ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα ορφανά του Στάλιν επιχειρούν επί ματαίω να παραχαράξουν την Ιστορία

Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Τα ορφανά του Στάλιν επιχειρούν επί ματαίω να παραχαράξουν την Ιστορία


Για ακόμα μια φορά τα ορφανά του Στάλιν μέσω site χαμηλής επισκεψιμότητας προσπαθούν να βάλουν την Ιστορία στα δικά τους φασιστικά καλούπια. 


Προφανώς οι λαοί της Τσεχίας και της Σλοβακίας που ζουν πλέον και αυτοί σε συνθήκες Αστικής Δημοκρατίας και πάνε και πολύ καλά μετά την λαίλαπα του κομμουνισμού γνωρίζουν τις θηριωδίες που βίωσαν από το κομμουνιστικό καθεστώς που αποκαλούν οι Σταλινοφασίστες της katiousa.gr Σοβιετική "Δημοκρατία" της Τσεχοσλοβακίας. 

Δημοκρατία χωρίς εκλογές δεν υπάρχει και προφανώς επειδή με εκλογές δεν μπορεί να επικρατήσει ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ τους αναρτούν τις ανοησίες τους αφού εδώ είμαστε Αστική Δημοκρατία και δεν στέλνουμε στα γκουλάγκ όσους δεν συμφωνούν με τον "πατερούλη". 

Η ανοχή της Αστικής μας Δημοκρατίας προς νοσταλγούς απολυταρχικών καθεστώτων που όπου επικράτησαν έφεραν ΠΕΙΝΑ και ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ θεωρείται από τα ορφανά του Στάλιν ως αδυναμία αφού ευελπιστούν πως οι χαζομάρες που γράφουν μπορούν να πείσουν δημοκρατικούς πολίτες που έχουν ταξιδέψει στις χώρες αυτές και γνωρίζουν τι επικρατούσε εκεί επί κόκκινου φασισμού και πως ζουν σήμερα. 

Αντί να γράφουν ανοησίες που ουδείς μη "ψεκασμένος" διαβάζει ας πάνε να υπηρετήσουν το καθεστώς της Βόρειας Κορέας που πρόσφατα νομοθέτησε να τρώνε τα σκυλιά επειδή ο λαός εκεί πιστεύει στις αθλιότητες του κομμουνισμού και ΠΕΙΝΑΕΙ. 

Έπρεπε να είχαν επαναστατήσει εκατομμύρια φορές οι Βορειοκορεάτες και όχι να περιμένουν από την Δύση ( θα γίνει και αυτό) να φέρει την Δημοκρατία στην χώρα τους. 

Για την Ελλάδα ας μη το ψάχνουν ο αντικομμουνισμός προφανώς και θα συνεχίσει να υπάρχει σε μια χώρα που γέννησε την Δημοκρατία και δεν έχουν καμία τύχη να βγουν με εκλογές ακόμα και εάν φτάσει να πεινάει το 80% του πληθυσμού μας. 

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έχουν από καιρό πει ΟΧΙ στον κόκκινο φασισμό και έχουν πολεμήσει εναντίον του την περίοδο 1945-1949 για να μην επικρατήσει. 

Τύχη δεν έχουν γελάμε με τις ανοησίες που γράφουν και κυρίως με το ΜΙΣΟΣ που βγάζουν εναντίον επαγγελματιών δημοσιογράφων επειδή δεν υποκύπτουν στον κόκκινο φασισμό τους. 

Καλή τύχη τους ευχόμαστε στις επόμενες κάλπες που θα στηθούν όταν τα ποσοστά τους θα συρρικνωθούν και άλλο παρόλο που η χώρα μας βιώνει μια οικονομική κρίση που διαρκεί ήδη πάνω από 10 χρόνια. Ακόμα και έτσι ο λαός δεν θέλει να τους δοκιμάσει αφού έχουν δείξει το πραγματικό τους πρόσωπο την περίοδο 1945-1949 και ευτυχώς για την χώρα το υγιές κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ που είναι υπέρ της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ τους έχει φτύσει από το 2015. 

Γιατί εντάξει τόσο ξεφτιλισμένος σαν και αυτούς δεν θα μπορούσε να είναι ούτε ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ούτε φυσικά το στενό περιβάλλον του. 

Όσα ψέματα και να γράψουν προφανώς και δεν θα πείσουν κανέναν πως ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ φασισμός τους μπορεί να δώσει σε όλες και όλους μας ένα καλύτερο μέλλον. 

Όπως είπαν και δικοί τους πρώην σύντροφοι "ευτυχώς που χάσαμε" αλλιώς η χώρα μας τώρα θα ήταν σε δυσμενέστερη θέση και θα είχαμε βιώσει στο πετσί μας τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους αφού η ανικανότητά τους είναι δεδομένη και καταγεγραμμένη ιστορικά. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: