόκλας θα τα πάει καλά σε θέση ευθύνης , είναι εμφανές πως θα το παλέψει και θα καταφέρει σίγουρα κάτι θετικό.

Άλλωστε από λόγια χορτάσαμε και ως ιστολόγιο ανεξάρτητα από την ΞΕΚΑΘΑΡΗ ιδεολογική μας θέση δεν διστάζουμε να πούμε μπράβο σε κάποιον που σέβεται βέβαια την Αστική μας Δημοκρατία και τους κανόνες της ,υλοποιήσει κάτι προς το συμφέρον των πολλών.

Και βέβαια το συμφέρον των πολλών δεν είναι μια αφηρημένη έννοια και δεν μπορεί ουδείς να παραβλέπει όσα ωφελούν την κοινωνία επικαλούμενος ιδεοληψίες που έχουν ξεπεραστεί από  μια σκληρή πραγματικότητα την οποία βιώνουμε όλοι μας.

Και μπορεί βέβαια να μην είμαστε πάνω από κόμματα και χρώματα όπως ο Παναγιώτης αφού εξακολουθούμε και πιστεύουμε σε αυτά, αλλά δεν θα διστάσουμε να πούμε μπράβο σε μια πρόταση θετική για το κοινωνικό σύνολο ακόμα και εάν την εκφέρει δημοτική παράταξη με την οποία εμείς δεν έχουμε ουδεμία ιδεολογική σχέση. 

Αυτά και επειδή κάποιοι θα φωνάζουν για την ξεχωριστή ανάρτηση για τα χρόνια πολλά στον γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου μας , να τους πούμε πως δεν του χαρίστηκε αλλά την κέρδισε από τα χιλιάδες κλικ που έχουν κάνει τα θέματα που έχει αναδείξει και έχουν  φιλοξενηθεί από το ιστολόγιό μας. 

ΥΓ: Δέσποινες, Μαρίες, Παναγιώτηδες, και όσοι γιορτάζετε σήμερα  & είσαστε και πολλοί ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και σε εσάς

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: