ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο χαβαλές και η ανεμελιά θα οδηγήσει στα νεκροταφεία

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

Ο χαβαλές και η ανεμελιά θα οδηγήσει στα νεκροταφεία


Τι και εάν ήδη έχουν πεθάνει και στη χώρα μας 230 συνάνθρωποί μας από covid-19 , τι και εάν οι νεκροί παγκοσμίως από την πανδημία ξεπέρασαν τις 770.000 κάποιοι εξακολουθούν και πιστεύουν πως όλα αυτά είναι μια παγκόσμια συνωμοσία για να μας τσιπάρουν!



Οι "ψεκασμένοι" ανήκουν σε διάφορους πολιτικούς χώρους από την άκρα δεξιά έως την άκρα αριστερά συναντάς οπαδούς θεωριών συνωμοσίας και δυστυχώς για την χώρα μας η Ορθόδοξη Εκκλησία φιλοξενεί στους κόλπους της πολλούς ιερείς που προκειμένου να μην αδειάσει το παγκάρι καλούν τους πιστούς σε εξέγερση κατά των μέτρων που έχουν ληφθεί από την κυβέρνηση. 

Μέτρων που προφανώς πάρθηκαν επειδή το ΕΣΥ με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που το υπηρετούν δεν είναι σε θέση να περιθάλψει τους χιλιάδες ασθενείς που θα τρέξουν για θεραπεία εάν συνεχίσουμε να συγχρωτιζόμαστε σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Διαβάζω και στην πόλη μας "επιστήμονες" με πτυχία βέβαια Ελληνικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων που παγκοσμίως πλέον όλοι γνωρίζουν την αξία τους να αμφισβητούν ανοιχτά την πανδημία και να υιοθετούν θεωρίες συνωμοσίας που δεν έχουν καν στοιχειώδη λογική.

Γιατί φυσικά και δεν χρειάζεται να μας τσιπάρει κάποιος για να μας ελέγχει ιδίως εάν έχει την τεχνολογία με το μέρος του ,αφού όλοι πλέον γνωρίζουν πως οι δορυφόροι μπορούν να παρακολουθήσουν με ακρίβεια τον οποιοδήποτε τάχα επαναστάτη που θεωρεί πως μπορεί να ανατρέψει το σύστημα. Ένα σύστημα που παρόλες τις ατέλειες του χαρίζει σε όλους εμάς που ανήκουμε στον δυτικό κόσμο μια καλύτερη ζωή από όλα τα άλλα συστήματα που υπάρχουν σε κράτη -παρίες όπου η λέξη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είναι άγνωστη.

Οι "ψεκασμένοι" λοιπόν αναζητούν ονόματα νοσούντων από τον κορωνοϊό κάτι που φυσικά και ως προσωπικό δεδομένο δεν δίδεται στην δημοσιότητα. 



Ας μην ανησυχούν σε λίγο θα βλέπουν δεκάδες φέρετρα στα νεκροταφεία αφού ο δικός τους χαβαλές και η αδυναμία (λόγω οικονομίας) της κυβέρνησης να κάνει ένα γενικό lockdown θα οδηγήσει τους πατεράδες μας , τους παππούδες μας ή ακόμα και τα παιδιά μας σε ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή! 

ΥΓ: Το πρωτοσέλιδο της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" δεν νομίζουμε πως θα φοβίσει τους "ψεκασμένους", βάλτε τους φέρετρα ή αναγγελίες κηδειών μπας και καταλάβουν επιτέλους πως κανένα πολιτικό σύστημα όπου οι κυβερνήσεις εκλέγονται με την ψήφο των πολιτών δεν θα θυσίαζε ούτε έναν ψηφοφόρο του για να κάνει πράξη μια παγκοσμιοποίηση που υπάρχει ήδη και κινδυνεύει από τον θανατηφόρο κινεζικό ιό αφού με κλειστά σύνορα προφανώς και Παγκοσμιοποίηση δεν υφίσταται!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: