ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο κ. Γαβρόγλου θεωρεί γιορτή μίσους το να αποτίεις φόρο τιμής σε ΗΡΩΕΣ

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Ο κ. Γαβρόγλου θεωρεί γιορτή μίσους το να αποτίεις φόρο τιμής σε ΗΡΩΕΣ



Για τον έκδηλο ρατσισμό και σεξισμό του κ. Γαβρόγλου δεν έχω κάτι να πω. Άλλωστε δεν με ξενίζει ζώντας σε μια πόλη που η αριστερά και οι εκπρόσωποί της δεν καταδίκασαν τον πρόσφατο ΡΑΤΣΙΣΜΟ υποψήφιας δημοτικής συμβούλου , ούτε είχαν κουβέντα να πουν για την αήθη λεκτική επίθεση που δεχθήκαμε ως μέσο από δημοτικό σύμβουλο κεντροδεξιάς παράταξης.



Η "δημοκρατικότητά" τους για εμάς είναι γνωστή εδώ και δεκαετίες και φυσικά όχι μόνο συντηρούν ένα σωρό στερεότυπα κατά διάφορων κοινωνικών ομάδων , φύλων κ.ο.κ αλλά υποκρίνονται αλληλεγγύη μόνο όταν έχουν κάποιο προσωπικό όφελος.

Άρα ορθά του απάντησε η συμπαθής και δραστήρια υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως που επειδή κάνει έργο δέχεται επιθέσεις από τα ορφανά του Στάλιν στην χώρα μας.

Να πούμε λοιπόν στον κ. Γαβρόγλου και τους "συντρόφους" του πως γιορτή ΜΙΣΟΥΣ για τον δυτικό κόσμο δεν είναι να αποτίεις ΤΙΜΗ σε όσους έδωσαν την ΖΩΗ τους για να μην καταντήσει η ΧΩΡΑ μας Σοβιετία αλλά το να θεωρείς σφαγείς του Ελληνισμού όπως οι μαχητές του ΕΑΜ -ΕΛ.ΑΣ άτομα στα οποία πρέπει να αποτίεις τιμές και όχι χλεύη όπως είναι καθήκον κάθε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ πολίτη.

Επειδή και στην πόλη τα φασιστοειδή είναι πολλά προφανέστατα θα βρεθούν και κάποιοι ΔΗΜΟΣΙΑ να υπερασπίσουν τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ και τις ανοησίες του κ. Γαβρόγλου που προφανώς εάν ζούσε κατά την διάρκεια του Συμμοριτοπόλεμου θα αγωνίζονταν για να μας κάνει ένα φασιστικό-κομμουνιστικό κράτος χωρίς προσωπικές ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ.

Το γεγονός πως κάποιοι κάνουν πως δεν είδαν το δεύτερο σκέλος της ανάρτησης του κ. Γαβρόγλου που αναφέρεται στη παρουσία του υφυπουργού Άμυνας κ. Στεφανή στις εκδηλώσεις μνήμης στο Γράμμο και στο Βίτσι δείχνει πως κάποιοι αρέσκονται στα ψέματα και τους ΜΥΘΟΥΣ και αρνούνται να καταδικάσουν τα εγκλήματα της αριστεράς για να τα έχουν καλά με όλους.

Το δικό μας ΜΜΕ ξεκάθαρα λέει πως δεν θέλει ούτε καλημέρα με φασίστες και φονιάδες που έχουν ως πρότυπο τον Άρη Βελουχιώτη αφού εμείς με θέματα Δημοκρατίας δεν παίζουμε και ούτε θέλουμε να πατάμε σε δύο βάρκες.

Θα πέσουν στη θάλασσα της λήθης και της πλήρους απαξίωσης όσοι ακόμα και σήμερα εξισώνουν τους θύτες με τα θύματα σε μια προσπάθεια να τα έχουν καλά και με τους υποστηρικτές των δολοφόνων και εχθρών της Αστικής μας Δημοκρατίας αλλά και με την νομιμότητα .

Ξεκάθαρες θέσεις λοιπόν αφού όποιος δεν καταλαβαίνει πως ο Εθνικός Στρατός πολέμησε για να παραμείνει η χώρα μας στον δημοκρατικό δυτικό κόσμο και να μην πέσει στα χάλια του κόκκινου φασισμού δεν είναι απλώς ανιστόρητος αλλά και επικίνδυνος για την Αστική μας Δημοκρατία.

Σε μια δεκαετία από σήμερα και επειδή οι συνθήκες το επιβάλλουν η χώρα μας θα προχωρήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στην απομυθοποίηση και στην ΔΗΜΟΣΙΑ καταδίκη όσων εγκλημάτησαν εις βάρος της χώρας μας.

Αυτό φοβούνται τα φασιστοειδή ( κόκκινα ή μαύρα) αφού βλέπουν πως και στη χώρα μας όπως και παντού στο δημοκρατικό δυτικό χρόνο τα ψέματά τους και ο έκδηλος ΦΑΣΙΣΜΟΣ τους δεν θα γίνονται ανεκτά και θα τεθούν εκτός νόμου όπως ήταν πάντα δηλαδή αφού ο μανδύας Δημοκρατίας που τους προσφέρθηκε για λόγους εθνικής συμφιλίωσης από τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Καραμανλή τους πάει "στενός" και δεν αντέχουν στο να μην σφάζουν αθώους συνέλληνες.

Οι δολοφόνοι του ΕΑΜ-ΕΛ.ΑΣ της ΕΠΟΝ και των άλλων φασιστικών οργανώσεων δεν είναι για τιμές αλλά για χλεύη από κάθε άνθρωπο που σέβεται τον εαυτό του και είναι δημοκράτης.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: