ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μέχρι τέλους με τους καθ' έξιν συκοφάντες μας

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Μέχρι τέλους με τους καθ' έξιν συκοφάντες μας


Επειδή λαμβάνουμε "μηνύματα" από δήθεν καλοπροαίρετους "φίλους" για αποκατάσταση των  σχέσεων μας με τους καθ' έξιν συκοφάντες μας θέλουμε να απαντήσουμε και μέσω του ιστολογίου μας πως αυτό δεν μπορεί να συμβεί.



Οι λόγοι απλοί και θα σας τους παρουσιάσουμε εν συντομία παραμονή της μεγάλης γιορτής για την Ορθοδοξία που βέβαια πολλοί ιερείς της τα έκαναν "μούσκεμα" για ακόμη μια φορά πληγώνοντας την πατρίδα.


  1.  Από το 2013 που δημιουργήθηκε αυτό εδώ το ιστολόγιο αρχικώς με θέματα που αφορούν την πόλη ουδέποτε κρύψαμε τι ακριβώς πρεσβεύουμε. Ποτέ δεν αρνηθήκαμε τον ΔΗΜΟΣΙΟ διάλογο με κανέναν ανεξάρτητα τι πρέσβευε και στο ιστολόγιό μας αναρτήθηκαν υποψηφιότητες συνδημοτών από όλες σχεδόν τις δημοτικές παρατάξεις του δημοκρατικού τόξου.  Σε αυτό φυσικά και δεν μπορούν να συμπεριληφθούν οι Σταλινοφασίστες της πόλης αφού ως ΜΜΕ ασπαζόμαστε απόλυτα την θεωρία των δύο άκρων που ανέπτυξε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. 
  2. Στις ομάδες μας στο facebook αναρτούσαμε όλες τις απόψεις ακόμα και αυτών που συμμετείχαν στο παρελθόν σε ένοπλες ομάδες αφού για εμάς όλοι έχουν μια δεύτερη ευκαιρία. 
  3. Όπως γνωρίζουν και οι "πέτρες" αυτής της πόλης δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα ακόμα και με αναρχικές ομάδες αφού όλοι κατανοούν πως η πίστη μας στην Αστική Δημοκρατία ανέχεται όσες βάζουν "φρένο" στα μέλη τους και περιορίζονται σε ακτιβιστικές δράσεις ενώ παράλληλα καταδικάζουν την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ΒΙΑ από όπου και εάν προέρχεται. 
  4. Οι Μύθοι της Αριστεράς στην πόλη μας και η καταπολέμηση τους για να μάθουν επιτέλους και οι νέες γενιές την ΑΛΗΘΕΙΑ ήταν και είναι για εμάς σημαντικότερες από το κάθε ρεπορτάζ που απλώς χαϊδεύει την εκάστοτε Εξουσία ή διοίκηση. 
  5. Η καταπολέμηση της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ δεν μπορεί να γίνει εάν συνδιαλέγεσαι μαζί της και κυρίως εάν θεωρείς αξιόπιστους συνομιλητές όσους θεωρούν ως δεδομένο πως ήταν "Άγιοι" μια σειρά δημάρχων που άφησαν οικονομικό χάος στο δήμο μας. 
  6. Έτσι πρώτοι οι κομμουνιστές της πόλης με μια κατάπτυστη ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης το 2016 προσπάθησαν να μας "τρομοκρατήσουν" λέγοντας πως θα μας κόψουν το χέρι εάν πειράζαμε το άγαλμα του αειμνήστου Δημήτρη Κιντή! Λες και εμείς είμαστε "μπαχαλάκηδες" ή μέλη του ΠΑΜΕ για να κάνουμε φθορές σε δημοτική περιουσία που έχουν πληρώσει όλοι οι συνδημότες μας για να έχει άγαλμα ένας κομμουνιστής που πάλεψε για να μας κάνει Σοβιετία. Από τότε το μόνο που πέτυχαν ήταν να μειωθεί το ποσοστό τους στις δημοτικές εκλογές του 2019 να γίνει μονοψήφιο και έπεται συνέχεια αφού προφανώς και το ρεπορτάζ μας ενοχλεί τους συνδικαλιστές τους που ΔΕΝ εργάζονται και αμείβονται όπως ορίζει ο νόμος κανονικά . Και βέβαια φοβούμενοι πως ο δήμος μας θα αποκτήσει κάποτε έναν δήμαρχο σαν τον Ανδρέα Κονδύλη του Αλίμου συνεχίζουν λες και μπορούν να προσπαθούν να φιμώσουν ένα δυτικό ΜΜΕ που είναι ενάντια στις φασιστικές τους απόψεις και πρακτικές όπου κυβέρνησαν και όπου κυβερνούν ακόμα ( Βιετνάμ. Βόρεια Κορέα, κ.ο.κ)
  7. Φυσικά μαζί με τους κομμουνιστές και ελάχιστοι Συριζαίοι οπαδοί του Άρη Βελουχιώτη βρήκαν  ευκαιρία να τα βάλουν μαζί μας επειδή λέμε την αλήθεια. Πως δηλαδή η χώρα μας γλίτωσε από τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ τους ΕΑΜ-ΕΛ.ΑΣ , της ΕΠΟΝ και όσους ήθελαν να επιβάλλουν κόκκινη χούντα στη χώρα μας το 1945-1949 μη παραδίδοντας τα όπλα και βάλλοντας κατά του Εθνικού Στρατού. 
  8. Στο πλευρό και οι χουντικοί της πόλης αφού η παρουσία του Κωνσταντίνου Δελλαπόρτα είναι για κάποιους θετική! Βλέπετε η ακροδεξιοί της πόλης βλέπουν στο πρόσωπο ενός ξεδιάντροπου εχθρού της Αστικής μας Δημοκρατίας έναν ευσεβή και καλό Χριστιανό με αγάπη για την πόλη και την χώρα του! Το παραμύθι αυτό φυσικά δεν μπορεί να γίνει ανεκτό παρά μόνο σε κομμουνιστές που αναζητούν "πατερούληδες"  για να επιβιώσουν. Για εμάς η θέση του Κωνσταντίνου Δελλαπόρτα είναι στα σκουπίδια της Ιστορίας μαζί με όσους σακάτεψαν τον Εθνικιστή  Σπύρο Μουστακλή που δεν θα ανέχονταν βέβαια να υπηρετήσει πατριδοκάπηλους - φασίστες που κατέστρεψαν την χώρα μας επί 7 συναπτά έτη. Διεφθαρμένοι κληρικοί που συνεργάστηκαν με το καθεστώς που κατέλυσε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι για εμάς για ΦΤΥΣΙΜΟ και όχι για να τους φυλάμε τα χέρια ή να πατάμε στις ενορίες όπου ιερουργούν αφού βλέπετε η Ιερά Σύνοδος δεν έχει το θάρρος να τους "ξηλώσει" μπας και έρθει καλύτερη μέρα και για την Ελλαδική Εκκλησία μας. Γιατί εάν δεν το έχουν αντιληφθεί οι νέες και οι νέοι μας δεν θα περνάνε ούτε απέξω εάν συνεχίσουν και έχουν στους κόλπους τους ιερείς ΦΑΣΙΣΤΕΣ. 
  9. Έτσι το να τα βρούμε εμείς με αριστερές με δεξιές τσέπες , μυθομανείς υποψήφιες , "επαναστάτριες"  & "επαναστάτες" που θεωρούν ήρωα τον Άρη Βελουχιώτη, ιερείς που αποδίδουν τιμές σε κόκκινους φασίστες και παράλληλα αποδίδουν τιμές και σε χουντικούς. δημοτικούς συμβούλους που δεν θέλουν να αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ , με ψεκασμένους που πιστεύουν πως δεν υπάρχει η covid-19, με όσους θέλουν να έχουν όλη την οικογένεια τους διορισμένη στο ΔΗΜΟΣΙΟ , με όσους θεωρούν πως δεν βλέπουμε πως πλουτίζουν από παρασιτικά επαγγέλματα,  με όσους πραγματικά τρομοκρατούν και εκβιάζουν τους καταστηματάρχες της πόλης μας, με όσους επιλέγουν "φιλανθρωπίες" για να οικονομήσουν οι ίδιοι , με όσους παίζουν τους "οικολόγους" για να "χτίσουν" καριέρες στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης απλώς δεν γίνεται γιατί  είμαστε και θα παραμείνουμε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ
Άλλωστε ακούσαμε τους αναγνώστες μας που εξοργίστηκαν με όσα τραγικά διάβαζαν για εμάς από "σεσημασμένες" και "σεσημασμένους" που επειδή δεν έχουν επιχειρήματα καταφεύγουν σε αναπόδεικτες κατηγορίες & ύβρεις  εναντίον μας . Προφανέστατα και με αυτούς εμείς θα πάμε ως το ΤΕΛΟΣ γιατί άλλωστε καμία εμπιστοσύνη δεν μπορούμε να έχουμε πως όταν δοκιμάσουν τα πάντα για να μας σταματήσουν ,δεν θα προχωρήσουν και στο απονενοημένο τους διάβημα. 

Και φυσικά εάν η πόλη "χαλάει" από την δική μας ενεργή παρουσία τότε θεωρούμε πως πρέπει να το τολμήσουν πριν βρεθούν οι ίδιοι πίσω από κάγκελα. Εμείς άλλωστε καιρό τους περιμένουμε αυτούς και τα συγγενικά τους πρόσωπα έχοντας εξασφαλίσει για αυτό εδώ το ιστολόγιο μια απρόσκοπτη συνέχεια με ρεπορτάζ που κρατάμε φυλαγμένο στους σκληρούς μας δίσκους. Γιατί όπως πολλάκις έχουμε γράψει δημοσιοποιούμε μόλις το 10% όσων έστω και με μηνύσεις και αγωγές εις βάρος μας μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε μπας και σας κάνουμε "σοφότερους" . Η πόλη αλλάζει οι νέες και οι νέοι μας γυρίζουν όλο και περισσότερο τις πλάτες τους στον κόκκινο φασισμό και αυτό είναι μια ηθική ικανοποίηση για εμάς. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: