ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σοβαρό τροχαίο στην Κατεχάκη - Αμάξι τυλίχθηκε στις φλόγες ένας βαριά τραυματίας

Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

Σοβαρό τροχαίο στην Κατεχάκη - Αμάξι τυλίχθηκε στις φλόγες ένας βαριά τραυματίας


Τροχαίο ατύχημα στο φανάρι που στρίβει για Βύρωνα στην Κατεχάκη έγινε πριν μία περίπου ώρα. Και έκλεισε το ρεύμα που πάει προς Ηλιούπολη - Άλιμο- Ελληνικό όπως βλέπετε και στην φωτογραφία από το σημείο της σύγκρουσης.



Το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας , Ανακύκλωσης & Πολιτικής Προστασίας κ. ΓιάννηςΑντζινάς δείχνει απίστευτες εικόνες αλλά κυρίως εθελοντές ελπίζουμε και όχι πυροσβέστες που "ενεργούν" στο σημείο.


Όποιος αντέχει να δει το βίντεο που ανάρτησε στη σελίδα του στο facebook Αντιδήμαρχος Γιάννης Αντζινάς που βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου όταν κάποιοι άλλοι που κατά καιρούς του ασκούν σκληρή και άδικη κριτική έκαναν τις διακοπές τους.

Το βίντεο αναρτήθηκε και  στο site Notia-Today (εμείς εκεί το είδαμε) και  εάν θέλετε να το παρακολουθήσετε κάντε κλικ εδώ 

Update: Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές στο τροχαίο ενεπλάκησαν ένα αυτοκίνητο και δύο μηχανές και σοβαρά τραυματισμένος διακομίσθηκε σε νοσοκομείο ο ένας οδηγός μοτοσυκλέτας ενώ δεν υπήρξε νεκρός από το συγκεκριμένο τροχαίο παρόλο που η σύγκρουση ήταν σφοδρή.

Η ανάρτηση στο facebook του Αντιδημάρχου Καθαριότητας-Ανακύκλωσης & Πολιτικής Προστασίας κ. Γιάννη Αντζινά



Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: