ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στο δήμο Αλίμου καθαρίζουν τα σχολεία για να υποδεχθούν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Στο δήμο Αλίμου καθαρίζουν τα σχολεία για να υποδεχθούν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς


Στο δήμο Αλίμου ο τομέας καθαριότητας έχει απαλλαγεί φαίνεται από τους συνδικαλιστές που διεκδικούν μόνο δικαιώματα ενώ δεν θέλουν υποχρεώσεις. 



Η εικόνα της πόλης τους στον τομέα καθαριότητας δεν έχει καμία σχέση με τα δικά μας χάλια όπου τα ορφανά του Στάλιν αντί να δουλέψουν σκέφτονται πως να ανατρέψουν τον "κακό" καπιταλισμό που τους ταΐζει ή σκέφτονται πως θα απαξιώσουν το πρώτο σε επισκεψιμότητα ΜΜΕ της πόλης μας γράφοντας ασυναρτησίες σε site που απηχεί  τις φασιστικές - κομμουνιστικές τους αντιλήψεις.

Αντί να μας πουν μπράβο που αναδείξαμε την οικογενειοκρατία που έχει επιβληθεί στο δήμο μας εδώ όπου η πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων έχει και τον γιο της ( νόμιμα αλλά όχι ηθικά) στον τομέα καθαριότητας και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι έχουν 1 ή και δύο συγγενείς τους διορισμένους στον δήμο ( αξιοκρατικά πάντα μέσω ΑΣΕΠ που σημαίνει δεν παίρνουμε τον πιο ικανό αλλά όποιον έχει πιο πολλά μόρια τα οποία παίρνεις εάν είσαι πολύτεκνος , εάν έχεις κάποια αναπηρία, εάν έχεις ανάλογη προϋπηρεσία στο Δημόσιο! κ.ο.κ) και κάποιοι θεωρούν πως θα τον διοικήσουν κιόλας λες και οι δημότες μας είναι ιθαγενείς για να ψηφίσουν όσους σιτίζονται από τον ΔΗΜΟΣΙΟ τομέα. 

Άλλωστε η επιλογή Χατζηδάκη ήταν από πολλούς και σε αυτή την κατεύθυνση αφού ο τέως δήμαρχος υπηρετούσε μόνο το ΔΗΜΟΣΙΟ για δεκαετίες ενώ τουλάχιστον στην περίπτωση του Γιώργου Χατζηδάκη υπήρχε και μία ιδιωτική επιχείρηση παρόλο που είχε έντονη συνδικαλιστική δράση ως φοιτητής στο ΔΗΜΟΣΙΟ δεν τον διόρισαν , βγήκε με την ΑΞΙΑ του και φυσικά εκμεταλλευόμενος την δυνατότητα που του έδωσε ο Βασίλης Βαλασόπουλος βάζοντας τον σε θέση ευθύνης να δείξει τις ικανότητές του. Άλλωστε δεν μπορεί κανείς από την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" να το πει ανίκανο αφού αυτόν είχε Αντιδήμαρχο Οικονομικών ο τέως δήμαρχος και όχι κάποιον από τους υπόλοιπους "ικανούς" που έχουν ήδη πετύχει μέσα σε ένα χρόνο να διαλύσουν μια δημοτική παράταξη που πήρε στις δημοτικές εκλογές του 2019 31% ! στον πρώτο γύρο.

Το 2023 και συνεχίζοντας έτσι ούτε 20% δεν θα καταφέρουν να πάρουν αφού πολύ αξιόλογοι άνθρωποι και στελέχη τους έφυγαν αιφνιδιάζοντας ακόμα και εμάς που θεωρούσαμε πως θα παραμείνουν και πως θα διεκδικούσαν ακόμα και την ηγεσία της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" στις εσωκομματικές τους εκλογές που όσο αργούν να γίνουν τόσο οι απώλειες θα συνεχίζονται κάτι που είχαμε γράψει καιρό πριν. Ενώ για εμάς η μόνη αξιόπιστη λύση που θα μπορούσε να σταθεί απέναντι στον νυν δήμαρχο είναι ΜΟΝΟ η επιστροφή του τέως δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου αφού τότε θα μπορεί να συγκριθεί η δική του πρώτη τετραετία με αυτή του νυν δημάρχου. Δεν βλέπουμε να συμβαίνει αυτό και για τον λόγο αυτό θεωρούμε πως εάν κάτι δεν αλλάξει δραματικά στον χώρο της κεντροδεξιάς η επανεκλογή του το 2023 είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ αφού και ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ δεν θα τον στηρίξουν μόνο με δηλώσεις αλλά θα κατέβουν ως υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο του.

Κάτι φυσικά που συνέβαινε και με την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" που είχε στα ψηφοδέλτια της αρκετούς Νεοδημοκράτες αλλά και ψηφοφόρους άλλων δεξιών σχηματισμών .

Από εμάς εδώ ένα μπράβο στον δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη γιατί κάνει έργο στον δήμο του και παρόλο που δεν έχουμε τις ίδιες ιδεολογικές καταβολές εάν ήμασταν δημότες Αλίμου ΣΙΓΟΥΡΑ και χωρίς δεύτερη σκέψη θα τον ψηφίζαμε! 

Σ.Μ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: