ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η "άλωση" των δημοτικών παρατάξεων από την διοίκηση Χατζηδάκη συνεχίζεται - Οι διαδικτυακές καταγγελίες για τις "άμισθες" καρέκλες αποδεικνύουν απλώς την υποκρισία όσων θέλουν να "πετροβολούν" από έξω!

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Η "άλωση" των δημοτικών παρατάξεων από την διοίκηση Χατζηδάκη συνεχίζεται - Οι διαδικτυακές καταγγελίες για τις "άμισθες" καρέκλες αποδεικνύουν απλώς την υποκρισία όσων θέλουν να "πετροβολούν" από έξω!




Η παραίτηση του Παναγιώτη Κόκλα από την δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κινητοποίησε εκ νέου τις "δυνάμεις" που πρεσβεύουν παραταξιακή πειθαρχία σε παρατάξεις που ουδέποτε είχαν σαφές ιδεολογικό περιεχόμενο.. 



Ο ιδεολογικός "αχταρμάς" που είχαμε καταγγείλει εδώ και καιρό φυσικά και δεν είναι αποτρεπτικός στο να επιλέγει ο κάθε δημοτικός σύμβουλος τον τρόπο με τον οποίο θέλει να βοηθήσει την πόλη. 

Και προφανώς για να βοηθήσεις πρέπει να ενεργείς. Από λόγια προτάσεις που δεν δύναται να υλοποιηθούν έχουμε τα τελευταία μνημονιακά χρόνια "χορτάσει". Όλοι γνωρίζουν πως είμαστε ΥΠΕΡ της σαφής ιδεολογικής γραμμής κάθε δημοτικής παράταξης που δημιουργείται αλλά η πραγματικότητα στους περισσότερους δήμους της χώρας μας διαψεύδει.

Κονδύλης Κωνσταντάτος κ.ο.κ έχουν από καιρού ξεπεράσει τις διαχωριστικές γραμμές και οι δημότες τους επιβράβευσαν με την ψήφο τους. Επομένως εμείς μπορεί να εμμένουμε πως χωρίς σαφή Ιδεολογία αλλαγές πραγματικές δεν πρόκειται να γίνουν αλλά δεν έχουμε πείσει ούτε στο δικό μας δήμο καμία από τις παρατάξεις πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης ( τους Ιεχωβάδες όπως αποκαλούσε το Τζίμης Πανούσης τα μέλη του ΚΚΕ) να ξεκαθαρίσουν τι ακριβώς πρεσβεύουν. 

Ο Παναγιώτης Κόκλας ξεκάθαρα και προεκλογικά τόνιζε πως είναι πάνω από κόμματα και χρώματα και επιζητεί συμμετοχή όλων ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης για το κοινό καλό . Άρα δεν είναι υποκριτής όπως αυτοί που τάχα τον κατηγορούν για την άμισθη θέση που θα λάβει. Όλοι γνωρίζουν πως ο Παναγιώτης Κόκλας με ΔΗΜΟΣΙΑ δήλωσή του είχε τονίσει που σε περίπτωση που επικρατούσε η παράταξη με την οποία κατέβηκε και του δίνονταν από τον επικεφαλής της έμμισθη θέση τα λεφτά δεν θα τα έπαιρνε και θα τα παραχωρούσε στο δήμο να τα δώσει σε δομές που βοηθούν συνανθρώπους μας που έχουν οικονομική ανάγκη.

Άρα αυτοί που διοικούσαν επί 9 χρόνια και μιλάνε για "καρέκλες" πρέπει να μας αποδείξουν εάν αυτές είναι άμισθες ή έμμισθες. Εμείς είμαστε ξεκάθαροι πως δεν πιστεύουμε ΚΑΝΕΝΑΝ για τις αγαθές του προθέσεις όπως είμαστε πάλι ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ πως όλοι θα κρίνονται από εμάς από το έργο που θα κάνουν ή δεν θα κάνουν όταν αναλάβουν ΘΕΣΗ ευθύνης.

Άρα όπως και οι προηγούμενοι που έφυγαν και ο Παναγιώτης Κόκλας θα κριθεί από όσα θα πράξει στη θέση που θα του δοθεί. Τονίζουμε τέλος πως αυτοί που τώρα και προεκλογικά είδαν τα κακά του Γιώργου Χατζηδάκη είναι υποκριτές αφού επί 8 χρόνια δεν τα έβλεπαν και φυσικά η επιλογή του τέως δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου είναι αυτή που  δημιούργησε την νέα διοίκηση που αποτελεί κομμάτι της παλιάς.

Όσοι προεκλογικά μας διαβάζατε σας είχαμε πει ΞΕΚΑΘΑΡΑ την άποψή μας και την δική μας επιλογή για τον δεύτερο γύρο. Οι "Πόντιοι Πιλάτοι" του δεύτερου γύρου που δεν είχαν το ΘΑΡΡΟΣ να πάρουν σαφή θέση προφανώς και για εμάς είναι πιο καταδικαστέοι από αυτούς που πήραν κατά την δική μας ΑΠΟΨΗ λάθος.

Για εμένα προσωπικά ο Παναγιώτης Κόκλας έπραξε το αυτονόητο αφού ο συγχρωτισμός του με την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" μόνο φθορά μπορούσε να του επιφέρει. Παράταξη η οποία δεν καταδικάζει τις ρατσιστικές επιθέσεις μελών της και της κραυγαλέες φιλοχουντικές δημόσιες τοποθετήσεις άλλων προφανώς και δεν θα ασκήσει ποτέ διοίκηση..

Άρα ας αφήσουν τον Παναγιώτη Κόκλα να προσφέρει με πράξεις και όχι στα λόγια και ας δει και η νέα διοίκηση με ενδιαφέρον την προσθήκη αυτή αξιοποιώντας τον σε θέση που θα μπορεί να κάνει πράγματα για το καλό των περισσοτέρων.

Άλλωστε μην τα ξαναλέμε στα βασικά για εμάς και οι 8 παρατάξεις έχουν κοινή λάθος κατά την ταπεινή μας άποψη γραμμή που θα οδηγήσει τον δήμο σε περιπέτειες.

Η μη αποδοχή μιας πραγματικότητας που λέει πως πολλές δομές πρέπει να ιδιωτικοποιηθούν μας κρατάει πίσω. Άλλωστε αυτό θα γίνει όταν ο προϋπολογισμός του δήμου δεν θα φτάνει για να καλύψει τα πάγια έξοδά του ( ήδη το 80% πάνε για συντήρηση προσωπικού και δομών) άρα μεγάλα έργα μην περιμένετε τουλάχιστον από την τακτική επιχορήγηση του Κράτους .

Ευχόμαστε ως ΜΜΕ καλή συνέχεια στον Παναγιώτη Κόκλα εμείς γνωρίζει πως μπορεί να μην συμφωνούμε με το σλόγκαν του αλλά δεν έχουμε τόσο κομματικά γυαλιά που να μην προβάλλουμε ό,τι καλό γίνεται για μια πόλη στην οποία γεννηθήκαμε και δεν εγκαταλείψαμε ΠΟΤΕ για 49 συναπτά έτη .

Κοντεύει μισός αιώνας που δραστηριοποιούμαστε εδώ και βαρεθήκαμε να ακούμε πως για όλα φταίνε οι προηγούμενοι και κυρίως να "αγιοποιούνται" οι πρώην ακόμα και αυτοί που δεν έκαναν απολύτως τίποτα πέρα από το να φορτώσουν με χρέη τον δήμο μας.

Για εμάς είναι ξεκάθαρο πως όσοι δεν βγαίνουν με στοιχεία να αναδείξουν τι παρέλαβαν και υποκύπτουν στην καταστροφική ιδεολογική επικράτηση της αριστεράς για δεκαετίες στην πόλη μας είναι απέναντί μας γιατί απλούστατα ο υπάλληλος που κάθεται και πληρώνεται είναι για εμάς "εχθρός" και όχι αγωνιστής όπως φυσικά και οι δήθεν συλλογικότητες οι  οποίες θα πληγούν από το δικό μας ρεπορτάζ γιατί το να μην γίνεται ένα έργο πνοής για 200-300 "ψεκασμένους" για εμάς είναι και ο κύριος λόγος της κατάντιας της χώρας μας.

Ο τελευταίος που θα φύγει από την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" δεν θα χρειαστεί να κλείσει την πόρτα αφού το "μαγαζί" όπως και άλλα θα συνειδητοποιήσει πως απλώς οι εποχές άλλαξαν και δεν προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα.  Η άνοδος της παράταξης αυτής από το 8% του 2014 στο 15% του 2019 συνέβη επειδή είχαμε 2 και όχι 3 κεντροδεξιές παρατάξεις το 2019 και η ΝΔ έφτασε στο 35% στον δήμο μας την ώρα που και οι δύο κεντροδεξιές παρατάξεις μαζί συγκέντρωσαν μόλις 25% παρόλο που είχαν κάνει άνοιγμα στην αριστερά . Ήδη και από τις δύο αυτές παρατάξεις το μισό τους ψηφοδέλτιο έχει φύγει προς άλλες κατευθύνσεις για αυτό και στην ουσία η παράταξη του Γιώργου Χατζηδάκη δεν κινδυνεύει από τα δεξιά εκτός και βρεθεί νέος επικεφαλής να δημιουργήσει άλλη δημοτική παράταξη που να δίνει ελπίδες β' γύρου στις εκλογές του 2023.

Αυτά που λένε πως ο δημότης δεν θα "φάει" τους αγώνες της αριστεράς , αυτός που θέλει να μην μείνει άταφος ο συγγενής του για μέρες, αυτός που δεν μπορεί να φάει αμάσητο το γεγονός πως μας ενοχλεί την υγεία ένα ΚΥΤ που λειτουργεί χρόνια και τώρα ξαφνικά θυμηθήκαμε πως πρέπει να φύγει.

Δηλαδή επί δεκαετίες αφήναμε τον κόσμο να πεθαίνει ( δεν υπάρχει καμία έρευνα που να αποδεικνύει αυτή την θεωρία συνωμοσίας) και ξαφνικά ΟΛΟΙ καταλάβανε ( για τις 8 δημοτικές παρατάξεις μιλάω) πως πρέπει να φύγει από την πόλη .

Είναι δύσκολο να πείσεις κάποιον λογικό για τις κωλοτούμπες σου και κυρίως σε υποψιασμένους πλέον πολίτες που αμφισβητούν και καλά κάνουν την ακεραιότητα όλων μας πως τάχα σε έπιασε ο πόνος για την πόλη και πως θέλεις να ασχοληθείς με τα κοινά για την σώσεις.

Οι οπαδοί του "Μεσσία" χάνουν έδαφος παγκοσμίως για αυτό ας μην υποτιμούν την νοημοσύνη μας όσοι όταν χτίζονταν το ΚΥΤ ήταν όχι απέναντι στα ΜΑΤ αλλά δίπλα τους και σήμερα αποφάσισαν πως τάχα έκαναν λάθος.

Τις επόμενες μέρες για ΚΥΤ , Νεκροταφείο, Δημόσια Περιουσία , νέο προεδρικό διάταγμα για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού θα έχουμε αρκετό ρεπορτάζ αφού οι κόκκινες παντιέρες της αντίδρασης σε κάθε καλό που πάει να γίνει για την πόλη έχουν ήδη υψωθεί από τους οπαδούς της "ανωμαλίας" και στασιμότητας.

ΥΓ: Ας απαντήσει επιτέλους κάποιος τι έχουν απογίνει όλα αυτά τα εκατομμύρια που έχουν δοθεί στην "μαύρη τρύπα"του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης. Άλλωστε στις 29 του μήνα η κυβέρνηση της ΝΔ ετοιμάζει μια δυσάρεστη έκπληξη στα ορφανά του Στάλιν και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για αυτό. Βασικά είναι Αύγουστος και δεν ξέρουμε και κάτι για τον προϋπολογισμό του ΝΠΔΔ όπως κατήγγειλε δημόσια και η παράταξη του κ. Γαβριήλ Αραμπατζή αλλά και αυτή ( εδώ γελάμε) της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης που προφανώς θα ήθελε και ένα χρυσό άγαλμα του Στάλιν έξω από τον χώρο του Μουσείου. Αφού ξεκάθαρα αποτελεί ένα Μουσείο Εθνικού Διχασμού αφού εξισώνει θύτες και θύματα. Και καταλήγει να επιβραβεύει τους θύτες!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: