ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι νεκροί από covid-19 αυξάνονται οι "ψεκασμένοι" εξακολουθούν και τα βάζουν με τους δημοσιογράφους και τα "μπουκωμένα" ΜΜΕ από την λίστα Πέτσα - Επειδή γενικό lockdown δεν μας παίρνει οικονομικά να γίνει ετοιμαστείτε να μετράτε φέρετρα

Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Οι νεκροί από covid-19 αυξάνονται οι "ψεκασμένοι" εξακολουθούν και τα βάζουν με τους δημοσιογράφους και τα "μπουκωμένα" ΜΜΕ από την λίστα Πέτσα - Επειδή γενικό lockdown δεν μας παίρνει οικονομικά να γίνει ετοιμαστείτε να μετράτε φέρετρα


Στους 231 οι νεκροί όπως βλέπετε και από το πρωτοσέλιδο της διαδικτυακής έκδοσης του "Πρώτου Θέματος" αλλά για τους "ψεκασμένους" όλα είναι συνωμοσία.



Φταίνε οι δημοσιογράφοι που "τρομοκρατούν" τον κόσμο αφού για κάποιους η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι απειλή για τον ωχαδελφισμό τους που στις μέρες μας δεν είναι απλώς γραφικός αφού στοιχίζει ανθρώπινες ζωές.

Συλλήβδην κατηγορούν και το δικό μας ΜΜΕ ( που δεν πήρε χρήματα από την γνωστή λίστα Πέτσα) επειδή καυτηριάζει τις ηλίθιες και γραφικές θεωρίες συνωμοσίας τους αντίστοιχες με τους μύθους που ακόμα διατηρούν κάποιοι στην πόλη μας για την "δημόσια" περιουσία και τους "αγώνες" της αριστεράς για ένα καλύτερο αύριο.

Οι φασίστες βαπτίστηκαν κοινωνικοί αγωνιστές και οι "ψεκασμένοι" έγιναν επιστήμονες που σας καλούν σε ανυπακοή κατά των μέτρων που πήρε μια νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση επειδή στο δικό τους θολό μυαλό κάποιοι μάλλον "εξωγήϊνοι" θέλουν να μας ελέγχουν την σκέψη για να μην ανατρέψουμε τον καπιταλισμό εξαιτίας του οποίου κάποιοι κάνουν τώρα τις διακοπές τους.

Το θέμα είναι πως σε κράτη όπου επικρατεί ο σοσιαλισμός ή ο κομμουνισμός οι διακοπές είναι άγνωστη λέξη για την συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού.

Επειδή βλέπουν και οι ίδιοι πως άλλο γενικό lockdown δεν θα γίνει χαρακτηρίζουν τα μέτρα της κυβέρνησης "φασιστικά" επειδή δεν τους αφήνει να μπεκροπίνουν στα μπαράκια έως τα ξημερώματα και να στέλνει το κράτος την αστυνομία να τους επιβάλλει να φορούν μάσκες την ώρα που είναι ήδη μεθυσμένοι. 

Βέβαια οι ίδιοι αυτοί θα φωνάζουν σε ένα μήνα από τώρα όταν οι νεκροί θα είναι 20-30 σε καθημερινή βάση, αφού φυσικά η λειτουργία των σχολείων θα αποτελέσει ωρολογιακή βόμβα για την εξάπλωση του ιού αφού τα μισά παιδιά θα φοράνε μάσκες και τα άλλα μισά θα γυρίζουν ανάμεσα τους χωρίς! Και βέβαια η Ελλάδα δεν είναι Σουηδία όπου εκεί τους αφήνεις ελεύθερους και προσέχουν εδώ όταν δεν σου επιβάλλουν κάτι αποτέλεσμα δεν έχουμε αφού ο ένας είναι πάνω στον άλλο και όλοι νιώθουμε άτρωτοι από τον θανατηφόρο ιό!

Βλέπετε η "γύμνια" του δημόσιου εκπαιδευτικού μας συστήματος με τους μη αξιολογημένους δάσκαλους και καθηγητές δεν αντέχει στην κριτική των διαδικτυακών μαθημάτων αφού οι εκπαιδευτικοί αρνούνται να δουλέψουν για την προετοιμασία των διαδικτυακών αυτών μαθημάτων και η κυβέρνηση απλώς ακούει τους συνδικαλιστές θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία χιλιάδων μαθητών και φοιτητών και κυρίως των ηλικιωμένων γονιών τους, παππούδων και γιαγιάδων τους. 

Τι και εάν η αρμόδια υπουργός Νίκη Κεραμέως το "πάλεψε" επικράτησαν οι λαϊκιστές και στο τέλος όλοι μαζί θα μετράμε φέρετρα με μόνους ικανοποιημένους τους ιδιοκτήτες γραφείων τελετών. 

Εμείς από εδώ θα συνεχίζουμε να σας λέμε πως πρέπει να φοράτε ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΣΚΑ και να μην συγχρωτίζεστε γιατί έως ότου βγει εμβόλιο ή θεραπεία ουδείς είναι ΑΤΡΩΤΟΣ στον κινεζικό θανατηφόρο ιό.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: