ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μια οφειλόμενη απάντηση

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Μια οφειλόμενη απάντηση


Στις ομάδες μας στο facebook "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" & "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ" η εικόνα εξωφύλλου απεικονίζει την Αμερικανίδα ηθοποιό Megan Fox. 



Από το 2007 που ξεκινήσαμε την ενασχόλησή μας με το διαδίκτυο η Megan Fox αποτέλεσε την "Μούσα" μας για το ιστολόγιο μας "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ'' που ταυτίστηκε για πάνω από μία πενταετία με την εικόνα της ως λογότυπο ενώ υπήρχε σε πολλές ομάδες που διαχειριζόμαστε στο facebook και μέσω αυτών προβάλαμε τις αναρτήσεις του παλιού μας ιστολογίου.

Για ανεξήγητους σε εμάς έως και σήμερα λόγους την "εγκαταλείψαμε" μέσα στην κρίση προφανώς επειδή η δική της "παρουσία" δεν ταίριαζε με την μιζέρια που θα ακολουθούσε!

Την διαδέχθηκε στο παλιό μας ιστολόγιο ένας "Πήγασος" αλλά τελικά ήταν πολύ "βαρύς" για να σηκώσει ψηλά τα δικά μας αρχικά όνειρα.

Άλλωστε οι αλλαγές ποτέ δεν μας άρεσαν ιδιαίτερα αφού ως συντηρητικοί δεν θεωρούσαμε ποτέ πως οι αλλαγές σημαίνουν πάντα και πρόοδο και καλυτέρευση και τελικά η ζωή μας δικαίωσε τραγικά.

Το ιστολόγιο που διαβάζετε πάντα είχε ως λογότυπο μια παλιά μορφή της κεντρικής πλατείας της πόλης μας και ουδέποτε μπήκαμε στον πειρασμό ή αναζητήσαμε κάτι άλλο "καλύτερο".

Άλλωστε δεν πουλάμε εικόνα όσο και εάν μας κατηγορούν όσοι θεωρούν πως το δικό τους ΤΙΠΟΤΑ μπορεί να συγκριθεί με ένα ιστολόγιο που έχει "τραβήξει" ήδη τρία ΜΜΕ της πόλης μας να είναι κάτω από τα 1000 στην Ελλάδα στον σχετικό πίνακα της alexa.com.

Και θα ακολουθήσουν και άλλα γιατί προφανώς και ο "πόλεμος" εναντίον μας θα συνεχιστεί αμείωτος όσο εμείς δεν "βάζουμε μυαλό" ή δεν γινόμαστε ίδιοι με τους άλλους.

Δεν θα μπορούσαμε έτσι και αλλιώς εμείς που απεχθανόμαστε την ομοιομορφία , την μία και μοναδική άποψη και κυρίως τον έκδηλο ΦΑΣΙΣΜΟ που "φωλιάζει" για δεκαετίες στην πόλη να μην συνεχίσουμε έτσι ακριβώς όπως ξεκινήσαμε.

Άρα στον αναγνώστη που μας έστειλε το mail , προφανώς και θα του απαντούσαμε πως ούτε Μασόνοι είμαστε ( καινούργιο πάλι αυτό ) , ούτε γνωρίζουμε σε ποιο δόγμα πιστεύει η πανέμορφη γυναίκα , μητέρα και σύντροφος Megan Fox ( ήταν και σύζυγος αλλά πρόσφατα χώρισε).

Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως η ΟΜΟΡΦΙΑ και η ΑΛΗΘΕΙΑ πάντα λάμπουν και δεν μπορείς να ξεγελάς με "φτιασίδια" και ανώφελους καθωσπρεπισμούς τους πολλούς για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Για το υβρεολόγιο με το οποίο μας "έλουσε" με το ηλεκτρονικό του μήνυμα προφανώς και το μόνο που έχουμε να του πούμε είναι πως είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουμε για να μπούμε στα δικά του "στενά καλούπια".

Άλλωστε δεν μας αρέσει τυχαία ο Αμερικανικός αετός αφού για εμάς δεν είναι ένα ακόμα σύμβολο αλλά ένας διαρκής αγώνας για να πετάξουμε πάνω από μικρότητες , συμφέροντα, και ανέξοδους πατριωτισμούς και να μιμηθούμε ως "υπερόπτες" όπως μας αποκαλεί ένα "πέταγμα" που θα μας πάει πολύ ψηλά μακριά από την μικρότητα και την κακοήθεια των καθ' έξιν υβριστών μας.

Όσοι λοιπόν θεωρούν πως με ηλεκτρονικά μηνύματα χωρίς λογικό ειρμό μας "ρίχνουν" να τους διαβεβαιώσουμε πως απλώς γελάμε αφού χρόνια τώρα έχουμε επιλέξει την δική μας "μοναχική" παλιότερα σήμερα όχι και τόσο πορεία.

Και βέβαια ο αετός συμβολίζει και την μαχητικότητα που καλούμαστε να επιδείξουμε σε όσους πιστεύουν σε "λιοντάρια" , "φάλαινες" , "παπαγάλους" , και άλλα είδη του ζωϊκού βασιλείου που απλώς συμπληρώνουν μια "ζούγκλα" που για να επιβιώσεις πολλές φορές αρκεί να πετάς μακριά από όσους θεωρούν πως μπορούν να σε "κάνουν" να περπατάς δίπλα μαζί τους , με βηματισμό "χήνας" ή ακόμα χειρότερα με λουρί από "λουκάνικα" που παραπέμπει στις "καλές" εποχές του "ορθόδοξου" Κλεφτο - ΠΑ.ΣΟ.Κ ως κανίς ή μαντρόσκυλο που υπηρετεί "τυφλά" το αφεντικό του.

Το μέσον που διαβάζετε δεν έχει κρυφούς χορηγούς αφού προφανώς και όποιος επενδύει σε κάτι βγαίνει ΔΗΜΟΣΙΑ να το στηρίξει όταν αυτό βάλλεται. Και όπως όλοι πλέον έχουν αντιληφθεί ΜΟΝΟΙ μας σταθήκαμε απέναντι σε όλους αφού ξέραμε πως στην ουσία ουδείς θέλει κάποιον που να είναι πραγματικά ανεξέλεγκτος.

Εμείς "αθώοι του αίματος" δεν θα το παίξουμε ποτέ ,αλλά σίγουρα όποιος αναζητά σε εμάς την ΔΙΑΦΘΟΡΑ μη βλέποντας ποιοι μας υβρίζουν δεν είναι για εμάς αφελής αλλά μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης.

Γιατί οι πολλοί γνωρίζουν πλέον με στοιχεία πως λειτουργεί η πόλη για δεκαετίες και φυσικά οι νέες και οι νέοι μας καλύτερα από τον καθένα ( αφού αυτοί έχουν υποστεί τις συνέπειες των λάθος πολιτικών) βλέπουν πως δεν αρκούν τα "τσιτάτα" και η δήθεν αλληλεγγύη των αριστερών για να ζήσουν αυτοί καλύτερα και όσες και όσοι φεύγουν αναζητούν την σωτηρία τους σε δυτικά κράτη και όχι σε κράτη -παρίες όπως η Ρωσία, η Κίνα , η Βόρεια Κορέα, η Συρία, το Ιράν κ.ο.κ .

Το γεγονός πως κατάφεραν να διώξουν τα δικά μας παιδιά αυτοί που πολέμησαν για να μας κάνουν Σοβιετία προφανώς και εμείς δεν το συγχωρούμε όπως δεν συγχωρούμε και όσους σκότωσαν τους δικούς μας ανθρώπους την περίοδο 1945-1949 κάποιοι που είχαν τις αυταπάτες των σοσιαλιστικών - κομμουνιστικών παραδείσων.

Δεν μας αφορά τέλος τι κάνει η ΝΔ ως κόμμα εμείς θα συνεχίσουμε κανονικά τον αντικομμουνιστικό μας αγώνα αφού λαός που δεν θυμάται την Ιστορία του έχει το θλιβερό προνόμιο να την ξαναζεί.

Άλλωστε πιο επίκαιροι από ποτέ είμαστε αφού το ανεύθυνο και δολοφονικό κομμουνιστικό καθεστώς της Κίνας διέλυσε με τον θανατηφόρο ιό που δημιούργησε τα επιτεύγματα δεκαετιών του δυτικού μας πολιτισμού.

Όμως η ανωτερότητα του είναι εμφανής σε όσους σε λίγο θα παρακαλάνε αφού το να μείνουν ατιμώρητοι όσοι συνεργάζονται με κράτη-παρίες δεν πρόκειται να συμβεί όποιος και εάν εκλεγεί τελικά στις Αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου όπου κρίνουν στην ουσία το πόσο καλό ή όχι θα είναι το αύριο για όλους εμάς που πιστεύουμε στις Αρχές και τις Αξίες της Δύσης.

Γιατί προφανώς και η πρώην Ανατολικογερμανίδα Μέρκελ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να υπηρετήσει καλύτερα Αρχές και Αξίες που της ήταν για δεκαετίες παντελώς άγνωστες αφού ήταν στο ανατολικό κομμάτι της Γερμανίας.

Και ως γνωστόν η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ της Ανατολής που βίωσαν οι λαοί των πρώην χωρών του ανατολικού μπλοκ δεν έχει καμία θέση στην πολιτισμένη Δύση. Αυτό ας το καταλάβουν καλά και  κάποιοι ιερείς που προτιμούν την Ανατολή επειδή είναι πιο κοντά στο ΨΕΜΑ που διδάσκουν και τις απίθανες θεωρίες συνωμοσίας που τάχα τους εκμυστηρεύτηκαν "Άγιοι"!
Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: