ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η υπόσχεση του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου Ηλιούπολης Παναγιώτη Κόκλα προς τους αναγνώστες μας

Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

Η υπόσχεση του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου Ηλιούπολης Παναγιώτη Κόκλα προς τους αναγνώστες μας


Την ανάγκη να σας ευχαριστήσει για τις χιλιάδες επισκέψεις που έχετε κάνει σε άρθρα που τον αφορούν ένιωσε ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου του δήμου μας Παναγιώτης Κόκλας γράφοντας σχετικά στο προσωπικό του προφίλ στο facebook. Συνόδεψε μάλιστα την ανάρτησή του με ένα ωραία απόφθεγμα του Αριστοτέλη. 


Κύριε Stavros Marinis μέχρι σήμερα έχετε ασχοληθεί αρκετές φορές μαζί μου. Άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά. Η κριτική και στις δύο περιπτώσεις και εφόσον δεν με προσβάλει , είναι δεκτή και με βοηθά να βελτιωθώ ως άνθρωπος αλλά και ως δημοτικός σύμβουλος .
Τις τελευταίες όμως ημέρες έχω διαπιστώσει ότι γράφετε αρκετά θετικά άρθρα ανεβάζοντας πιο ψηλά τον πήχη των προσδοκιών , των δικών σας αλλά και των αναγνωστών σας προς το πρόσωπο μου. Οφείλω αν μη τι άλλο ,να πω σε εσάς αλλά και τους αναγνώστες σας ένα μεγάλο ευχαριστώ και δεσμεύομαι ότι θα προσπαθήσω ακόμα περισσότερο" .

Εμένα μόνο για λόγους ευγενείας με ευχαριστεί αφού ως γνωστόν η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Κόκλα δεν στηρίχθηκε καθόλου από το ιστολόγιό μας , μια λάθος δική μου προσωπική  επιλογή όπως αποδείχθηκε ( αφού πέρα από την δική μας  ξεκάθαρη ως είθισται για τα δικά μας στάνταρ προτίμηση είχαμε βάλει και υποψηφίους από άλλες παρατάξεις ) που ευτυχώς δεν στέρησε το δημοτικό μας συμβούλιο από έναν ιδιαίτερα ενεργό δημοτικό σύμβουλο που ασχολείται σοβαρά με τον θεσμικό ρόλο που του έχει ανατεθεί και συμβάλει στην προβολή και ανάδειξη θεμάτων που ταλανίζουν τους συνδημότες μας. Άλλωστε η απλή αναλογική για την οποία εκτός από εμάς δεν είδαμε να πολεμάει και κάποιος ιδιαίτερα είχε σκοπό συνθέσεις πάνω από κόμματα και χρώματα όπως ήταν και εξακολουθεί να είναι το προεκλογικό σλόγκαν του Παναγιώτη.

Και μόνο που ένιωσε την ανάγκη να σας ευχαριστήσει για το γεγονός πως τον έχετε με τις χιλιάδες επισκέψεις σας να μονοπωλεί το ενδιαφέρον σε 6 από τις 10 δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα στο ιστολόγιό μας δείχνει και την ποιότητα του χαρακτήρα του. Και δεν σταματάει φυσικά στο ευχαριστώ αλλά σας υπόσχεται πως θα προσπαθήσει ακόμα περισσότερο για το καλό της πόλης και την επίλυση των προβλημάτων σας .

Να ξεκαθαρίσουμε γιατί κάποιοι "πονηροί" μπερδεύουν εσκεμμένα τα πράγματα πως ο Παναγιώτης Κόλκας δεν ασκεί διοίκηση για να έχει φθορά από όσα δεν υλοποιούνται . Ατυχώς για τους πολλούς δεν κατέχει θέση λήψης αποφάσεων επομένως ας μην ματαιοπονούν όσοι για μικροπολιτικούς λόγους "παρακαλάνε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" αντί να βοηθάνε για το κοινό καλό ή για να είναι πιο σωστά διατυπωμένο για το καλό των περισσοτέρων συνδημοτών μας.

Άρα άμα νομίζουν κάποιοι πως είμαστε σε προηγούμενες δεκαετίες και πως η στείρα αντιπολίτευση πουλάει μάλλον θα διαπιστώσουν πως οι εποχές άλλαξαν.

Τα "χτυπήματα" που θα δεχθεί ο Παναγιώτης που κινείται εκτός κομματικών μηχανισμών θα είναι πολλά αφού γνωρίζουμε πολύ καλά πως υπάρχουν κανόνες τους οποίους έχει παραβεί αφού έχει δηλώσει ΞΕΚΑΘΑΡΑ πολύ καιρό τώρα τι ακριβώς πρεσβεύει .

Άρα έχει γίνει σιωπηρά αποδεκτό από την δημοτική παράταξη με την οποία κατέβηκε πως θα ακολουθήσει τον δικό του δρόμο. Και βασικά επειδή τον είχαμε ψέξει και εμείς κατηγορώντας το για μη κομματική πειθαρχία ή μάλλον ενδοπαραταξιακή αφού η δημοτική τους παράταξη είχε από πολλούς ιδεολογικούς χώρους θέλουμε πολύ καιρό να δούμε τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στις 8 δημοτικές μας παρατάξεις και εάν εξαιρέσεις 2-3 "ακραίες" στις άλλες δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ ή δεν είναι εμφανείς στους πολλούς . Για εμάς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Επομένως καλό θα ήταν οι προσπάθειές του να τυγχάνουν προβολής από αυτούς που "φτιάχνει" με την παρουσία του στο δημοτικό συμβούλιο.

Γιατί σίγουρα ο Παναγιώτης Κόκλας είναι στα συν της παράταξης με την οποία κατέβηκε και όχι στα πλην. Τρανή απόδειξη πως παρόλο την κόντρα μας για συγκεκριμένους λόγους με την παράταξη με την οποία τελικά εκλέχθηκε, οι φανατικοί αναγνώστες μας όχι μόνο διαβάζουν με μανία τις αναρτήσεις που τον αφορούν ( επειδή αφορούν και αυτούς αυτά που λέει ή για αυτά που αγωνίζεται) και στην ουσία είναι αυτοί που μου υπέδειξαν το λάθος μου και τον "επέβαλαν" τιμώντας τον με χιλιάδες επισκέψεις.

Θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής με τον Παναγιώτη Κόκλα και να του πω , πως δεν μου είναι ευχάριστο το γεγονός αυτό. Όχι επειδή δεν θα παραδεχόμουν ΔΗΜΟΣΙΑ το λάθος μου αλλά επειδή αγνοώντας και τον προσωπικό αγώνα που δίνει ως ΑμεΑ σχεδόν "εξαφάνισα" την υποψηφιότητά του προεκλογικά ( μάταια ψάχνω να βρω προεκλογικές αναρτήσεις που να τον αφορούν έστω αρνητικά άρα στην ουσία αποκομμένος παντελώς από το μέσο μας) εξαιτίας της συμμετοχής του σε μια παράταξη που είχε για εμάς κάποιες επιλογές υποψηφίων ανεπίτρεπτες, τον αδίκησα παρόλο που η δυναμική της υποψηφιότητάς του μου ήταν γνωστή και ήμουν βέβαιος για την εκλογή του.

Με το σημερινό ποστ μου έδωσε την ευκαιρία και το έβγαλα από μέσα μου αφού η αλήθεια είναι πως με "βάρυνε" αφού παρασύρθηκα από πολλές και αντικρουόμενες πληροφορίες οι οποίες είναι εμφανές πως ήθελαν να τον πλήξουν.

Μάλιστα μια εβδομάδα πριν τις εκλογές μέσω ιστολογίου του έγραψε καθαρά για αυτό το οποίο και έπρεπε τότε να είχα αναδείξει αλλά ήμουν πεπεισμένος για την ευτυχή για αυτό κατάληξη και την εκλογή του που έγινε βέβαια αλλά όχι όπως θα άξιζε.

Σε κάθε περίπτωση εμείς θα συνεχίσουμε την καλοπροαίρετη κριτική αναδεικνύοντας συνεχώς δράσεις του που είναι θετικές για την τοπική μας κοινωνία.

ΥΓ: Η πλάκα είναι πως οι ίδιοι που μας "παγίδεψαν" να τον αγνοήσουμε εξακολουθούν το δικό τους "παραμύθι" την ώρα που τις πιο χυδαίες επιθέσεις τις έχουμε δεχθεί από τα "δεξιά" μας και όχι φυσικά από μετριοπαθείς όπως ο Παναγιώτης Κόκλας που δείχνει το ενδιαφέρον του για την πόλη πολλά χρόνια τώρα γιατί το πάλεψε πολύ για να εκλεγεί δεν είχε κομματικό μηχανισμό και κυρίως δεν είχε ούτε μισό ΜΜΕ να τον στηρίζει!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: